De reviews voor Stampsandcards zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verzending van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, vaak genoemd als goed, correct of met persoonlijke aandacht. Ook waarderen klanten de vriendelijke communicatie en klantgerichte benadering van het team. Daarnaast wordt het ruime en bijzondere assortiment gewaardeerd. Er zijn enkele suggesties van klanten om het assortiment verder uit te breiden.
Reviews voor stampsandcards.nl
Antwoord van Stampsandcards
Weer superblij mee. Geniet van de spulletjes en van de hobby. Groetjes, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de spullen. Gr. team Stampsandcards.
Snelle verzending
Antwoord van Stampsandcards
Fijn om te horen dat de verzending snel en goed is aangekomen. Veel plezier met de spullen en de hobby. Groetjes, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te waarderen. We hadden natuurlijk graag een 4 of 5 sterren gehad. We gaan kijken hoe we het beter oor je kunnen doen. Gr. team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Fijn dat we deze beoordeling van je krijgen. Geniet van de hobby en de spullen. Groetjes, team Stampsandcards.
Snelle afhandeling, veilig verpakt tegen breuken.
Was in orde maar pakje was wel open gedaan
Antwoord van Stampsandcards
Dat is jammer om te lezen. Helaas kunnen wij niet in staan voor de handelingen van de post/bezorger, en vermoedelijk bij jouw pakketje de douane. Het enige wat wij wel kunnen, en ook doen, is ervoor zogen dat alles goed en netjes verpakt de deur uitgaat. Hopen dat het volgende keer wel in goede staat bij je aankomt, en dat we dan voor een 5-sterren beoordeling kunnen gaan. Groetjes, en veel plezier van jouw aankoop, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor de beoordeling. Veel plezier met de hobby. Groetjes, Team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel. wij zijn er weer heel blij mee. Gr. Team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
We zijn weer heel blij met deze mooie beoordeling. Veel plezier weer met de hobby. Gr. Team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor de beoordeling. Zijn er blij mee, en fijn dat alles goed bevallen is. Team Stampsandcards.
Mooie producten! Goede service met een persoonlijke touch
Antwoord van Stampsandcards
Fijn dat het goed bevallen is. Geniet van de spullen. Groetjes, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel hiervoor. Wij zijn er erg blij mee. Volgende keer gaan we er weer voor. Gr. Teamstampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Hier zijn we weer heek blij mee. We hopen dat de je weer plezier hebt met de aankoop. Gr. Team stampsandcards.
Snelle verzending. Fijn dat het als brievenbuspost werd verzonden.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor deze mooie waardering. Graag doen we het volgende keer net zo. Geniet van de spullen. Gr, team Stampsandcards.
Altijd correct
Antwoord van Stampsandcards
Beste Dini. Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de spullen. Gr, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Wij zijn altijd blij met zo een mooie beoordeling. Nog leuker is het dat je tevreden bent. Veel plezier met de aankoop.Gr. Team Stampsandcards.
Goede service. Snelle reactie op e-mail.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Zijn er erg blij mee. Heel veel plezier met de spullen. Gr, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Echt een mooi resultaat!!! Dank je wel voor de mooie beoordeling, en nog veel plezier!!! Groetjes, Team Stampsandcards.
Ik heb nog geen ervaring omdat ik pas een keer een crealieskit heb ontvangen
Antwoord van Stampsandcards
Beste Kitty. Dank je wel voor deze mooie waardering. We hopen dat je veel plezier van de kit gaat hebben. Graag tot een volgende keer. Gr. Team Stampsandcards.