Stampsandcards

111 reviews in totaal   63 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De service wordt als uitstekend ervaren, waarbij de persoonlijke benadering en klantgerichtheid opvallen. Daarnaast wordt de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel vaak genoemd als positieve punten. Ook het brede en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd, en de nette en veilige verpakking van de bestellingen draagt bij aan een positieve ervaring. Soms geven klanten aan dat zij nog extra wensen hebben met betrekking tot het assortiment.

ReviewsStampsandcards

Leuke snijmallen sets gekocht, waar ik heel blij mee ben. Items werden snel bezorgd.

Antwoord van Stampsandcards

Fijn dat alles naar wens is gelopen. Geniet van de spullen en dank je wel voor de mooie beoordeling. Team Stampsandcards.
Ruim assortiment , snel verzonden. Verzenkosten de hooge kant. Meer dan €4 voor een stansmal

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel voor de beoordeling. Wij zijn daar heel blij mee. Jammer dat je de verzendkosten zo ervaart. Wij hanteren geen opslagen op het tarief van Postnl. Ook hanteren wij geen administratiekosten of andere opslagen. We hopen het hiermee wat duidelijker te hebben gemaakt. Wat je kunt doen om dit te voorkomen is een bestelling te doen die boven het minimumbestelbedrag is voor gratis verzending. Dit moet dan natuurlijk wel zo uitkomen. Overigens hebben we ons assortiment ook bij op de beurzen waar wij met de stand staan. Deze vindt je hier: https://www.stampsandcards.nl/nl/service/welke-beurs-zijn-wij-te-vinden/ Wellicht spreken we elkaar daar. Groetjes, Team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel, voor deze mooie beoordeling. Team Stampsandcards.
Goed verzorgt en zeer snel ontvangen

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel voor deze beoordeling. Wij zijn er blij mee, en vinden het heel fijn dat alles goed is verlopen. Heel veel plezier met de spullen. Gr, team Stampsandcards.
Misschien florence cardstock in assortiment. Of meer keuze uit gekleurd cardstock

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel voor de mooie beoordeling. We gaan er zeker mee aan de slag.
Prima

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel. Wij ijn er weer blij mij, en nog fijner dat alles goed bij je aankomt. Geniet van de spullen en veel plezier! Groetjes team Stampsandcards.

Leuke snijmal!

Dat deze mal bij jullie te koop was! Heel blij mee!!

Antwoord van Stampsandcards

Mooi dat het nieuwe jaar zo begonnen is. Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier van de mal. Gr. team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Weer superblij mee. Geniet van de spulletjes en van de hobby. Groetjes, team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Heel veel plezier met de spullen. Gr. team Stampsandcards.
Snelle verzending

Antwoord van Stampsandcards

Fijn om te horen dat de verzending snel en goed is aangekomen. Veel plezier met de spullen en de hobby. Groetjes, team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te waarderen. We hadden natuurlijk graag een 4 of 5 sterren gehad. We gaan kijken hoe we het beter oor je kunnen doen. Gr. team Stampsandcards.
Snelle afhandeling, veilig verpakt tegen breuken.

Antwoord van Stampsandcards

Fijn dat we deze beoordeling van je krijgen. Geniet van de hobby en de spullen. Groetjes, team Stampsandcards.
Was in orde maar pakje was wel open gedaan

Antwoord van Stampsandcards

Dat is jammer om te lezen. Helaas kunnen wij niet in staan voor de handelingen van de post/bezorger, en vermoedelijk bij jouw pakketje de douane. Het enige wat wij wel kunnen, en ook doen, is ervoor zogen dat alles goed en netjes verpakt de deur uitgaat. Hopen dat het volgende keer wel in goede staat bij je aankomt, en dat we dan voor een 5-sterren beoordeling kunnen gaan. Groetjes, en veel plezier van jouw aankoop, team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel voor de beoordeling. Veel plezier met de hobby. Groetjes, Team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel. wij zijn er weer heel blij mee. Gr. Team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

We zijn weer heel blij met deze mooie beoordeling. Veel plezier weer met de hobby. Gr. Team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel voor de beoordeling. Zijn er blij mee, en fijn dat alles goed bevallen is. Team Stampsandcards.
Mooie producten! Goede service met een persoonlijke touch

Antwoord van Stampsandcards

Fijn dat het goed bevallen is. Geniet van de spullen. Groetjes, team Stampsandcards.

Antwoord van Stampsandcards

Dank je wel hiervoor. Wij zijn er erg blij mee. Volgende keer gaan we er weer voor. Gr. Teamstampsandcards.