stassar.nl

4.241 reviews in totaal   705 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de uitstekende en persoonlijke service, en het vriendelijke, behulpzame personeel. Ook worden de scherpe prijzen, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de heldere communicatie gewaardeerd. Daarnaast voldoet de productkwaliteit doorgaans aan de verwachtingen en wordt deze vaak als goed of uitstekend ervaren. Er zijn echter incidenteel opmerkingen over vertragingen en fouten bij de levering. Ook wordt er soms gemist aan informatie in de communicatie benoemd.

Reviewsstassar.nl

Vlot en gemakkelijk

Gebeld om te kijken hoe Stassar precies zaken doet. Kreeg helder uitleg en deed mijn bestelling online. Binnen enkele uren stond alles al klaar om opgehaald te worden. Stoel bleek niet correct aangegeven te zijn op de site en had zelf een fout gemaakt met wat voor gastank op gasbrander aangesloten kon worden. Maar alles werd binnen minuten ter plekke geregeld, opgelost en kon zo met een paar wisselingen de deur uit gaan.
Zwembad besteld met benodigdheden en zandfilters alles perfect behalve de zandfilters was er niet bij na telefoontje met trouwens heel vriendelijke man kreeg ik de melding dat die verloren zal gegaan zijn met de levering en ze me een andere zouden opsturen echt heel goeie service ik ben heel hoed geholpen een aanrader👍👍👍👍
Ik had besteld op vrijdag en diezelfde dag werd er al gebeld dat de levering zou doorgaan op dinsdag. Top! Ik had dinsdag een dag verlof genomen maar geen zwembad te zien. Pas de dag erna is het aangekomen. Wel vervelend als je er speciaal verlof voor neemt. Voor de rest heel behulpzaam en vriendelijk

Fijn bedrijf

Goede website. Goede spullen. Nette klantenservice. De verzending gaf echter een stagnatie bij DHL van ruim een week. Dat was even balen. Betrof hier bij mij een filterpomp voor mijn zwembad. Na ontvangst en daarna de montage van de pomp filtert mijn zwembad weer als nooit tevoren. Erg goede pomp.

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Overzichtelijk site, daardoor de producten gemakkelijk te bestellen. Tevens snelle levering. Eén nadeel: Er staat geen Nederlandse gebruiksaanwijzing op de fles van de Watertank Cleaner. Bij vorige aankoop stond dit wel op de fles. Nu moet je dit eerst opzoeken op jullie site.
Goede en vakkundige beschrijving van de warmtepomp. Ik werd gebeld om de leveringsdatum te bespreken. Het was tot mijn verbazing ook nog een vakkundig persoon met wie ik nog wat kon bespreken over het gebruik.
Jullie komen afspraken na, ons zwembad werd netjes bezorgd. Ook was de bezorger bereid om het pakket achter de poort te zetten! Er werd voor de tijd netjes gebeld over de geplande bezorging!! Jullie zijn een voorbeeld voor velen!!
Bestelling bij stassar liep niet conform de leus ,vandaag besteld morgen in huis. Bij DHL was pakket niet meer te trasseren. Stassar heeft veel inspanning verricht om het pakket boven water te krijgen. Na 3 dagen hebben ze ons benaderd dat ze per direct een nieuw artikel naar ons thuis persoonlijk komem leveren Anderhalf uur na het telefoontje werd het artikel bij ons thuis afgeleverd Chapeau firma Stassar👍 dat is service die tegenwoordig niet meer is Nogmaals dank M.vr.gr Frank Cuss
Makkelijk besteld, vriendelijke mevrouw die belde dat mijn bestelling -heel snel- klaarlag. Vriendelijke mensen bij afhalen, uitstekend product voor een prima prijs. helemaal top!
Zeer snelle service, ik kon mijn online bestelling dezelfde dag ophalen👍 Bovendien zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat met je meedenkt en zelfs mee naar de auto loopt
Deze haspel is gemakelijk oprollen en afrollen. Het scheelt in tijd met twee touwtjes om deze kabel bij elkaar te houden. Met deze haspel komt niet in de knoop.
Had een zwembad besteld maar erachter gekomen dat ie toch wat aan de grote kant was. Een kleinere besteld en verkeerde kosteloos terug mogen sturen. Bedankt voor de goede service.
Door een fout van de vervoeder mijn pakket niet ontvangen. Mail gestuurd naar Stasser en alles is direct opgelost, uitstekende service
Als je de drukte ziet en de afhandeling van in dit geval de retour zending, Vroeg ik mij af of alles correct gaat verlopen? Complement voor de afhandeling.
goede E-winkel via google gevonden op product , goede prijs en de bestelling reeds volgende dag in de andere kant van het land afgeleverd.
Het prodcuct is heel scherp geprijsd en voldoet precies aan verwachting. Wel gek dat mijn adres niet goed wordt doorgegeven aan DHL, was een geluk dat ik hem in de straat zag staan.
Snelle levering, al ging dat met de bezorger fout, die het pakket op een heel ander adres bezorgde. Maar er werd gehandeld en niet afgewacht van: komt nog wel. Heel netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Na de bestelling krijg ik meteen een mail met een duidelijke uitleg. Een dag later werd ik gebeld, dat de bestelling klaar ligt.
Bestellen ging prima en snel, helaas liet de levering bijna een week op zich wachten. Dit terwijl er op de website staat dat als je voor 15.00u besteld je Artikel de volgende dag bezorgd wordt.

Super! Laat de vakantie maar beginnen..

Prima producten. Uitstekende prijs/kwaliteit. Snelle levering. Ik ben dik tevreden over Stassar.NL. Laat de vakantie maar beginnen!!!