stassar.nl

4.530 reviews in totaal   723 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 2 dec 2020

stassar.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer positief over de snelle levering, het vriendelijke en behulpzame personeel, en de uitstekende service waarbij klantgerichtheid en snelle oplossingen centraal staan. De communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid en het vriendelijke karakter, met extra lof voor terugbelafspraken en heldere uitleg. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als een groot pluspunt genoemd. Ook het afhalen van bestellingen verloopt meestal eenvoudig en snel en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Enkele klanten ervaren soms vertragingen of fouten bij de bezorging. Daarnaast zouden ruimere afhaaltijden gewenst zijn en zijn er kleine verbeterpunten genoemd met betrekking tot de informatievoorziening op de website.

Reviewsstassar.nl

Goede service, apparaat was t.a.v. 1 functie defect (waar Stassar niets aan kon doen) dit defect hebben zij teruggekoppeld aan de fabrikant Tristar. Aangezien er geen tijdige reactie van de fabrikant Tristar is ontvangen, heb ik gebruik gemaakt van het herroepingsrecht. Ik heb het artikel geretourneerd binnen 14 dagen. Stassar begreep mijn standpunt en heeft gezorgd voor snelle terugbetaling van het aankoopbedrag. Vriendelijke mensen ook. Aanrader. mvg R. van Tilborg

Zeer goede service

Zeer tevreden van de dienstverlening van Stassar. Ik heb een zwembad besteld en hier kreeg ik dan ook een duidelijke uitleg over. Ook heeft mijn contactpersoon mij geholpen d.m.v. extra informatie en voorbeeld foto's door te sturen. Toen ik een mail mocht ontvangen van de transporteur bleek de levering ingepland te zijn op een maandag. Daar dat ik het zwembad in het weekend wou plaatsten hebben ze bij Stassar de moeite gedaan zodat het zwembad vrijdag geleverd werd.

Vlot en gemakkelijk

Gebeld om te kijken hoe Stassar precies zaken doet. Kreeg helder uitleg en deed mijn bestelling online. Binnen enkele uren stond alles al klaar om opgehaald te worden. Stoel bleek niet correct aangegeven te zijn op de site en had zelf een fout gemaakt met wat voor gastank op gasbrander aangesloten kon worden. Maar alles werd binnen minuten ter plekke geregeld, opgelost en kon zo met een paar wisselingen de deur uit gaan.
Service is uitstekend. Heb een vuilniszakstandaard besteld,netjes op tijd binnengekregen,in elkaar gezet om te testen. En bij het uitelkaar halen is er meteen een pootje afgebroken. Na telefonisch contact met Lars(uiterst vriendelijke man)heeft hij me een gloed nieuwe toegestuurd. 1ste x besteld.....maar zeker niet de laatse!!

Uitstekende service

Ik was een artikel vergeten in mijn bestelling. Contact opgenomen en ze gingen alsnog de bestelling samenvoegen. Het toegevoegde artikel was door omstandigheden niet mee verzonden. Na opnieuw contact opgenomen te hebben, is het artikel alsnog kostenloos nagestuurd. Snelle reacties en prima service!
Je wordt door Stassar persoonlijk gebeld om een voor jou geschikt bezorgmoment te kiezen. En zeer fijn, de mogelijkheid om tussen 15.00.en 18.00 uur op locatie zelf op te halen. Daarbij wordt door de medewerkers geholpen om je producten in de auto te laden. Top !! 👍

Service bij aankoop en daarna een tien

Begeleiding bij aankoop maar ook daarna is bijzonder goed. Hebben meerdere keren gebeld met vragen waarop steeds weer heel actief werd meegedacht en geadviseerd. Mede daardoor nu goed werkend zwembad zelf kunnen plaatsen. Zijn heel blij met ons bad.
Zwembad besteld met benodigdheden en zandfilters alles perfect behalve de zandfilters was er niet bij na telefoontje met trouwens heel vriendelijke man kreeg ik de melding dat die verloren zal gegaan zijn met de levering en ze me een andere zouden opsturen echt heel goeie service ik ben heel hoed geholpen een aanrader👍👍👍👍
Ik had besteld op vrijdag en diezelfde dag werd er al gebeld dat de levering zou doorgaan op dinsdag. Top! Ik had dinsdag een dag verlof genomen maar geen zwembad te zien. Pas de dag erna is het aangekomen. Wel vervelend als je er speciaal verlof voor neemt. Voor de rest heel behulpzaam en vriendelijk

Fijn bedrijf

Goede website. Goede spullen. Nette klantenservice. De verzending gaf echter een stagnatie bij DHL van ruim een week. Dat was even balen. Betrof hier bij mij een filterpomp voor mijn zwembad. Na ontvangst en daarna de montage van de pomp filtert mijn zwembad weer als nooit tevoren. Erg goede pomp.

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Overzichtelijk site, daardoor de producten gemakkelijk te bestellen. Tevens snelle levering. Eén nadeel: Er staat geen Nederlandse gebruiksaanwijzing op de fles van de Watertank Cleaner. Bij vorige aankoop stond dit wel op de fles. Nu moet je dit eerst opzoeken op jullie site.

Super service

De kapjes die we besteld hadden pasten niet dus terug gestuurd. Contant met de klantenservice was superfijn en het geld is snel terug gestort. Helaas geen producten maar wel een super goede service!!!
Producten uitstekend, snel genoeg geleverd Telefonisch contact is goed, maar had liever via mail gecommuniceerd (verschil in Nederlands accent vs. Vlaams is redelijk groot )

Goedkoop

Heel makkelijk bestellen en daarna afhalen voor een goedkope prijs. Goedkoper dan op andere plaatsen. Tevens ook nog goed advies gekregen.

Slecht bereikbaar, lang wachten op levering

Ik zat al 3 weken te wachten op levering, 1 hele week geprobeerd te bellen, maar bandje erop, wegens warmte en drukte niet bereikbaar. Vervolgens uiteindelijk 1 week iemand aan telefoon, zou terug gebeld worden door juiste persoon... die moet nu terug bellen. Zrlf masr weer gebeld en uiteindelijk sturen ze spullen opnieuw op... volgens mij namelijk eerste keer vergeten.
Goede en vakkundige beschrijving van de warmtepomp. Ik werd gebeld om de leveringsdatum te bespreken. Het was tot mijn verbazing ook nog een vakkundig persoon met wie ik nog wat kon bespreken over het gebruik.
Jullie komen afspraken na, ons zwembad werd netjes bezorgd. Ook was de bezorger bereid om het pakket achter de poort te zetten! Er werd voor de tijd netjes gebeld over de geplande bezorging!! Jullie zijn een voorbeeld voor velen!!
Bestelling bij stassar liep niet conform de leus ,vandaag besteld morgen in huis. Bij DHL was pakket niet meer te trasseren. Stassar heeft veel inspanning verricht om het pakket boven water te krijgen. Na 3 dagen hebben ze ons benaderd dat ze per direct een nieuw artikel naar ons thuis persoonlijk komem leveren Anderhalf uur na het telefoontje werd het artikel bij ons thuis afgeleverd Chapeau firma Stassar👍 dat is service die tegenwoordig niet meer is Nogmaals dank M.vr.gr Frank Cuss
Makkelijk besteld, vriendelijke mevrouw die belde dat mijn bestelling -heel snel- klaarlag. Vriendelijke mensen bij afhalen, uitstekend product voor een prima prijs. helemaal top!
Na een belletje vanuit Drenthe of het onderdeel op voorraad was hebben ze het direct opgestuurd . Super snelle service

stassar.nl

Uw hele kampeeruitrusting bestelt u eenvoudig online in deze ruim opgezette webshop. Tenten en voortenten van de populaire merken Doréma, Bardani en Outwell en Safarica staan overzichtelijk gepresente...