De reviews voor stassar.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers zijn vriendelijk, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het contact verloopt prettig, snel en persoonlijk, met duidelijke communicatie. Problemen met bestellingen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Daarnaast worden de scherpe en concurrerende prijzen gewaardeerd, waardoor klanten zich eerlijk behandeld voelen.
Reviews voor stassar.nl
Bestelling bij stassar liep niet conform de leus ,vandaag besteld morgen in huis.
Bij DHL was pakket niet meer te trasseren. Stassar heeft veel inspanning verricht om het pakket boven water te krijgen.
Na 3 dagen hebben ze ons benaderd dat ze per direct een nieuw artikel naar ons thuis persoonlijk komem leveren
Anderhalf uur na het telefoontje werd het artikel bij ons thuis afgeleverd
Chapeau firma Stassar👍 dat is service die tegenwoordig niet meer is
Nogmaals dank
M.vr.gr Frank Cuss
Snelle levering, al ging dat met de bezorger fout, die het pakket op een heel ander adres bezorgde. Maar er werd gehandeld en niet afgewacht van: komt nog wel. Heel netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Alles goed verlopen. Wel vond ik het verzenden spannend. Pakket komt bij ons standaard op een pakketpunt. K lees in de reviews dat het binnen twee dagen weer retour gaat bij het nog niet afhalen. Beleid stassar. Gelijk pakket de volgende ochtend opgehaald maar soms komt die niet uit. Maar het is goed gekomen. Mooie nieuwe schoenen. Verpakking was schoenen doos met alleen verpakpapier omheen. Bon zat er bij. Verder geen poespas. Bedankt.
Product op voorraad en gratis afhalen
Product op voorraad terwijl bij andere bieders niet meer te krijgen. Goede prijs. Snel afhalen mogelijk, dus geen verzendkosten of wachten op bezorging. Vriendelijke medewerker. Een aanrader.
Klantvriendelijk!
Online een campingstoel besteld. De laatste stoel op voorraad bleek licht beschadigd. Keurig van te voren geïnformeerd en een korting aangeboden gekregen. Wat een service.
Vlotte communicatie, direct contact over levertermijnen en perfect respecteren van de afgesproken levertermijn.
Prima service, plus ter controle wordt er telefonisch contact opgenomen, over deze bestelling.
Alles wat besteld was zat in de doos.Ik had iets sneller verwacht omdat ik in Zonhoven woon en Heerlen net over de grens ligt.
Deden niet moeilijk omdat we vroeger dan af gesproken de spullen op haalde
Online besteld. Nog telefonisch contact gehad, vriendelijk verder geholpen en vlot geleverd!
Goede site. Bij afhalen in magazijn geen probleem.
Bestellingen gedaan en is snel opgestuurd.
Goeie communicatie en vriendelijk geleverd
Alles goed verpakt en volgens afspraak bezorgd
Snelle levering , en telefonisch contact omdat product niet op voorraad was
Perfecte service, zeer geode opvolging en levering zoals afgesproken!
Late reactie
Foto's op site bij bestelde product zijn helaas niet up-to-date, waardoor niet gekregen wat verwacht. Stassar reageerde helaas pas na review in plaats van op eerdere e-mail, maar neemt vervolgens wel de tijd om het goed op te lossen. (Review aangepast.)
Prima, via afhalen
Prima besteld en op afgesproken tijd af kunne halen
Goede service en vriendelijk naar de klanten.
snelle levering, uitermate vriendelijk contact