zwaardenwinkel.nl- Logo - Reviews

60 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden169 reviews in totaal

zwaardenwinkel.nl- Logo - Reviews

zwaardenwinkel.nl

60 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden169 reviews in totaal

De reviews voor zwaardenwinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast zijn klanten lovend over de goede kwaliteit en mooie uitstraling van de producten. De persoonlijke, vriendelijke en attente benadering door het team wordt als zeer prettig ervaren. Problemen worden snel en adequaat opgelost tot tevredenheid van de klant. Ook vinden klanten de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer goed en waarderen ze de betaalbaarheid in combinatie met het productaanbod.

Reviews voor zwaardenwinkel.nl

Uitstekend goede en betrouwbare bedrijf

Bestellen was eenvoudig via de website. Heel goede prijs en kwaliteit artikel. Levering was zeer goed en stevig verpakt en werd snel geleverd. Een aanrader voor verzamelaars. Een uitstekend goed en betrouwbaar bedrijf.
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide review.

Mooi assortiment en prima klantenservice

Mooi assortiment en goede kwaliteit. Helaas eerste zending kwijt geraakt door DPD, maar klantenservice was zeer vriendelijk en behulpzaam en ondernam meteen actie. Ga hier zeker nog vaker bestellen
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Dankjewel voor de mooie review en toelichting.
Fijne persoonlijke benadering. Ik had een zwaard besteld, die was helaas niet op voorraad, telefonisch werd mij een alternatief geboden dat iets duurder was maar ik kreeg hem voor dezelfde prijs inclusief een mooi ophangschild. Fijne en goede service, binnen 1 dag geleverd.
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Dankjewel en fijn dat het alternatief naar wens is.
Vriendelijke hulp en tegemoetkoming toen een product niet op voorraad was en er iets mis was gegaan bij dpd. Heel fijn! Prachtig kwalitatief kortzwaard!
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Dankjewel en fijn om te horen dat het naar tevredenheid is opgelost.
Dankjewel voor de 5 sterren!
Vriendelijk en correct, probleempje bij bestelling, kan gebeuren, maar hoe het aangepakt en opgelost wordt zegt dan veel, en kan daarvan enkel zeggen vriendelijke, correcte service, aanrader op vlak prijs/kwaliteit en service
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Heel fijn dat het is opgelost en dankjewel voor de mooie review!

Super service

Er ging iets mis. Mailtje gestuurd. En werd bijna meteen teruggebeld. Het probleem werd opgelost. Echt super service. Dank jullie wel
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Heel fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Dankjewel voor de mooie review!
Beste cadeau wat ik had kunnen geven! Het was snel bezorgd, goed verpakt, en ik werd goed op de hoogte gehouden. Toen het aankwam zat er een kaartje bij en we hebben een mooi zwaard voor de collectie.
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Hartelijk dank voor de heel mooie woorden. Dat doet ons echt goed!!
Dankjewel voor de 5 sterren!
Snelle levering, mooi product van goede kwaliteit.
Dankjewel voor de 5 sterren!
Heel snelle en vooral een zeer goed e en correcte afhandeling van de bestelling.
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Dankjewel voor de mooie review! Heel fijn om dat te horen.
supersnelle levering en prima verpakt
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Dankjewel voor de mooie review en toelichting!
Antwoord van zwaardenwinkel.nl
Dankjewel voor de 5 sterren.