Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De producten zijn doorgaans goed en netjes verpakt, zodat ze onbeschadigd aankomen. Daarnaast waarderen klanten het brede en actuele aanbod aan producten, met name van Schleich en Papo. De kwaliteit en detaillering van de producten worden als zeer goed en realistisch omschreven. Ook de scherpe en eerlijke prijsstelling wordt regelmatig positief genoemd. Sommige klanten ervaren echter onduidelijkheid of teleurstelling omtrent de voorraadstatus bij het bestellen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsanimals-toys.nl
Snel geleverd en goede kwaliteit
Goed!
Voor de nieuwste schleich eldrador
Top!
Snelle levering, attente extra
Makkelijke, efficiënte website
Antwoord van animals-toys.nl
Goede zorg voor spullen/pakketjes
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
animals-toys.nl
Bezoek websiteOver
animals-toys.nl
Welkom bij Animals-Toys, hét speelgoedparadijs voor jong en oud! In onze webshop vind je een ruime keuze aan speelgoed van topmerken zoals Schleich, Papo en Mojo. Bij Animals-Toys bieden we een breed...