Stampsandcards- Logo - Reviews

58 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden104 reviews in totaal

Stampsandcards- Logo - Reviews

Stampsandcards

58 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden104 reviews in totaal

De reviews voor Stampsandcards zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verzending van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, vaak genoemd als goed, correct of met persoonlijke aandacht. Ook waarderen klanten de vriendelijke communicatie en klantgerichte benadering van het team. Daarnaast wordt het ruime en bijzondere assortiment gewaardeerd. Er zijn enkele suggesties van klanten om het assortiment verder uit te breiden.

Reviews voor stampsandcards.nl

ED
Els D.
Prachtige stempels, snel verstuurd .
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn dat het allemaal naar tevredenheid verlopen is. Groetjes, Team Stampsandcards.
Het zijn hele fijne snijmallen
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. We hopen je nog vaak blij te kunne maken. Groetjes, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel, voor deze beoordeling. Gr. Team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Fijn dat het goed bevallen is. Veel plezier met aankoop en graag tot weer een andere keer. Gr, team Stampsandcards.
Mijn bestelling werd mooi en netjes thuis geleverd met nog een persoonlijk geschreven dank boodschapje erbij ,dat deed me echt plezier
Antwoord van Stampsandcards
Beste Conny. Dank je wel voor de beoordeling. We zijn blij dat je het zo ervaren hebt. We gaan ervoor om het volgende keer, weer net zo te doen. Veel plezier met de spullen. Team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Fijn dat het allemaal weer naar tevredenheid is. Veel plezier met de nieuwe spullen.
Fijne website en perfecte levering. Zelfs in het buitenland!
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn dat het ook in het buitenland goed gaat. Veel plezier met de aankoop. Team Stampsandcards.
Ik zou het niet weten, het klopt altijd en snel geleverd. Groetjes
Antwoord van Stampsandcards
Altijd fijn om zo een mooie beoordeling te krijgen. Dank je wel hiervoor. Groetjes, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Leuk dat het allemaal goed bevallen is. We zien er naar uit je nog vaker blij te kunnen maken. Groetjes, team Stampsandcards.
Snelheid
Antwoord van Stampsandcards
Blij dat het goed en snel is gegaan. Groetjes, team Stampsandcards.
Antwoord van Stampsandcards
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. We zien je graag weer een volgende keer en gaan dan graag voor de 5. Groetjes, team Stampsandcards.