vamos-schoenen.nl- Logo - Beoordelingen

vamos-schoenen.nl
Beoordelingen:

1.234 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.797 beoordelingen in totaal  

4,38
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit schoenen, goed verpakt. Jammer dat je niet meer bij Vamos kunt kopen. Er is namelijk geen website meer .

de meest kritische beoordeling

15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
20 -11- 2023 bericht van Vamos ontvangen dat het artikel weer leverbaar was . Heb 20-11-2023 direct mijn bestelling geplaatst. Levertijd 6/8 dagen. 21-11-2023 bericht van Vamos dat ze mijn betaling ontvangen hadden. 28-11-2023 weer bericht van Vamos, bestelling vertraagd, verwachte datum waarschijnlijk 9-1-2024 . Na deze up-date bleef het ijzig stil , helaas nog steeds geen enkellaarzen 10-1-2024- Zelf telefonisch contact opgenomen met klantenservice. en ze van de situatie op de hoogte gebracht. Het probleem zou mogelijk bij de leverancier kunnen liggen. Weer afwachten dus.. Het is inmiddels 15 januari 2024 , 26 dagen na het plaatsen en betalen van mijn bestelling , nog steeds geen enkellaarzen en niets meer vernomen van Vamos.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor vamos-schoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Netjes verpakt
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit schoenen, goed verpakt. Jammer dat je niet meer bij Vamos kunt kopen. Er is namelijk geen website meer .
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helaas heb ik lang moeten wachten op de levering van de pantoffels en na 6 weken na bestellen bleek dat ze niet leverbaar waren. Wel goed te woord gestaan via de telefoon. Vamos is makkelijk bereikbaar.
Beoordeling melden
HD
H. d.
RIJSWIJK ZH
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze in schoenen met goede afwikkeling! Administratieve verwerking prima! Beter doen: 2 schoenendozen niet toesturen in een 2x zo grote doos! Lastig en raar om bijv. 1 paar schoenen dat je wilt retourneren, in terug te sturen! Ik hoop dat Vamos blijft bestaan! Alleen op brochure las ik Opheffingsopruiming. Is dat waar?
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede afhandeling bestelling

Het duurde even voordat de schoenen geleverd werden vanuit een besneeuwd zuid Duitsland, maar ik werd daar vriendelijk over ingelicht door een medewerker van de klantenservice. Dus helemaal prima zo!
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering

Ik heb 2 paar schoenen besteld, moest voor versturen wachten tot ze beide binnen waren. Tot mijn verbazing worden ze wel in 2 aparte dozen gestuurd, waarom moet ik dan wachten op mijn bestelling?
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De schoenen hebben 2 ritsjes die precies eindigen in je enkel op een bot . Erg stugge schoenen , wel goed breed en goede pasvorm .maar heb ze toch teruggestuurd .
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was super blij met Vamos. Maar omdat ze nu zonder bericht, ineens stoppen en alles onzeker is over mijn bestelling, gezakt tot 3 sterren
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keuze aankoop

Op de site kun je gemakkelijk een keuze maken voor de schoenen die je mooi vindt en de levertijd is kort. Dus alles is prima.
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geeft goede beschrijving van de schoenen met extra brede maatvoering. De bestelling wordt binnen korte tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
EW
Eke W.
's Hertogenbosh
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, helaas teruggestuurd omdat de schoenen niet pasten. Daarna correct bedrag teruggestort gekregen.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De breedte maten ik heb k/m De service snelle levering maar ook het retourneren en teruggave geld .prima
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Diversiteit aan schoenen. In een keuze aan breedte maten. Schoenen wel en niet geschikt voor steunzolen.
Beoordeling melden
FV
Frans v.
Culemborg
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, uitstekende prijs. De communicatie na bestellen was verwarrend, niet geheel duidelijk.
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima website. Snelle bezorging. Directe creditering bij retour. Je kunt hier gerust schoenen kopen.
Beoordeling melden
EV
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is geweldig om uit zoveel schoenen te kiezen van uit mijn stoel zonder passen altijd perfect
Beoordeling melden
Antwoord van vamos-schoenen.nl
31 jan 2024
Top beoordeling, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Vamos
GV
Gezina V.
Kerkrade
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Schoenen passen altijd goed.

Schoenen passen altijd goed bij wijdte H. Zoals die wat ik nu heb ook. Bezorging was snel en goed.
Beoordeling melden
Antwoord van vamos-schoenen.nl
31 jan 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Vamos
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Moeie laarzen late levering

Moeie laarzen voor een goede prijs. De levering duurde alleen veel langer dan aangegeven
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog niets ontvangen!!!!!! En toch vragen hoe mijn ervaring is met jullie.
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een paar heerlijke slippers erbij. Zou ze bijbaan bed nog aan houden
Beoordeling melden