baches-direct.nl

150 reviews in totaal   56 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de kwaliteit van de producten en de vaak gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt de communicatie doorgaans als duidelijk en prettig ervaren. De service wordt gewaardeerd om haar vlotte, behulpzame en oplossingsgerichte aanpak, vooral bij fouten of aanpassingen. Toch ervaren sommige klanten vertragingen of niet-geleverde pakketten. Er zijn teleurstellingen over de prijs-kwaliteitverhouding en kleurafwijkingen. Daarnaast zijn er klachten over de prijs ten opzichte van de kwaliteit, uitblijvende reacties vanuit de klantenservice en soms taalbarrières. Incidenteel is de service minder goed bevallen.

Reviewsbaches-direct.nl

het bestelde is nog steeds niet bij mij afgeleverd.

Antwoord van baches-direct.nl

Beste Fred, Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We begrijpen volkomen dat het vervelend is dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We nemen de situatie rondom de levering van uw TECPLAST micro-geperforeerde pergoladoek direct heel serieus. Onze klantenservice neemt vandaag nog contact op met de transporteur om te achterhalen waar uw pakket zich bevindt en om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Een medewerker van ons team zal per e-mail contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van de status. Met vriendelijke groet, L'Equipe Bâches Direct. N°1 de la bâche professionnelle
Alles ok, alleen toen ik bestelde kreeg ik na betalen geen bevestiging. Er volgde een pagina die zij; Deze pagina is niet meer beschikbaar. Dit voelde niet prettig. Na mailen hierover verliep het beter.

Antwoord van baches-direct.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback en uw bestelling bij Baches Direct. Het spijt ons te horen dat er een technische storing optrad na uw betaling. We begrijpen volkomen dat het zien van een pagina "niet meer beschikbaar" voor onrust zorgde; dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Onze excuses hiervoor. We zijn blij dat onze klantenservice u snel te woord heeft kunnen staan via e-mail en dat alles alsnog goed is verlopen. We hopen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop en zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen

Antwoord van baches-direct.nl

Beste Irma, hartelijk dank voor de 5 sterren! De kleur Bordeauxrood is een prachtige keuze die direct karakter en een warme sfeer aan uw buitenruimte geeft. We zijn verheugd dat dit doek uw pergola zo mooi tot zijn recht laat komen. Geniet volop van uw nieuwe stijlvolle schaduwplek! Het Team Bâches Direct
H P
Herman P.
ga zo door

Antwoord van baches-direct.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor dit geweldige compliment! We zijn blij dat u tevreden bent en we zullen uw aanmoediging "ga zo door" zeker ter harte nemen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en tot de volgende keer! Het team van BACHES DIRECT De nr. 1 in professionele dekzeilen

Pakket niet aangekomen

Pakket is verzonden maar niet aangekomen bij pakket punt. Vervoerder DPD geeft aan dat ik contact op moet nemen met leverancier (gedaan) en dat binnen paar dagen actie moet worden ondernomen. Ik krijg van Baches Direct geen reactie.

Antwoord van baches-direct.nl

Bedankt voor uw bericht 😊 Volgens de informatie van de vervoerder is uw pakket geleverd en afgezet in een pakketpunt met kluisjes. Helaas kunnen wij op dit moment geen verdere actie ondernemen. Het spijt ons voor het ongemak. Wij raden u aan om rechtstreeks contact op te nemen met het betreffende pakketpunt of met DPD voor verdere assistentie. Het team Bâches Direct – Nr. 1 in professionele afdekzeilen
gewoon prima

Antwoord van baches-direct.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw feedback! "Gewoon prima", dat horen we graag. Het betekent dat ons dekzeil doet wat het moet doen en dat u tevreden bent. Geen poespas, gewoon kwaliteit. Met vriendelijke groet, Het team van BACHES DIRECT De specialist in professionele dekzeilen

Probleemloze bestelling

Gemak van bestelling tot levering

Antwoord van baches-direct.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u het hele proces, van het plaatsen van de bestelling tot de levering, als soepel en gemakkelijk heeft ervaren. Bij Baches Direct is het ons doel om niet alleen hoogwaardige professionele zeilen te leveren, maar ook om onze service en logistiek zo efficiënt mogelijk in te richten voor onze klanten. We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen
Alles correct en snel verlopen..

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de 5 sterren! We zijn blij te horen dat uw bestelling vlot en correct is afgehandeld. Bij Baches-Direct doen we er alles aan om onze professionele zeilen snel bij de klant te krijgen, zonder in te boeten op de kwaliteit van onze service. Het is fijn te weten dat onze logistieke efficiëntie gewaardeerd wordt. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen

Alles is tip top verhandeld👍

Alles is top top

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! 👍 We zijn erg blij te horen dat de gehele afhandeling van uw bestelling bij Baches-Direct naar wens is verlopen. Het is onze prioriteit om u niet alleen de beste professionele zeilen en afdekzeilen te bieden, maar ook een snelle en correcte service. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor deze perfecte beoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ We zijn blij dat we weer een tevreden klant mogen tellen. Een geslaagde installatie verdient het om gezien te worden! Deel gerust een foto van uw realisatie en ontvang 5% korting op uw volgende bestelling. 👉 Deel uw verhaal in beeld hier: https://www.baches-direct.nl/nl/pg/deel-je-verhaal-in-beelden We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn, Het team van BACHES DIRECT De nr. 1 in professionele dekzeilen

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Het hele team is erg blij te horen dat u tevreden bent over Baches-Direct. Het is voor ons een mooie beloning om te zien dat onze toewijding aan de kwaliteit van onze zeilen en uitrusting vruchten afwerpt. Tot ziens, Het team van BACHES DIRECT De nr. 1 in professionele dekzeilen

Het steigernet zie ik als een goed product welke ook nog snel is geleverd.

Antwoord van baches-direct.nl

Guten Tag, Was für eine großartige Bewertung! Vielen herzlichen Dank für Ihr positives Feedback und die 5 Sterne (die wir hinter dieser lobenden Nachricht vermuten). Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie das Gerüstnetz als ein gutes Produkt ansehen und die schnelle Lieferung Ihren Erwartungen entsprochen hat. Das BACHES DIRECT Team Die Nr. 1 für professionelle Planen

Antwoord van baches-direct.nl

Beste Mira, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw aankoop bij Baches Direct. We zijn blij te zien dat u tevreden bent met onze service. Omdat wij altijd streven naar een perfecte klantervaring, horen we het graag als u suggesties heeft over hoe wij onze dienstverlening of ons aanbod in professionele zeilen nog verder kunnen verbeteren voor die laatste ster. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen
Goede verhouding prijs/kwaliteit van het zwembad zeil

Antwoord van baches-direct.nl

Hartelijk dank voor deze uitstekende 5-sterren beoordeling! Het verheugt ons te horen dat u de goede prijs-kwaliteitverhouding van ons zwembadzeil erkent. Het is ons doel bij Baches Direct om altijd professionele zeilen aan te bieden die zowel van hoge kwaliteit als betaalbaar zijn. Uw tevredenheid is onze grootste beloning! Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor deze uitstekende beoordeling van 5 sterren! Het is een genoegen voor het hele team van Baches Direct om te weten dat u volledig tevreden bent met uw aankoop van een professioneel zeil. Uw feedback is een bevestiging van de kwaliteit van onze producten en onze service. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen! Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen
Goede prijs snelle levering

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo Johan, Hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen om uw positieve beoordeling over uw ervaring met Baches Direct achter te laten. Het verheugt ons te horen dat u tevreden bent over zowel onze concurrerende prijzen als de snelheid van onze levering. Het is onze prioriteit om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden voor al onze professionele zeilen en een efficiënte verzending te garanderen, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Uw tevredenheid is onze drijfveer. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een ander zeil op maat nodig heeft (bijvoorbeeld een aanhangerzeil, een beschermzeil of een PVC-zeil). Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen
Ondanks dat het uit Frankrijk moet komen, een snelle levering. Het zeildoek voor onze pergola is zoals de beschrijving. Precies op maat.

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor uw aanbeveling en al uw vriendelijke woorden die ons enorm raken! Tot ziens,

Antwoord van baches-direct.nl

Hartelijk dank voor deze uitstekende 5-sterren beoordeling! Wij zijn zeer verheugd te lezen dat u super tevreden bent met uw aankoop bij Baches-Direct. Het is geweldig om te horen dat ons professionele dekzeil perfect aansluit bij uw behoeften voor het afdekken van dakwerk en dat de snelle levering aan uw verwachtingen voldeed. We hopen dat uw dekzeil nog lang zijn werk zal doen en zien u graag terug voor een volgend project! Met vriendelijke groet, Het team BACHES DIRECT De Nr. 1 voor professionele zeilen