www.taartenwinkel.nl

1.012 reviews in totaal   1.012 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de smaak van de taarten, vooral de veganistische en glutenvrije varianten worden gewaardeerd. Ook het uiterlijk en de presentatie van de taarten en gebakjes krijgen veel complimenten, net als de snelle, nette en tijdige bezorging. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast wordt de bestelomgeving als duidelijk en makkelijk gezien. Toch zijn er ook enkele verbeterpunten: sommige klanten vinden de taarten te zoet of te droog. Er zijn klachten over verkeerde of vertraagde leveringen. Het formaat van de taarten wordt soms als kleiner dan verwacht ervaren. Ook zijn er opmerkingen over de gebruiksvriendelijkheid en technische beperkingen van de bestelomgeving.

Reviewswww.taartenwinkel.nl

Wat een heerlijke taart! Eerlijk waar mensen. En wat en service en gemak. Verschillende mogelijkheden om te betalen, en het wordt ook aan de deur bezorgd. Bestellen!
A O
Anoniem o.

Prachtig taartje met eigen foto.

Super snelle levering op de aangegeven tijden. Het taartje zag er goed uit, in goede orde ontvangen, geweldig de koelelementen die jullie erbij doen. De ontvangers vonden het erg leuk en lekker! Goede klantenservice ook, ik kreeg keurig antwoord terug via de mail. Bedankt!

Thanks for a big save!

I love the convenience and speed of the product, super happy with that. The quality of the sponge could be better, but I understand the need to compromise. I would be ordering again in the future if needed.
Absoluut tevreden over verwerken en leveren van mijn bestelling. Ik heb 24 uur voor het leveren een verzoek gedaan om het naar een ander adres te sturen en dat is keurig opgepakt en uitgevoerd. Maar 1 min punt te benoemen. De chocolade taart zelf was droog. Deze was niet smeuig. Dit was ontzettend zonde op een anders geweldig uitgevoerde bestselling.

Heerlijke taart

Taart was heerlijk!! Bij de cupcakes hadden we iets meer ee zachte botercreme top verwacht. Maar dese was harder. Nog steeds lekker maar de toppen kruimelde heel erg bij het afbijten.

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Dank je wel voor je eerlijke review! Wat fijn om te horen dat de taart heerlijk was! We begrijpen dat je bij de cupcakes een zachtere botercrème had verwacht, het is waardevolle feedback dat de topping wat harder was en bij het afbijten kruimelde. We nemen dit zeker mee om onze cupcakes nog verder te verbeteren. We hopen je ondanks dit puntje toch weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂
De ontvangsttijd is te ruim, zowat een hele dag. Je moet dan lang wachten; Er waren twee smaken besteld maar niet gelijk verdeeld, meer van de één dan van de ander.

Yamm

Lekkere taart normaal hou ik niet van appeltaart. Alleen de zijkanten waren wel wat hard dat vond ik persoonlijk zelf niet lekker. Verder super!
De taart werd keurig bezorgt door een vriendelijke bezorger. De taarg was erg lekker! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen!
Heerlijke vegan taart!! Helemaal vergeten foto's te maken, maar ontzettend blij met de hoeveelheid, romigheid en hoe lekker waren de lagen cake? Ik vond hem ook erg vullend en mijn familie ook.

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Beste Liza, wat een heerlijke review om te lezen! 😊 Zo fijn om te horen dat de vegan taart zo goed in de smaak viel — de romigheid, de lagen en de hoeveelheid, dat is precies waar we naar streven. En dat je familie er ook van heeft genoten maakt het helemaal compleet! Hopelijk mogen we jullie snel weer blij maken met iets lekkers! Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂
De bezorging ging in eerste instantie mis: taart gebakken en daarna geheel verdwenen. Dit is wel weer keurig rechtgezet, dus weliswaar te laat maar toch bezorgd. De ontvanger was er erg blij mee.

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Beste Wim, bedankt voor je review en fijn dat je dit hebt laten weten! 😊 Het spijt ons dat de bezorging in eerste instantie niet goed verliep — dat hadden we uiteraard liever voorkomen. Gelukkig is het uiteindelijk goedgekomen en dat de ontvanger er blij mee was, dat maakt ons blij! We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn, en dan gewoon in één keer goed! Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂

Taarten op maat bezorgd.

Ik heb in overleg met Samantha van Taartenwinkel een mooie actie kunnen uitvoeren om een week lang taarten op een locatie te kunnen laten bezorgen. Dit is perfect door hun uitgevoerd en ben ik heel dankbaar voor.

Tijdslot

Ik kies bewust voor bezorgen tussen 08.00-13.00 uur en schrik me dan de pleuris als ik op zaterdagochtend bij de track & trace zie dat hij mogelijk pas om 13.30 uur bezorgd wordt. Uiteindelijk kwam het goed, maar ik wil die stress niet. Plus: Ik zou heel graag een e-mail willen ontvangen als de bezorging is voltooid. De track & trace is fijn, maar acht kliks en doorkliks voordat ik er ben. Dat kon bij PostNL altijd, zou fijn zijn als SooCool het ook kan.

Echt vegan product met bijzonder goede smaak

Echt vegan product met bijzonder goede smaak. De foto en tekst was perfect en de taart kwam in goede staat aan. Hartelijk dank

prettig winkelen' op deze website

prettig winkelen' op de website, goede informatiestroom en supersnelle -prettige levering. bijkomstig groot voordeeel is dat deTaarten ook heel lekker zijn!

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Dank je wel voor deze fijne review! Wat leuk om te horen dat het winkelen op onze website prettig was en dat de informatie duidelijk was. Supersnelle en prettige levering is iets waar we trots op zijn, fijn dat dit zo ervaren werd en dat de taarten ook nog eens heel lekker zijn, dat is natuurlijk de kers op de taart! Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂
Bij levering was de kartonnen doos aan de binnenkant niet goed gevouwen. Hierdoor zat er een snee in de ronde taart . Erg jammer. Mijn dochter vind de tart wel heel mooi. De vriendinnen vinden de botercreme te overheersend. Ik vond de taart mooi, maar veel te zoet. Voor het geld een beetje een tegrnvaller.

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Beste Jolanda, bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn dat je dochter de taart mooi vond! 😊 Maar wat vervelend te horen dat de doos niet goed gevouwen was en daardoor een snee in de taart heeft veroorzaakt — dat hadden we uiteraard liever voorkomen. Ook de feedback over de botercrème en de zoetheid nemen we serieus. We begrijpen dat dit, zeker voor het geld, een tegenvaller is. We nemen contact met je op om dit te bespreken. Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂

Top service!

Mijn bestelling was niet binnengekomen. Ik heb een mail gestuurd en werd gelijk gebeld. De volgende dag is mijn pakketje alsnog geleverd! Top service! En niet te vergeten: mooie, heldere kleuren en duidelijk leesbaar!

Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂

Heel lekker, maar wel wat duur.

Ik kreeg al op 9 februari bericht dat de taart was aangemeld bij de bezorgdienst, voor bezorging op 11 februari. Dan dacht ik.... wordt niet super vers dus. Maar hij was wel heel erg lekker. Ik vond het wel wat duur, maar ach, dat ben je op het moment dat je hem eet alweer vergeten!

Top taartenwinkel!

Voor mij was het de tweede keer dat ik bij taartenwinkel voor mijn klanten een lekkere taart heb laten verzorgen. Beide keren zijn super verlopen. Lekker makkelijk communiceren men Ken en met een goed resultaat. De klanten waren heel enthousiast over de kwaliteit en de verzorging. Top geregeld weer. Echt een aanrader!

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Bedankt voor de 5 sterren en je mooie review, Simon! Wat geweldig om te horen dat zowel de communicatie als het resultaat weer helemaal naar wens waren. Fijn dat Ken je goed heeft kunnen helpen en dat je klanten zo enthousiast waren over de kwaliteit en verzorging van de taarten. Dank voor je vertrouwen en aanbeveling — daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂
Mooie cup cakes met ons logo. Erg lekker. Alleen een gedeelte van de bestelling kwam met onze postbode en een gedeelte met een koerier.... we schrokken een beetje of de hele bestelling wel aan kwam. Alles verder in orde.

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk dat de cupcakes met jullie logo zo goed bevallen zijn en lekker waren! We begrijpen dat het even schrikken was dat de bestelling in twee delen aankwam — dat is inderdaad niet ideaal. Fijn dat uiteindelijk alles goed is aangekomen! We nemen je feedback mee om hier in de toekomst duidelijker over te communiceren. Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🎂
Contact en service vanuit Taartenwinkel was vriendelijk, correct en snel. Het gebak was heerlijk, complimenten. Jammer dat PostNL niet levert op de locatie die op de afleverbon staat. We hebben intern moeten zoeken waar het gebak geleverd was en het daar op moeten halen. Daardoor te laat voor het moment, maar dat lag niet aan Taartenwinkel.

Antwoord van www.taartenwinkel.nl

Beste Irma, hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en je mooie woorden over ons gebak en onze service! Wat jammer dat de levering via PostNL niet helemaal soepel verliep. We begrijpen dat dit vervelend was en waarderen dat je dit deelt, zodat we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen. Met vriendelijke groet, Taartenwinkel.nl 🍰