spandoekman.nlReviews

: 1.970Goed

4,44

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
spandoekman.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij spandoekman.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
spandoekman.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij spandoekman.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor spandoekman.nl

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.970 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 jun. 2022
Geweldige klantenservice en de bestellen was overzichtelijk en gemakkelijk. Daarbij zijn ze op tijd verzonden zodat we ze kunnen gebruiken voor het festival.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 mei 2022 
van C A.
Bestelling nog niet ontvangen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor spandoekman.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Levering ging snel top. Wat ik wel vervelend vind dat we niet op rekening kunnen bestellen. Ik koop al wat jaren nu bij jullie en ga dit iedere keer voorschieten. Deze keer was het ruin 600 euro. Kan dat niet anders ????
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Bestelling kwam keurig ingepakt precies op tijd. Ook vraag over bestelling werd vriendelijk en vlot beantwoord en opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snel contact, denken mee en mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede producten en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Degelijke materialen en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Goed en snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Snelle levering en goed product!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Geweldige klantenservice en de bestellen was overzichtelijk en gemakkelijk. Daarbij zijn ze op tijd verzonden zodat we ze kunnen gebruiken voor het festival.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Professionele en vriendelijke klanten service, echt een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Reactie op de bestelling , die qua aantal anders moest werd ik gelijk de volgende dag teruggebeld. Meteen aangepast en correct binnen tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022 
Super mooie kwaliteit bij mee en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jun. 2022
Snelle levering, goede service, netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022 
Snel geleverd, keurig verpakt. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Keurig op tijd geleverd en prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Perfect wat ik. Origineel had
Beoordeling melden