Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, evenals over de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice. De kwaliteit van de lampen en accessoires wordt als uitstekend en duurzaam ervaren. Het scherpe prijsniveau en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden vaak genoemd als pluspunt. De installatie van de producten verloopt meestal eenvoudig, en het uitgebreide assortiment wordt gewaardeerd. Daarnaast worden de gebruiksvriendelijke website en het intuïtieve bestelproces positief beoordeeld. Er zijn incidenteel klachten over bezorgers of beschadigde pakketten en sommige klanten lopen tegen specifieke technische uitdagingen aan bij de installatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsinto-led.com/nl
De goede kwaliteit van de aluminium behuizing (2mm dik)en gepoedercoate verflaag samen met de hoge IP waarde(IP65) maken van deze armatuur een plezier om aan je gevel te bevestigen en er jaren van te genieten door de lange branduren (30000),een warm gezellige in alle standen regelbaar lichtbundel is het minste wat je van deze armaturen kan zeggen. Top product !
Voor 22.59 besteld,, volgende dag geleverd???
Producten lijken ok. Nog geen duurtest kunnen doen.
Als je de bestelling zondagavond voor 23.00 plaatst, is de volgende dag geleverd geen donderdagmiddag. Met andere woorden doe geen loze beloftes als alle artikelen gewoon op voorraad zijn.
Na bovenstaande review heb ik contact gehad met Intoled. Ze hebben excuses aangeboden en een tegoedbon gegeven.
Daarop werd mij verzocht om de review aan te passen. Dus 1 ster erbij.
Een stijlvolle blikvanger die mijn Victoriaanse spiegel perfect laat stralen
Wat een prachtige aanwinst! Deze lamp van IntoLed heb ik speciaal uitgekozen om boven mijn Victoriaanse spiegel te hangen, en het resultaat is precies wat ik hoopte – elegant, sfeervol en helemaal in balans met de ruimte.
De levering was verrassend snel en de lamp kwam netjes en stevig verpakt aan. Ook de communicatie verliep vlekkeloos: duidelijke mails, prettig contact en alles keurig op tijd.
Kortom, een fijne shopervaring én een lamp die niet alleen licht geeft, maar echt karakter toevoegt aan mijn interieur. Een aanrader voor wie oog heeft voor detail en sfeer.
Eindelijk leuke lampen voor een geweldige prijs
Al 2 jaar op zoek naar leuke lampen en bij intoled heb ik ze eindelijk gevonden. Leuke korting en het was een heel snelle levering. De producten zijn netjes verpakt binnengekomen en de montage was ook zo gedaan. Nu kan ik geniet van mooie lampen met mooi licht. Erg tevreden met intoled en ik ben nu aan het kijken voor andere lampen in het huis. Zeker met de kortingen die ze nu bieden.
1e keer iets besteld op aanraden van een vriend.
Led spots voor in de badkamer .
Gister gemonteerd en heel tevreden over de kwaliteit /prijs .
Nu ga ik nieuwe bestellen voor de inloopkast want alles is 25 jaar oud dus ga elke keer wat vervangen ✅
In het talrijke aanbod van led verlichting is Intoled een aanbieder met een groot aanbod, duidelijk keuzenenu en scherpe prijzen. Voeg daarbij een super snelle levering en de keuze in aanbieder van led verlichting is snel gemaakt. Voor mij geen andere 😉
Zeer tevreden over de spotjes van Intoled. Strak design, mooie lichtopbrengst en eenvoudig te monteren in plafond, zowel binnen als buiten. Goede kwaliteit en luxe uitstraling. Absoluut een aanrader voor wie stijlvolle en duurzame verlichting zoekt.
Kabelverbinders en prikspots
Top materiaal, snelle levering en product is makkelijk te gebruiken. Prikspots geven een mooie look aan onze reclameboarding. Kabelverbinders zijn super handig om de kabels van de grondspots te verlengen, en zeker te zijn dat deze geen kortsluiting geven.
INTOLED super service !
6 maal Mason wandlamp met bewegingsleer en schemerschakelaar besteld, bij bezorging zaten er maar 4 in de doos, klantenservice gebeld, volgende werkdag kreeg ik de 2 lampen al binnen, helemaal perfect, 1 tip aan intoled, in de beschrijving/handleiding staat niet hoe de lamp automatisch inschakeld bij schemer en dan aan blijft tot t weer licht word.. dit werkt als volgend, draai de lux afstelling naar rechts, naar t maantje, schakel de stroom in voor min 10 sec, daarna stroom uit / aan / uit / aan, en daarna schakelt de lamp automatisch in als t donker word, en schakelt weer uit als t lichter word... wellicht kan dit bij de beschrijving toegevoegd worden ?
Bedankt Intoled voor de mooie lampen en de klantvriendelijkheid van de medewerker van de klantenservice !
Vr gr. Jan de Wit
De Cupo smart wandlamp is een mooi product. Het is wel zwaar en de interne ruimte om de aansluiting te maken is klein. De app om de lamp te besturen werkt uiteindelijk goed na een zeer goed contact met de service afdeling van hoftronic. Zij wisten het ook niet, maar met wat inspanning gevonden blijkt een foutje in de app om het totale kleurenschema te vinden bar slecht is aangegeven. Het is er wel als men het "woord" COLOR" aantikt en niet alleen door het rondje "color" aan te klikken. Wij denken een mooie lamp te hebben met een ruimere verlichtingsomtrek dan de standaard wandlampen die alleen de wand verlichten.Ideaal om genoeg licht te hebben om een boekje te lezen.
Ik ben bang dat deze recensie helemaal voor niks is. Wij wilde in eertse instantie 6 lampen hebben, maar zowel INTOLED die er gelukkig nog wel 3 had (meer kon niet besteld worden) en een andere leverancier die voorraad op zijn site had staan liet het qua voorraad afweten. Dit model gaat eruit. Uiteindelijk zijn wij blij met maar 3 stuks wat beter uitkomt. Zonde, volgens ons gezien het hogere Wattage en alle dim- en kleurmogelijkheden een voor vele situaties een prachtige lamp. Wel een stofdoekje in de buurt houden want dat zie je wel als de lamp uitstaat.
GU10 lampjes die ik via een app bedien, hoe handig!
mooie GU10 lampjes die ik via een app kan bedienen. Oké eerst de neuzen van het gezin dezelfde kant op en dan heerst er rust en duidelijkheid.;-)
Eerst dacht ik zien er wat plastic uit maar ze zitten toch in een mooi frame en het voordeel is dat mocht je ze een keer stoten er niet meteen een flinter vanaf is én ze zijn heel licht.
Just watch out : this one is not end to end connection
It is the right colour and the right strength for my workshop but I expected it to connect in a line. It was probably my fault, but it could have been better explained on the website. Thank you for reaching out and trying to help. I hope to be able to find the right lights for my workshop!
Hallo wat mij Beviel is dat het netjes is afgeleverd zoals het hoord en dat het netjes in een doos is verzameld zonder schade
Hart Stikke Bedankt & ik ga zeker nog wat bestellen en aan andere die mij wat vragen aanraden om bij jullie te bestellen
Bedankt
Ledverlichting op zonne-energie gekocht voor in de tuin. Het bestellen verliep zeer vlot, en een zeer snelle levering. De prijs/kwaliteit van de verlichting is top en een duidelijk verschil met de lampjes die je in menig "doe-het-zelf" zaken kan kopen. Zeker aan te raden.
Er wordt rekening gehouden met opmerkingen van klanten.
Ik had eerder een led-bar aangeschaft. De montage van de led-bar aan een betonnen plafond was niet evident, omdat er geen plaats was tussen plafond en led-bar om een wagoklemmetje te plaatsen. Ik moest dus een uitsparing voor dit klemmetje in het beton kappen. Nu heb ik opnieuw led-bars aangekocht en bij deze is er een klemmetje geïntegreerd in de led-bar en liep de montage aan het betonnen plafond vlekkeloos! Blijkbaar houdt into-led rekening met opmerkingen van klanten.
fijne site, goede service!
fijne site, makkelijk te bestellen en de bestelling komt snel binnen. een missend kabeltje werdt direct nagestuurd zodat we het meteen konden gebruiken. ik zou zeker vaker hier bestellen.
Afgelopen zondag als extra verlichting gezorgd voor het aperitiefconcert, waar anders alle pupiters moesten voorzien worden van aparte verlichting, was dat nu niet nodig, geen verblinding podium prima verlicht denken eraan om nog enkele bij te hangen( of sponseren jullie, dat mag ook natuurlijk) super verlichting top
Levering was tijdig en probleemloos. De armaturen waren eenvoudig te monteren. De lampen geven niet veel licht maar zijn ok als bijverlichting. Het opladen via zonlicht werkt goed en de lampen blijven de gehele nacht hun werk doen. Maar ik heb ze pas enkele dagen, en er is momenteel volop zon.
Snelle bezorging en een mooi product. Ben benieuwd wat de lampjes gaan doen. Wat ook fijn is dat je ze ook via een lader kan opladen als de zonnepaneeltjes te weinig zonuren hebben.
Blij met nieuwe tuinpadverlichting. Het enige dat we niet zien is dat er twee standen op zitten. Het licht lijkt even fel te schijnen in beide standen. Voor ons niet zo'n groot probleem, want ze geven goed licht en ze zijn niet bedoeld als sfeerverlichting.