into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl
Beoordelingen:

3.543 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.729 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na eerst via de mail gevraagd of het kon wat ik van plan was, heb ik dimbare ledspots voor in de keuken met een muurdimmer gekocht. Ik had 2 maanden daarvoor al dimbare ledspots voor in de tuinkamer gekocht bij intolet. Ik kreeg helaas de muurdimmer niet gekoppeld aan de keukenspots . Dus ik bellen, maar ik moest filmen hoe ik probeerde te koppelen via de app. Oké dat begrijp ik. 4 uur later kreeg ik eindelijk antwoord terug, ze stuurde een nieuwe muurdimmer op. Die was er gelijk de volgende dag. Helaas die kreeg ik ook niet gekoppeld. Ik op zondagavond laat weer een filmpje gestuurd. Eindelijk op 11 uur antwoord, intolet kwam erachter dat ze 2x de verkeerde muurdimmer hadden geleverd. Gelijk de Volgende dag kwam de muurdimmer binnen, en ja hoor, de koppeling lukte. Maar ook gingen de tuinkamerspots aan en uit met de muurdimmer. En met alle afstandsbedieningen kon ik alleen de keuken en tuinkamer aan of uitzetten, dus niet apart. Na eerst een paar dagen via de app contact te hebben gehad, je moet elke keer 4 a 5 uur wachten op antwoord, soms nog langer, heb ik een week later maar gebeld . Ik kreeg Carmen aan de lijn. Aan haar heb ik mijn frustratie geuit. Zij beloofde mij het op te gaan lossen, en dat heeft ze gedaan, binnen 4 uurtjes heeft ze het opgelost. Ik moest de trafo van de tuinkamer terug sturen, en kreeg een ander model ervoor terug. Nu werkt alles zoals het hoort. Carmen is een topper. Voor haar 5 (of meer)sterren, de communicatie daarvoor 3 sterren. Nog vreemds, de trafo mag niet los geplaatst worden in de aluminiuframe van de tuinkamer ivm vocht. Dus ik heb er een installatiedoos bijbesteld, maar die is zo groot, die past nooit in de aluminiumframe. Dus heb ik maar verlengkabels bijbesteld en de trafo in de installatiedoos in de garage geplaatst. Ik kreeg Carmen

de meest kritische beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik schreef gisteren nog dat 1 lamp het korter deed gisteravond prima maar geweldig dat ik meteen bericht kreeg dat ik klantenservice mocht bellen als het niet goed kwam
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
voortreffelijk product. heb het oude vervangen door een product van intoled. je merkt het verschil niet, ja alleen bij het afrekenen bij de energie leverancier.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer te vreden met service . Snelle levering. Nette verpakking en personeel makkelijk aanspreekbaar . Weten ook goede uitleg te geven met kennis
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte set bundels, spots voor veelzijdige ruimte en makkelijk te plaatsen. Heel duidelijke handleiding en snel en beschermd verpakt /verzonden
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
NK
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Ondanks dat een item snel kapot ging, was het snel opgelost en werd er een nieuwe verzonden, niks moeilijk doen ,vlot en correct
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

just in time

Na een mailtje met een leveringsvraag werd terstond gereageerd met een adequate antwoord en de opdracht kon direct gegeven én uitgeleverd worden.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ledsbatten met perfecte prijs kwaliteit.

D' avonds bestellen en s' morgens in de voormiddag geleverd.Alleen het licht is sneller.Heel overzichtelijke en praktische site.Kan niet beter.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel, goed maar wel iets anders dan afgebeeld in de webshop

Snel verstuurd maar wel anders dan de afbeelding in de webshop. Product was wel zeker vergelijkbaar en voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen is eenvoudig en altijd snel geleverd goede spullen voor in en om het huis en ook de service is fijn mocht er iets niet goed zijn
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
voor onz in haar keukene achter buurvrouw besteld. mijn man heeft het gemonteerd zij is er heel erg blij mee, het geeft een zee van licht
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima klantenservice 1 van de lampen was detect, dit kan gebeuren. Na een mailtje vrijwel direct bericht terug dat het wordt opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
23 mei 2024
Goedemiddag, Dank je wel voor je feedback! Spijtig te horen dat er een defect was, maar we zijn blij dat we het voor je hebben kunnen oplossen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Als er iets is waar we je verder mee kunnen helpen, laat het ons weten. We waarderen je begrip! 🌟
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een tweede maal een bestelling gedaan bij into led En net als de eerste alles vlekkeloos verlopen,en bovendien hoogwaardige kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag! Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug!
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze leverden echt supersnel savonds besteld, de volgende dag in huis. Kwalitatief ook goede spullen, dus helemaal blij met de resultaat
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
23 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
U kan denk ik niet veel beter doen, ik ben 100% tevreden. Besteld, volgende dag in huis, goed verpakt en kwaliteit. Bedankt. Willem
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een super service! Pakket was niet afgeleverd door vervoersbedrijf en zonder discussie werd de order opnieuw verzonden zonder kosten.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
FK
Fillie K.
Hoogland
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima zoals omschreven op de site, daarnaast voor een goede prijs. Mijn bestelling was 'n dubbele tl armatuur met gesloten bak.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede informatie gekregen en snel een oplossing van een defect onderdeel

Goede informatie gekregen , snel levering , een goede en snelle oplossing gegeven bij defect onderdeel , voor mij een aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug!
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg gemakkelijk en overzichtelijke site en zeer snelle levering, daardoor hebben we niet lang in het donker hoeven zitten.😄👍🏼
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

HOFTRONIC 4x Troy Solar prikspots

De website is duidelijk en prijs kwaliteit verhouding lijkt mij zoals het hoort! Snel geleverd! Blij met het resultaat!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader!

Snelle levering en goede kwaliteit ledverlichting. Goed te bedienen via een app op de telefoon. Ben er erg content mee!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁