noboringsuitcases.nl

332 reviews in totaal   332 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestelling. De koffers en tassen worden als stevig en van goede kwaliteit ervaren. De gepersonaliseerde prints en foto's op de koffers vallen bij de meeste klanten goed in de smaak. Ook wordt de snelle, behulpzame en klantgerichte service gewaardeerd, en verloopt het bestelproces en de personalisatie meestal eenvoudig en prettig. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de degelijke verpakking. Sommige klanten merken echter op dat er verwarring kan ontstaan op de website tijdens het bestelproces. Verder worden er enkele kleine gebreken aan koffers gemeld en zijn er klachten over een doffe uitstraling of afwijkende details bij de gepersonaliseerde prints. Een aantal klanten klaagt daarnaast over beschadigde dozen bij levering.

Reviewsnoboringsuitcases.nl

Mooie kwaliteits koffer

De keuze is groots. Kwaliteit is goed. Levering is snel.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over de ruime keuze, de kwaliteit en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Alianne Team Noboringsuitcases.nl

Perfectie

van contact tot het leveren van de product ging alles PERFECT product ziet er ook GEWELDIG uit binnen kort bestel ik zeker meer

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Bedankt voor je geweldige review 😊 Wat leuk om te horen dat alles van begin tot eind perfect is verlopen en dat je zo blij bent met het product. We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien! 🎉 ^Nienke
Super mooie en nette koffer. Zelf plaatje kiezen was wat keuzestress ;-) Maar wij gaan de blits maken op vakantie.

Top koffer, snelle levering

Dank voor je positieve review! 🙏 ^Alianne
De tas heb ik kado gedaan aan mijn kleindochter ze is er erg blij mee!

Super, fijn dat alles naar wens is! 😄

Teleurstellend

De koffer kwam totaal niet overeen met de foto op de website. Er zit een plastic buitenkant over het gekleurde gedeelte heen. Dit staat nergens op website beschreven en op de foto's op de website is dit ook niet te zien. Kwalitatief zal het vast een goede koffer zijn, maar qua beschrijving is er geen sprake van transparantie.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Beste Krista, Wat jammer om te lezen dat de ontvangen koffer niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is wanneer een product anders overkomt dan verwacht op basis van de informatie en afbeeldingen op onze website. Inmiddels hebben wij via e-mail contact met u opgenomen om de situatie verder te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen 😊 We hopen dit snel naar tevredenheid voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Alianne Team NoBoringSuitcases.nl
Mooi design, zeer snelle levering

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw review 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het mooie design en de snelle levering ✨ Dat lezen we graag! We wensen u heel veel plezier met uw koffer 🌟 Met vriendelijke groet, Alianne Team NoBoringSuitcases.nl
3de suitcase dat ik bestelde. Alles tiptop in orde . Snelle levering 👍

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Snelle verzending van de koffer. De gekozen afbeelding was helemaal ok. Wat er ook leuk aan is dat je er de naam kan opzetten.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Bedankt voor je beoordeling! We waarderen het enorm.

Tevreden

Mooie, praktische koffers snel ontvangen. Hopelijk gaan ze lang mee. Benieuwd naar het gebruik ervan

Super snelle levering

Fijn dat je tevreden bent! 🌟 ^Alianne
Top met de naam erop

Geweldig, bedankt voor je beoordeling! 🌟 ^Alianne

Gewoon mooie koffers en snelle service ?…

Gewoon mooie koffers en snelle service 👌

P R
P. R.

Heel mooi en snel verzonden

Koffers heel snel verzonden, stevig verpakt en ze zien er heel mooi uit. Ik heb ze echter nog niet gebruikt.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Bedankt voor je review en de sterren 🙂 We waarderen het!
Ze rijden prima en zijn nu in Porto 👍🏼😍

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Duidelijke bestelling en snelle bezorging

Super, fijn dat alles naar wens is! 😄

Fantastisch, bedankt voor je steun! 🌟 ^Alianne

Dank voor je positieve review! 🙏 ^Alianne
Mijn kleinzoon is blij met zijn koffer met toekan.

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Erg leuke koffers!! En ook nog degelijk.