Klanten zijn zeer tevreden over de uitzonderlijk snelle levering van hun bestellingen. De meeste klanten beoordelen de kwaliteit van de producten als goed tot uitstekend. Ook vinden zij de prijs scherp en het aanbod vaak voordeliger dan bij concurrenten. De klantvriendelijkheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid van de service worden veelvuldig geprezen. Daarnaast wordt het brede en gespecialiseerde assortiment gewaardeerd, evenals de kleine extra’s zoals proefsetjes, gadgets of korting bij de bestelling.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsschroevendump.nl
prima schroeven en service voor een net zo prima prijs
Mijn eerste ervaring met schroevendump, en dat bevalt me prima.
De schroeven zijn gewoon goed, en dat kun je van de prijs ook zeggen.
Levering was ook lekker snel, en daar zaten nog een paar gratis schroefbits bij, een afvalzak, en een luchtverfrisser voor in de auto.
Wat mij betreft een aanrader, en tot de volgende bestelling.
Savonds besteld volgende dag in huis
Savonds besteld en de volgende dag al in huis — perfect! Helaas bleek bij het openen van de doos dat er één doosje ontbrak. Dat kan natuurlijk gebeuren. Ik heb meteen een mail gestuurd en kreeg al snel reactie: ze zouden het ontbrekende doosje direct nasturen.
De volgende dag had ik het pakket alweer binnen, zelfs met een leuke verrassing erbij. Top service! Ik ben erg blij met alle schroeven en bestel de volgende keer zeker weer bij Schroevendump.nl.
Snel geleverd voor een scherpe prijs. Zeker een aanrader! Daarnaast paar doosjes geretourneerd zonder enig probleem en direct geld teruggestort. Kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Duidelijke site, persoonlijke service, goede kwaliteit, eerlijke prijs, snelle verzending!
Top!
Tip: Ik mis isolatie drukverdeelplaatjes.
Snelle levering, goed assortiment, goede schroeven. En als voordeel weer doosjes van 100 cq 200 stuks, beter dan een plastic doosje met 15 schroeven...... En daarbij een gratis doosje schroeven erbij als cadeautje.
Groot assortiment, was snel geleverd zodat het bouwproject weer verder kon. Ook voor schroeven die niet in de consumentenwinkels te krijgen zijn en alleen in gespecialiseerde leveranciers voor professionals.
Snelle levering.
Aanpassen tekst op het schroevendoosje. In de tekst staat dat het om T20 torx gaat, terwijl het T15 torx schroeven zijn. Verwarrend dus.
Top!!
Snelle verzending (dag nadien in huis, België) en prima kwaliteit schroeven. Groot aanbod, beste prijs die ik kon vinden. Top.
Snelle levering en tot zover geen klagen. Grote renovatie voor de boeg, dus straks weer bestellen.
Goed simpel en snel
Uitzoeken op website was erg simpel en bezorging was ook erg netjes. Voor eerst in lange tijd weer eens een heel pakket ontvangen van een schroeven leverancier welke ook nog eens op afgesproken tijd geleverd is. Ik ben tevreden
Betrouwbaar
Snelle levering en geleverd wat er is besteld in tegenstelling tot sommige andere leveranciers.
De bestelling werd te laat bezorgd en ik kreeg dus excuses en 10% korting op de volgende bestelling. Echter deze moet wel boven de €60,- zijn en binnen twee weken besteld zijn ( deze weken vallen ook nog eens precies in de bouwvak) lijkt de tegemoetkoming toch leuker dan de werkelijkheid.
Antwoord van schroevendump.nl
Goedendag Ard,
Bedankt voor uw review.
Het klopt inderdaad dat uw bestelling later is bezorgd dan verwacht. Op onze website beloven wij echter niet dat een bestelling de volgende dag in huis is, maar dat deze dezelfde dag wordt verzonden. Die belofte hebben wij ook waargemaakt. Helaas heeft PostNL er daarna langer over gedaan dan verwacht.
Om u toch tegemoet te komen hebben wij uit coulance een kortingscode gestuurd. We begrijpen dat de geldigheidsperiode voor u ongelukkig uitkomt doordat deze samenvalt met uw bouwvakvakantie. Zelf hebben wij op dit moment nog geen bouwvak, waardoor we daar helaas geen rekening mee hebben gehouden.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw feedback.
Leveren snel en de schroeven zijn super. Gebruik ze dagelijks en ben er heel tevreden over!
Mooie kwaliteit schroeven en snel geleverd daar bestel volgende keer weer mijn materiaal!
Goede prijzen. Kwaliteit is er niet minder door. +2000 schroeven geschroefd. Slechts 1 had een onbruikbare kop.
Snel geleverd,mijn voorraad is weer voor weinig aangevuld,daar kan geen bouwmarkt tegen op.
Goede service. Geen probleem om spullen om te ruilen. Heel kundig en vriendelijk personeel
Snel gevonden wat ik zocht voor de beste prijs op het hele internet en super snel bezorgd!
Ronduit fantastisch!
Prijzen: Fantastisch!
Levering: Echt gewoon de volgende dag in huis! Super!
Service: Fenomenaal! Echt in de afgelopen 10 jaar geen bedrijf tegengekomen met dit level aan service!
Perfect
Ze verkopen nooit geen nee . En vandaag besteld is morgen binnen
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
schroevendump.nl
- +310618159283