alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
alleeninkt.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij alleeninkt.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

11.339 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

74.598 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

2 nov. 2022
BIJ bestelling liep alles goed tot er op het laaste moment een. Cadeautjes doosje openging met gratis cadoo,druk daar niet op tis een link van een andere site en zonder ik het wist had ik zogezegd gratis lootjes uit de nl.loterij,,dat zou niet mogen,heb het hen vermeld dat dit niet kan maar das niet van hen maar hingen er iets aan proberen te doen,anders bestel ik niet meer,zou wel spijtig zijn maar betrouw dat niet het is van een bedrijf solvadem die u zaken probeert aan te smeren.

de meest kritische beoordeling

10 aug. 2022
Dit is al de derde die ik gewisseld heb en 2 pakken van 250 vel 120 grams papier die ik heb kunnen weggooien. Het is ondoenlijk om documenten uit te printen zo, en zie dat al na een paar pagina’s het blauw in een roze kleur over gaat. Voorheen heb ik volgens mij geen last daarvan gehad. Maar nu moet ik pagina na pagina na kijken en weer de kleur reinigen om een goede pagina er uit krijgen. Wat mij ook is opgevallen is dat de gele cartridge ook sneller leeg zijn dan die van de anderen. Het lijkt of er daar minder inzit. Vandaar dat ik er daar ook meer van besteld heb. Dit is gewoon niet te doen het lijkt of deze blauwe inkt wat dikker van structuur is en daardoor deze problemen veroorzaakt

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

9 mrt. 2023
Het product werd snel geleverd Prijs is ok ! Deze printer kan nog jaren mee, alhoewel ik later een laserprinter wil met wifi op , even bijsparen ...
2 mrt. 2023

De prijs van de inkt cartridges zijn wel heel erg schappelijk, op andere sites moet je helaas iets meer betalen. Met deze prijzen blijf ik terugkomen.
28 feb. 2023
Begrijpbare bestelwijze. snelle bezorging, ideaal door brievenbus en zeker de betaalmogelijkheid via billink bv. Beter doen. Ik zou het niet weten.
Inverband met het overlijden van mijn oude printer zat ik met cartridges, deze kon ik inleveren en kreeg een tegoed bon. Dat is dus klantvriendelijk.
Prima inkt! Naar mijn mening heeft het lang geduurd alvorens onze Bpost het heeft afgeleverd maar heeft waarschijnlijk niets met jullie te maken.
Snel geleverd! En als je een vraagje hebt dan zijn ze altijd bereid om te helpen. Ook als zijn het volgens mij enorme domme vragen die ik stel :)
2 mrt. 2023
Na 10 dagen wachten (lag aan Bpost) eindelijk de patronen kunnen installeren en nu weer een foutloze en kleurrijke print. Dank u Alleeninkt!
15 mrt. 2023
Basic communicatie omtrent levering. Puntig geformuleerde voorwaarden. Punctueel geleverd in verpakking op maat. Prijs is okay. Tevreden 😊.
Zoals altijd snelle levering. Deze keer in een nieuwe verpakking. Nog niet open gemaakt. Hopelijk originele patroon. j.cramer6@outlook.nl

Mijn bestelling kon men niet compleet maken ff een belletje en het was opgelost. Prettig en goed bedrijf en blijf hier zeker bij afnemen.
28 feb. 2023
de vorige keer hadden we wat problemen met het inbrengen in de printer, nu hopelijk gaat het goed. het was goed aangekomen, dank je wel !
13 mrt. 2023
Ben zeer tevreden over de bestelling. Snel en correct bezorgd. De volgende keer kom ik graag bij u terug voor de volgende bestelling.
5 mrt. 2023
1/ Dat ik gewoon kan bestellen zonder account. 2/ dat wanner ik vooraf moet betalen ik er op kan vertrouwen dat er vlot wordt geleverd.
Goed ingepakt, factuur is er, goede aflevering, website en communicatie goed, wekt direct vertrouwen. Ik ben dan ook al langer klant.
10 mrt. 2023

van Ly T.
Alles wat bestellen en leveren ging in het algemeen goed. Product zelf nog niet gebruikt, dus kan daarover nog geen oordeel geven.
4 mrt. 2023
Niets . Maar jullie stellen haast de zelfde vragen als die ik bij Trusted Shops ook al beantwoord heb over jullie dus dubbel op!

Super snelle afhandelingen, denken mee om problemen op te lossen en doen dat ook. Vriendelijke medewerkers aan de lijn gehad.
Dat er nadat de levering was nagekeken en er twee beschadigde bij zaten ,na melding hiervan direct 2 nieuwe geleverd werden.
9 mrt. 2023
Service is fantastisch. Een cartridge die niet herkent werd door mijn computer terug gestuurd en de volgende dag vervangen.

van jan w.
snelle levering alleen 1 cartridge kapot geen probleem werd direct een ander opgestuurd helemaal top volgende dag binnen