Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de behulpzaamheid, snelheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Leveringen verlopen vaak snel en correct. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten. Retourzendingen worden doorgaans netjes en snel afgehandeld. De prijsstelling wordt vaak als zeer voordelig ervaren ten opzichte van concurrenten. Klanten vinden de website meestal overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en het bestelproces eenvoudig. Er zijn enkele klachten over onduidelijke communicatie of trage afhandeling door de klantenservice. Ondanks de snelle leveringen zijn er herhaaldelijke klachten over vertragingen, verkeerde bezorglocaties en problemen met de vervoerder, met name PostNL. Er zijn regelmatig opmerkingen over defecte, niet-werkende of lekkende cartridges. Sommige klanten vinden het retourbeleid omslachtig of onduidelijk. Ook zijn er opmerkingen over verwarring rondom kortingen en zijn er kleine verbeterpunten rondom productinformatie op de website.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsalleeninkt.nl
Online winkel zeer betrouwbaar en artikelen van goede kwaliteit.
probleemcartridge
betaalbaar en kwalitatief printen
Gunstige prijs en snelle levering.
Antwoord van alleeninkt.nl
Ouderdom inktpatroon ? Foto maken niet mijn ding .
Bezorging bestelling.
Antwoord van alleeninkt.nl
super nieuwe inkt werkt gelijk
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31852736966
- www.alleeninkt.nl
- info@alleeninkt.nl
- Coevorden, NLD
Welkom bij Alleeninkt.nl, de webshop voor kwalitatief goede en betaalbare printerinkt. Als team staan we dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat jouw printer perfect blijft werken. Onze missie? Het le...