goedkoopsteantivirus.com- Logo - Beoordelingen

goedkoopsteantivirus.comReviews

: 2.872Uitstekend

4,88

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
goedkoopsteantivirus.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij goedkoopsteantivirus.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
goedkoopsteantivirus.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij goedkoopsteantivirus.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor goedkoopsteantivirus.com

474 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.872 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 sep. 2022
Hun websitenaam klopt, ze zijn echt de goedkoopste of nagenoeg gelijk daaraan. Een groot aanbod, vele keuzemogelijkheden, en allemaal even flexibel. Dat kan soms verwarren. Je moet dus echt goed zoeken om te krijgen wat je wilt hebben. De site zou kunnen helpen door een voorgebakken beslisboomvragenlijst in te laten vullen. Met de voor- en nadelen goed aangegeven. Doe je dat goed dan trek je ook de digibeten over de streep (een enorm marktpotentieel!). Eenmaal gekozen is de verdere afhandeling betrekkelijk simpel; de instructies zijn duidelijk, je kan haast niet misgaan. Sinds ik ze heb ontdekt een aantal jaren geleden ben ik hun vaste klant geworden, beveel ze ook aan bij klanten van mij. De after-service is ook top. Je wordt er aan herinnerd om je licentie te verlengen wanneer het weer zover is, etc.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 sep. 2022
Norton 360 premium & luitlies gekocht ter vervanging van mijn Norton 360 waarvan abonnement afliep. Helaas werkte de sleutel niet en kreeg ik het ook niet aan het werken. Zelf niet na de-installeren van alle Norton software. Geld terug garantie wanneer Licentie niet werkt blijkt een wassen neus te zijn. Zodra je sleutel ontvangen hebt (na koopbevestiging) kun je naar je centen fluiten. Dan gelden de algemene voorwaarden en heb je geen recht meer! Waardeloos en misleidend de claim van geld terug garantie! Ook kreeg ik steeds informatie van de goedkoopsteantivirus hoe ik moest omgaan met het probleem. Deze info was voor een MS besturingsprogramma terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik een MAC had. Uiteindelijk heeft Norton mij heel goed geholpen, met heel veel begrip, en de sleutel voor mij weten te activeren. Echter zo moet het niet. Heeft me uiteindelijk een halve dag gekost om de boel draaiende te krijgen. Tip aan Antivirus. Pas je claim van geld terug aan op je site. Die is echt misleidend. Want je weet pas of je licentie werkt wanneer je hem activeert. Dus dan is er feitelijk geen garantie! Tijd dat de de RCC of ACM hier naar kijken!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor goedkoopsteantivirus.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Hun websitenaam klopt, ze zijn echt de goedkoopste of nagenoeg gelijk daaraan. Een groot aanbod, vele keuzemogelijkheden, en allemaal even flexibel. Dat kan soms verwarren. Je moet dus echt goed zoeken om te krijgen wat je wilt hebben. De site zou kunnen helpen door een voorgebakken beslisboomvragenlijst in te laten vullen. Met de voor- en nadelen goed aangegeven. Doe je dat goed dan trek je ook de digibeten over de streep (een enorm marktpotentieel!). Eenmaal gekozen is de verdere afhandeling betrekkelijk simpel; de instructies zijn duidelijk, je kan haast niet misgaan. Sinds ik ze heb ontdekt een aantal jaren geleden ben ik hun vaste klant geworden, beveel ze ook aan bij klanten van mij. De after-service is ook top. Je wordt er aan herinnerd om je licentie te verlengen wanneer het weer zover is, etc.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Vriendelijk en deskundig. Ik ben goed geholpen maar het advies om een andere browser te openen klonk voor mij als abracadabra omdat ik niks van browsers of computers ken. Gelukkig was er iemand in huis die mij daarmee hielp. Er werd m.i. iets te makkelijk gedacht dat een andere browser openen logisch is. Verder ging alles helemaal goed!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Mijn bestelling betrof aankoop beveilingssoftware waar ik al jaren, via een abonnement, gebruik van maak. De prijs voor hetzelfde pakket was bij deze winkel aanmerkelijk goedkoper. Na aankoop kreeg ik de link toegestuurd om het bestaande abonnement te verlengen hetgeen onmiddelijk werkte. Prima geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Heb voor de 2e keer een McAfee Total Protection Virus bescherming bij jullie gekocht, omdat ik heel tevreden ben over jullie service, en het pakket is nergens goedkoper dan bij jullie. Een echte aanrader voor iedereen, zal jullie bedrijf in mijn kennissenkring promoten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
De installatie op een pc met een eerdere versie van Norton De Luxe zouden jullie gedetailleerder aan kunnen geven. Het is wel gelukt, maar het kostte meer tijd dan nodig zou zijn geweest met meer instructie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De snelle installatie van het programma na aankoop, waardoor geen tijd verloren is gegaan. En ook de prijs natuurlijk: een heel stuk goedkoper dan wanneer men het bij Microsoft zelf dient aan te kopen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Het was super snel per mail verstuurd zo kon ik gelijk de ouderen helpen om hun computer te beveiligen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Jaarlijks verlengingsbreicht automatisch, lage prijzen voor software, goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Mooie duidelijke aanbieding. Goede uitleg. Ik maak er al jaren gebruik van. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
goedkoop met snelle afhandeling. Duidelijke handleiding voor activatie !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Goedkoop en direct alles goed gegaan betalen en software downloaden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Duidelijke website, snelle levering en eenvoudig installeren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Snelle oplossing en duidelijke uitleg omtrent de installatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Voor het tweede jaar kunnen verlengen zonder problemen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
van J N.
De producten zijn niet duur en worden direct geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
goede aanbieding en makkelijk te plaatsen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
altijd goed goedkoop en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De prijs was de reden tot aanschaf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Supersnelle levering en goedkoop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
de prijs
Beoordeling melden