Uitstekende webshop. Bepaalde items kun je soms elders wel wat goedkoper krijgen maar veel scheelt het niet, en het voordeel is dat alle PEHA componenten op voorraad zijn. Snelle en goede afhandeling en verzending. Goede nazorg, mijn foute bestelling werd na een telefoontje direct geannuleerd. En uiteraard is het PEHA creme schakelmateriaal een lust voor het oog :)
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
12 apr. 2022
Ik probeerde zonder post nl 7,95 vezendkosten maar dat kon niet waardoor ik per ongeluk op kopen gedrukt heb.en niet meer terug kon.
Nu heb ik een item van 1,20€ met 8€ verzendkosten wat gewoon door de brievenbus kon. beetje jammer.
Het zal ook niet vaak voorkomen dat er maar één item wordt besteld maar ik ben voor de volgende keer gewaarschuwd.
En zal de volgende keer gewoon wachten op mijn leverancier en hem lastig vallen voor een enkel achterraampje.
Groet Bas
6 jan. 2023
Alles op het gebied van PEHA schakelmateriaal verkrijgbaar en een snelle levering.
Geïmporteerde beoordelingen: