PEHAstore.nl- Logo - Beoordelingen

PEHAstore.nlReviews

: 364Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
PEHAstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij PEHAstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
PEHAstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij PEHAstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor PEHAstore.nl

181 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

364 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 jan. 2023 
Uitstekende webshop. Bepaalde items kun je soms elders wel wat goedkoper krijgen maar veel scheelt het niet, en het voordeel is dat alle PEHA componenten op voorraad zijn. Snelle en goede afhandeling en verzending. Goede nazorg, mijn foute bestelling werd na een telefoontje direct geannuleerd. En uiteraard is het PEHA creme schakelmateriaal een lust voor het oog :)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 apr. 2022
Ik probeerde zonder post nl 7,95 vezendkosten maar dat kon niet waardoor ik per ongeluk op kopen gedrukt heb.en niet meer terug kon. Nu heb ik een item van 1,20€ met 8€ verzendkosten wat gewoon door de brievenbus kon. beetje jammer. Het zal ook niet vaak voorkomen dat er maar één item wordt besteld maar ik ben voor de volgende keer gewaarschuwd. En zal de volgende keer gewoon wachten op mijn leverancier en hem lastig vallen voor een enkel achterraampje. Groet Bas
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor PEHAstore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023 
Uitstekende webshop. Bepaalde items kun je soms elders wel wat goedkoper krijgen maar veel scheelt het niet, en het voordeel is dat alle PEHA componenten op voorraad zijn. Snelle en goede afhandeling en verzending. Goede nazorg, mijn foute bestelling werd na een telefoontje direct geannuleerd. En uiteraard is het PEHA creme schakelmateriaal een lust voor het oog :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Alles op het gebied van PEHA schakelmateriaal verkrijgbaar en een snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023 
Heel snelle communicatie. Supervriendelijk en behulpzaam personeel! TOP!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Zeer snelle levering, het juiste produkt, goede opvolging van de zending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Tijdige en complete levering, vriendelijke klantenservice.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Snelle levering. Binnen 1 dag besteld en geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023 
Duidelijke site, snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle, correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
ik ben tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snel en secuur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden