PEHAstore.nl

1.002 reviews in totaal

1.002 reviews since 10 dec 2020

Gecertificeerd sinds: 15 dec 2020
pehastore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en klantvriendelijk ervaren. Klanten waarderen de correcte levering en het nakomen van afspraken. Het contact met de klantenservice wordt als snel, duidelijk en persoonlijk beschouwd. Klanten vinden de website overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. De kwaliteit van de geleverde producten wordt als goed en conform verwachting beoordeeld. Hoewel de prijs-kwaliteitverhouding als goed wordt ervaren, vinden meerdere klanten de verzendkosten aan de hoge kant.

ReviewsPEHAstore.nl

Als u een bestelling verzonden heeft in mijn geval 2 bestellingen allebei verzonden 1net na de middag de 2de inde avond omdat ik eerst een wisselschakelaar had besteld wat ik na bevestiging zag toen een 2de bestelling gedaan gelijk alle schakelaars peha compacta voor heel mijn caravan besteld de 2de kwam inderdaad zaterdags binnen en de 1ste kwam maandag pas misschien bij post nl. fout gegaan maar dan nog prijs verschil zowel in stopkontakt als bezorg kosten . Wisselschakelaar ook gebruikt enkel 1 raam te weinig besteld omdat ik de wisselschakelaar hebt gebruikt . Verder alles toppie gr. Kees van Wieringen
De producten waren er snel. Helaas was 1 schakelaar gebroken. Maar ze versturen nu een vervangende schakelaar binnen 1 dag! Wat een service!

Hulp bij keuze dimmer

Ik wist niet zeker welke dimmer ik moest hebben, heb hiervoor de klantenservice gecontacteerd (met wat foto's van de spotjes) en na een paar keer heen en weer mailen heb ik de juiste dimmer kunnen bestellen, en deze werkt top! Fijne service, reageren binnen een dag. Aanrader!
Makkelijk gevonden op site wat ik nodig had. Snelle afhandeling en ook vlug geleverd. Klantenservice was correct bij contact en reageerde goed. Probleem was snel opgelost.
Snelle levering en duidelijke website. Al vaker wat besteld maar elke keer weer TOP geleverd.
Fijne ervaring met klantenservice gehad, denken mee in oplossingen bij een bestelling die achteraf wat tegenviel, werd netjes afgehandeld.
K E
K.W. E.
Correcte levering van bestelde artikelen.
Supersnelle levering!
Correcte bedrijf
Zeer snelle en correcte levering,enkel de verzendkosten beetje aan de hoge kant.
Levering was prima op de toegezegde tijd
Service en prijs is quasi perfect , enkel de transportprijs is werkelijk te duur
M Z
Marcel Z.
Correct en snel
Prima advies, super behulpzaam...
Gewoon goed en snel.