Klanten zijn erg tevreden over de snelle en vlotte levering, de hoge productkwaliteit met goede stevigheid, pasvorm en afwerking, en de vriendelijke, behulpzame service van het personeel. Ook wordt de duidelijke en attente communicatie gewaardeerd, met snelle reacties op vragen. Verder zijn klanten positief over het deskundige advies en de redelijke prijs-kwaliteitverhouding. Enkele klanten ervaren echter af en toe een langere levertijd of vertraging en noemen de producten soms aan de prijzige kant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsten Caat
Ik was wel blij dat ik een afwijkende maat (kleiner) had genomen dan op de site aangegeven.
prima advies en levering
Snelle bezorging en premium merken.
Beste Marc,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Fijn om te horen dat de bestelling snel is bezorgd en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de merken en producten.
Veel plezier met uw bestelling!
Team Schuimrubber.nl
Super geweldige service, uitstekende kwaliteit.
Alle artikelen zijn keurig verzorgd en afgeleverd, goed contact gehad.
Antwoord van ten Caat
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles keurig is verzorgd en afgeleverd en dat u het contact als prettig heeft ervaren. Veel plezier met uw bestelling!
Vlotte levering en attente mail of mijn bestelling compleet was.
Antwoord van ten Caat
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot is geleverd en dat onze extra check op prijs werd gesteld. We doen graag net dat beetje extra. Veel plezier met uw bestelling!
Goed product en netjes op tijd bezorgd.
Antwoord van ten Caat
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en dat alles netjes op tijd is bezorgd. Veel plezier met uw bestelling!
Goed product en goede communicatie
Antwoord van ten Caat
Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat de communicatie soepel verliep en dat het product bevalt. Daar doen we het voor!
Goed geholpen en de bank zit beter dan nieuw
Antwoord van ten Caat
Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat de bank nu zelfs beter zit dan nieuw. Dat is een prachtig compliment om te krijgen. We wensen u er heel veel comfort van!
Gooed advies !!
Goede en snelle service
Antwoord van ten Caat
Bedankt voor uw complimenten over onze service. Graag tot ziens!