donrox.com

387 reviews in totaal

387 reviews since 11 jun 2024

Gecertificeerd sinds: 11 jun 2024
donrox.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service van Donrox. De snelle en correcte levering van bestellingen wordt vaak geprezen. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en de duidelijke instructies en video's worden als positief ervaren. Ook de productkwaliteit wordt omschreven als degelijk, robuust en betrouwbaar. Verder zijn veel klanten tevreden over de prestaties zoals kracht, snelheid en veelzijdigheid van de pomp. De meegeleverde accessoires worden gewaardeerd. Soms zijn er opmerkingen over de accuduur of het druklimiet van het apparaat. Daarnaast wordt de leesbaarheid of volledigheid van de handleiding in enkele gevallen bekritiseerd. Sommige klanten merken op dat bepaalde onderdelen snel slijten of dat er geen opslagmogelijkheden voor accessoires zijn.

Reviewsdonrox.com

De snelle toezending van de gevraagde onderdelen was fijn. Ik voel me nu weer een stuk beter/geruster op de racefiets
Na 2 minder goede pompen gehad te hebben nu een zwaardere gekocht. Tot nu toe heel goed
Prima apparaat. Werkt prima. Supersnel verzonden. Hele duidelijke uitleg dankzij de filmpjes die meegestuurd werden.
Mooi apparaat, werkt perfect om m’n motorbanden op spanning te zetten. En goede service.
Dit type is net wat krachtiger. Ook minder lawaai. Ben er blij mee! Klantenservice super en adequaat.

Topbedrijf

Ik kocht bij Donrox een goed en redelijk geprijsd product. Het artikel werd snel en netjes verzonden, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Als extra service kreeg ik daarna nog tips over gebruik en onderhoud gemaild, inclusief de mogelijkheid om vragen te stellen. Echt een topbedrijf!
Snelle levering. Goede info filmpjes. Maar nog belangrijker een top service en uitleg als je er niet uitkomt.
Naast de perfecte kwaliteit en de vele gebruiksmogelijkheden, bieden de medewerkers van Donrox een super hoog niveau van betrokkenheid en service. Een Donrox is een complete aanrader
Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag via mail. Top !!

Beperkt tot 4,5 bar

Hij doet wat hij moet doen, tot nu toe. Nu hopen dat accu beter is en langer meegaat als vorige versie. Geen 5 sterren omdat de druk beperkt is tot 4,5 bar. Hij wordt verkocht voor gebruik voor de camper die een bandendruk van 5 bar nodig heeft.
Een topbedrijf alles mooi uitgelegd goede communicatie echt heel tevreden super ik kan niet anders zeggen
Blij met deze pomp. Compact apparaat, eenvoudig te bedienen. Lijkt echt goed gebouwd te zijn. Gezien mijn ervaring met dit soort accupompen is dit de meest robuuste uitvoering. Pompt behoorlijk snel bij van 1,8 naar 2,55 bar in een minuut of zo (Motorband).
Oude Donrox niet te repareren GEWELDIGE voorstel gedaan die ik heb geaccepteerd.
Zeer snelle reactie op mijn vraag en daarna snelle levering van onderdeel.
Werkt prima , goeie uitleg. Goeie service . Alles prima . Dikke pluim voor jullie
Superfijn bedrijf, hele goede service en vriendelijke benadering, je voelt je echt ouderwets klant, heerlijk.
Prima pomp, uitleg via video’s is heel duidelijk.
Snelle service. Perfecte naverkoopdienst (bestellen onderdeel).
K V
Keez v.
Bestelling correct en op tijd geleverd! Mooie apparatuur bij Donrox!! Zeker een aanrader!
Prima kwaliteit en snelle levering

Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpom...