Klanten prijzen de pomp vanwege het eenvoudige en overzichtelijke gebruik, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. De kwaliteit en robuustheid van het product worden als zeer goed ervaren. Daarnaast zijn klanten erg tevreden over de snelle en stipte levering. De service en klantgerichtheid van Donrox worden als voorbeeldig en oplossingsgericht beoordeeld. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als eerlijk en zeer goed genoemd. Problemen worden snel en adequaat opgepakt en opgelost, wat bijdraagt aan de tevredenheid van de klanten. Hoewel de handleiding en instructies meestal als duidelijk worden ervaren, zijn er enkele opmerkingen over mogelijke verbeterpunten op dit vlak.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdonrox.com
Bij dit model is het bevestigen veel gemakkelijker dan bij mijn kleinere model van Dronrox
Bijzondere service
Perfect .
Na mijn melding dat mijn donrox kuren vertoonde .
Zonder gedoe werd een nieuwe gratis toegezonden.
Snelle reactie op mijn vraag over een product dat niet in de webshop stond. Product daarna snel geleverd tegen een nette prijs. Prima service dus!
Omdat het echt doet waarvoor het is gemaakt.
Top apparaat!
Goede prijs/ kwaliteit verhouding, degelijk toestel!
Fijn apparaat, simpel om te gebruiken met goede online video’s. Top.
Kwalitatief goed product.Voor het gemak heb ik apart een adapter aangeschaft hoef ik niet meer de slang op het ventiel te draaien van de auto.Zie foto.
Het opbergen koffertje wat groter maken dat er een 2 batterij ook in kan
De pomp bevalt erg goed. Ik ben er zeer tevreden over. Echt een aanrader.
Ik had geen problemen totdat ik de nippel van het luchtslangetje verloor.
Heb een nieuw set besteld, maar het lijkt niet te passen op de diverse soorten ventielen
Reserveonderdelen besteld de volgende dag al aangekomen. Goed geregeld
Na 4 jaar was mijn pomp versleten. Donrox deed mij een aantrekkelijke aanbieding om een nieuwe te kopen
Zeer goed apparaat!
Alles perfect verlopen
Snelle levering goed kwalitatieve produkten
Topproduct
Levering en gebruiksaanwijzing
Ik ben er zeer tevreden van, kwalitatief en robuust product.
Communicatie met Donrox is perféct, het product fraai, doordacht en goeie kwaliteit!