337 reviews in totaal   96 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

337 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De bediening van het apparaat wordt als gemakkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De service van het bedrijf, waaronder communicatie, klantgerichtheid en probleemoplossing, wordt als uitmuntend omschreven. Daarnaast wordt de kwaliteit van het product vaak geprezen, met nadruk op robuustheid, stevigheid en duurzaamheid. Ook het gebruiksgemak, zoals het eenvoudig meenemen, duidelijke instructies en handige functies, wordt gewaardeerd. Problemen of defecten worden doorgaans snel en adequaat opgelost door het bedrijf, wat positief wordt ontvangen door klanten.

Reviewsdonrox.com

Zeer fijne pomp die banden snel op kan pompen en ook goed afleesbaar is in de zon.
H V
Hans V.

Geweldig fijne pomp

Keurig optijd geleverd makkelijk in te stellen kortom voor mij de ideale pomp
Fijn compact apparaat met een groot vermogen. Erg makkelijk te bedienen.
D S
Dianne S.
Snelle levering, goed product, duidelijke gebruiksaanwijzing en bij vragen direct een duidelijk antwoord.
Prima product, doet wat het moet doen en wat beloofd wordt, makkelijk hanteerbaar en uitstekende communicatie!👌👍
De service en de betrokkenheid van de mensen achter hun product.

Super.

Gelukkig nog niet gebruikt. Aangeschaft voor onze elektrische auto. De bandenspanning is nogal kritisch, je krijgt heel snel piepsignalen. Zeker als de vorst intreed. Wel uitgetest. Snel geleverd, super verpakt, goede handleiding.
De A924 pomp voldoet aan mijn verwachtingen ze pomp met gemak auto banden op en fiets banden is een makkie . Top pomp .👍👍
R W
Rob W.

Krachtige stille pomp

Dit is een krachtige vrij stille pomp, gekocht voor het op spanning houden van mijn caravan banden. Tevereden over de aankoop.
Fijn dat jullie mee gedacht hebben toen mijn pakketje niet geleverd was en het uitstekend snelle bezorging van nieuwe Bedankt
Wel jammer dat de connector aan compressor zijde snel door draaide waardoor het heel moeilijk werd om het slangetje uit de compressor te draaien . Gelukkig zat er een tweede slangetje bij en ik heb ook direct weer een spare besteld !

Geweldig apparaat

Stevig apparaat, handig te bedienen en werkt super
Doet gewoon waar voor het is bestemd. Gaat simpel, gemakkelijk ook voor mij in rolstoel. Prachtig product
B Z
Bert Z.
snel en zeer customer frindly
Prachtige compressor (A924), in mooi koffertje. Werkt heel eenvoudig en goed. Donrox stuurt follow-up mailtjes met allerlei tips, ik vind het echt een heel plezierige ervaring.
Zeer tevreden van het toestel.
Correcte, vriendelijke en hulpvaardige communicatie via mail, een voorbeeld! Stipte levering!
Snelle levering. Prima prijs / kwaliteit.

kleine handige bandenpomp

ik heb de pomp nu ca. 2 weken. Tot nu toe zeer tevreden. Hopelijk heeft de pomp een lange levensduur.
Perfecte service. Bedankt.

donrox.com

Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpom...