georgeatwork.nl

292 reviews in totaal   36 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de solide en hoogwaardige kwaliteit van de producten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer gunstig ervaren en de producten worden als betaalbaar geprezen. Daarnaast wordt de klantenservice omschreven als vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend. Ook zijn er positieve opmerkingen over de duidelijke communicatie en de snelle, vlotte levering. Problemen zoals ontbrekende of beschadigde onderdelen worden snel en adequaat opgelost door de klantenservice. Toch zijn er enkele aandachtspunten rondom de communicatie en informatievoorziening bij leveringen. Sommige klanten merken op dat de communicatie over deelleveringen beter kan en dat informatie over het verloop van de levering niet altijd duidelijk is.

Reviewsgeorgeatwork.nl

Klachten behandeling

We hadden een kast gekregen en was bij het vervoer helemaal ingedrukt echt onbruikbaar Gemaild en situatie verteld want we hadden niet gelijk uitgepakt omdat de garage nog niet klaar was door wat foto,s heen en weer was er een snelle beslissing we kregen kosteloos een nieuwe kast een super goede service top ga zeker reclame voor jullie maken de producten zijn ook super mooi wij zijn er heel blij mee

Prima product!

Even laten weten wanneer je product geleverd wordt. Moest hiervoor zelf contact opnemen met jullie. Verder zeer tevreden over het product en het in elkaar zetten ging verder ook soepel. Kan me wel voorstellen dat sommige mensen een iets uitgebreidere versie willen van de instructiehandleiding.

Werkbank en kast

Werkbank, kast en rek van goede kwaliteit. Uitstekend verpakt en verstuurd. Fijne communicatie door service medewerker over levertijd en mogelijke werkwijze.

Uiteindelijk staan de kasten!

Een van de twee kasten was in eerste instantie niet compleet; na levering van de missende onderdelen bleek er een ander onderdeel niet te werken; ook dat onderdeel is uiteindelijk toegestuurd...de kasten staan uiteindelijk.

mooi degelijke kasten.

Snelle levering en mooi degelijke kasten. Met dik stevig werkblad.

Garantie

Wij hadden vervoersschade is perfect opgelost super blij mee
Alles was en is goed!
Ik als man met twee linkerhanden heb het geen wat nog geïnstalleerd moest worden zelf geassembleerd 👌🏽 Simpel en super kwaliteit 💪🏻 Dank voor de snelle levering 🙏🏼

werkplaats opstelling

goed degelijk materiaal. perfecte snelle levering. bij foutieve bestelling zonder problemen mogen omruilen service klantvrienselijkheid en kennis personeel goed
Snelle levering en alles uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Plus: Werkplaatsinrichting van kraftmeister premium gekocht, mooie spullen, netjes verpakt, goede prijs, fijne website. Min: De bestelling wordt in 3 keer uitgeleverd.
Goed geholpen. Klantenservice en kennis om je te helpen dik in orde
De volgende keer wil ik weer door Daan geholpen worden. Beste verkoper die er bestaat
Goede service en als je vragen hebt krijg je bij hen tenminste antwoord! Leveren zoals ze aangeven! Dik tevreden.
Geweldige kwaliteit ‘ super service. Knap geleverd zonder problemen!
Snelle levering, top product voor een hele nette prijs!