123watches.nl- Logo - Beoordelingen

123watches.nl

2.613 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.643 beoordelingen in totaal

17 apr 2024
Mijn bestelling van drie horloge bandjes kwam in 3 x omdat de kleuren niet allemaal meer voorradig waren. Maar elke keer kreeg ik een nette mail met daar de uitleg dat ik nog even geduld moest hebben. Ze hielden mij goed op de hoogte. Het laatste bandje heeft 4 weken geduurd, maar ik kreeg wel een mail met de keuze om een ander bandje uit te zoeken omdat ze het heel vervelend vonden dat ik zo lang moest wachten. Maar ik wilde juist die kleur. Ik heb toen nog een mail gestuurd met de vraag hoe lang het nog ging duren waarop ik een vriendelijke mail terug kreeg dat ze verwachtte het volgende week te krijgen en dat ze het meteen op de post zouden doen. En ja hoor, netjes een mail met dat het laatste bandje onder weg is. Echt super zoals ze mij op de hoogte hielden. Prima website, zeer tevreden!!

11 dec 2023
Heb op 06-12-23 een bestelling gedaan op de webshop word vermeld voor 22.00 besteld verzonden volgende dag in huis Ten eerste had ik op tijd besteld voor een applewatch band maar de bestelling was niet verstuurd een mail er achteraan waarom niet geen antwoord de volgende dag bericht dat deze was verstuurd maar tot op heden niets ontvangen van de webshop diverse e-mail er achteraan verstuurd en de mails worden niet goed gelezen want er word mij nogmaals gevraagd of het adres wel klopte nogmaals voor de tweede keer bevestigd dat het adres klopt heb al diverse keren aan de postbode gevraagd of er een pakketje voor mij was van de webshop maar PostNL heeft het niet heb mijn geld terug gevraagd maar krijg als antwoord dat hij opnieuw verstuurd kan worden nu dat hoeft uiteraard niet meer als de eerste er al bijna een week over doet en tweede keus wacht maar 14 dagen dan geven we geld terug dus optie 2 maar gekozen met tegenzin had verwacht dat de webshop het bedrag netjes terug zou betalen nu en niet na 14 dagen op e-mail word slecht gereageerd en slecht gelezen heel jammer dit

Beoordelingen voor 123watches.nl

Ik had 2 bandjes besteld en ook nog verkeerde maat. Heb een mail gestuurd en kreeg snel bericht terug. Ze hebben alles gecorrigeerd. Zou morgen de bandjes krijgen. Krijg er ook nog 1 gratis erbij . Had maar 2 besteld en ze hebben daar op gereageerd.
Antwoord van 123watches.nl
Hartelijk dank voor jouw positieve feedback, dat wordt erg gewaardeerd! Veel plezier met jouw bestelling toegewenst en als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen dan horen wij dat graag.
13 okt 2024

Late levering

De belofte dat de bestelling de volgende dag in huis was, werd helaas niet waar gemaakt. De bestelling op vrijdag gedaan, woensdag pas in huis. Screenprotector was van slechte kwaliteit, bandjes gelukkig wel fijn.
16 okt 2024
Bedankt voor jouw beoordeling, wat jammer dat jij niet helemaal tevreden bent. Wij willen jou vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij samen met jou naar een passende oplossing kunnen kijken.
12 okt 2024

Ziet er wat goedkoop uit (het is ook goedkoop)

De afbeelding van het horlogebandje op de website zag er erg goed uit, maar in werkelijkheid toch een wat goedkoop ogend geheel, dat ik liever niet gebruik.
16 okt 2024
Bedankt voor het schrijven van jouw review. Mocht jij niet helemaal tevreden zijn over jouw product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen jou graag naar tevredenheid.
13 okt 2024

Fijne webshop!

Snelle bezorging. Zeer ruime collectie. Ik bestel er graag. Wellicht wat sneller reageren op mail. Dat gebeurde pas een dag later. Maar verder alles ok!
16 okt 2024
Hartelijk dank voor jouw 5 sterren beoordeling en feedback. Als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Veel plezier met jouw bestelling toegewenst en graag tot ziens in onze webshop!
5 okt 2024
Netjes verpakt en jullie hadden de verzending snel klaar. Alleen post nl heeft er lang over gedaan, ik weet niet of jullie hier iets mee kunnen.
9 okt 2024
Bedankt voor de 5 sterren, veel plezier met jouw bestelling toegewenst.
CT
Coen T.
Rijswijk
18 okt 2024

Snel geleverd, prijs-kwaliteit verhouding in balans

Snel besteld. Prijs net ok, kwaliteit beter dan Ali. Maar niet te vergelijken met A brands. Maar goed; dan ben je minimaal het dubbele kwijt.
Antwoord van 123watches.nl
Bedankt voor jouw 4 sterren beoordeling, wij wensen jou veel plezier met je bandjes en als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen dan staan wij graag voor je klaar.
10 okt 2024
Nadat mijn bestelling niet was aangekomen. Door jullie opnieuw verstuurd ook netjes antwoord op mijn mailtjes daarover Super tevreden
16 okt 2024
Hartelijk dank voor jouw positieve review en jouw tevredenheid over onze klantenservice, dat stellen wij zeer op prijs! Veel plezier met jouw bestelling toegewenst!
7 okt 2024
Keurig op tijd verzonden en ontvangen. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de verzending. Goed verpakt. Geen overdreven verpakking.
9 okt 2024
Bedankt voor de positieve feedback
AK
Ary K.
Den Haag
17 okt 2024
Snelle verzending,misschien evt bij retour verzending dat er een soort code krijgt omdat niet iedereen een printer in huis heb staan
Antwoord van 123watches.nl
Hartelijk dank voor jouw 4 sterren beoordeling, wij nemen deze feedback zeker mee! Veel plezier met jouw bestelling toegewenst en graag tot ziens
3 okt 2024

NNiks ontvangen, aar geld teruggestort gekregen!

Nog steeds na 6 werkdagen niks ontvangen, ik heb het gemeld en had de keuze, goederen opnieuw opsturen of geld terugkrijgen.
5 okt 2024

Helemaal blij !

De bestelde items beantwoorden volledig aan mijn verwachting. De bestelling werd snel geleverd, wat altijd plezierig is.
9 okt 2024
Hartelijk dank voor deze topreview! Fijn dat je zo tevreden bent, hopelijk tot een volgende keer
Perfecte afhandeling van bestellingen, snel binnen en nooit problemen gehad, zelfs met retourneren, vlekkeloos.
Antwoord van 123watches.nl
Hartelijk dank voor jouw positieve feedback, dat wordt enorm gewaardeerd. Veel plezier met jouw bestelling en graag tot ziens in onze webshop
Vaker producten gehad en naar mijn zin Deze keer was het niet goed, maar kon ik zo terug doen! Super!
Antwoord van 123watches.nl
Bedankt voor jouw 5 sterrenreview, dat stellen wij op prijs. Jammer dat jouw bestelling dit keer niet naar je zin was maar hopelijk zien wij jou een volgende keer weer terug in onze webshop
WV
Wout V.
Enschede
6 okt 2024
Snel bezorgt en zeer mooi bandje! Kleur past mooi bij de midnight blauwe kleur van de Apple Watch
9 okt 2024
Bedankt voor de positieve recensie

Milanese bandje

2 Milanese bandjes gekocht , levering volgens belofte , mooie kwaliteit 👊
Antwoord van 123watches.nl
Hartelijk bedankt voor de 5 sterren die jij ons gegeven hebt, dat wordt erg gewaardeerd. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw aankoop en als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen. dan horen wij dat graag
Leuke Apple watch bandjes en niet te duur. Altijd netjes verstuurd.
Goede kwaliteit en snelle levering, altijd tevreden bij 123 watches
Antwoord van 123watches.nl
Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling, dat wordt erg op prijs gesteld! Veel plezier met jouw aankoop toegewenst
14 okt 2024
Goede prijzen en eenvoudig te bestellen. Altijd snel geleverd.
16 okt 2024
Hartelijk dank voor jouw positieve review, dat wordt erg gewaardeerd! Veel plezier met jouw bestelling toegewenst en als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen dan horen wij dat graag.
10 okt 2024
Fijn bandje, en past goed dankzij de maattabel. Snel geleverd
16 okt 2024
Bedankt voor jouw positieve review, dat stellen wij erg op prijs! Veel plezier met jouw aankoop en graag tot ziens in onze webshop
16 okt 2024
Mooie bandjes voor een schappelijke prijs. Snel verzonden.
Antwoord van 123watches.nl
Hartelijk dank voor jouw positieve review, dat wordt erg op prijs gesteld! Wij wensen jou veel plezier met jouw bandjes toe