10 feb 2024
Rugdrager van Deuter voor ons kindje besteld. Gekozen voor bezorgen met prioriteit en kwam keurig op de vermelde datum binnen. Product was goed verpakt. En de drager zelf bevalt goed!
Schoenen waren in trek. Gevolg van de trend was dat ze moeilijk te verkrijgen waren. Snowleader zou ze hebben in de maat van mijn dochter (voor wie ze bedoeld waren). Aangeklikt en besteld. Uiteraard schoenen ontvangen die 5 maten (!) te groot zijn en die overal leverbaar zijn. Tuurlijk Snowleader. Chapeau. Thumbs up. Lekker snel geld verdienen want terugsturen zit er toch niet in.
Retourneren had weinig zin ivm de verzendkosten thv 20 euro die ik had betaald. Waarschijnlijk moest weer 20 euro betaald worden voor het retourneren. Bah. Geen Snowleader meer voor mij.
Beoordelingen voor Snowleader.nl
achterdochtig - onterecht
Ik moet eerlijk bekennen dat ik van te voren bij vraagtekens had of mijn pakketje zou aankomen. De website heeft iets waarvan ik achterdochtig werd. Mijn pakket - en toffe schoenen- werden netjes binnen een week afgeleverd.
2 sep 2024
Fijne site, mooie producten en goede communicatie over levering.
Onduidelijk hoe je lid kan worden en hoge retourkosten.
Wandelschoenen
Ik wist welk model en maat ik wilde. De bestelling verliep vlekkeloos, met de levering naar Nederland.
18 aug 2024
Lowa innovo gtx mid
Snelle en correcte levering van de bestelde artikel. De geleverde wandelschoenen Lowa pasten perfect.
22 aug 2024
Perfecte winkel voor je wandelspullen. Binnen 5 dagen in huis vanuit Frankrijk.
31 aug 2024
Lowa bergschoenen. Gekocht. Goede aanbieding en op tijd geleverd.
20 aug 2024
Verzendkosten mogen wel wat lager; verder prima afwikkeling
Een scherpe prijs en snelle levering (binnen 3 werkdagen)
23 uur geleden
Super snelle en correcte service! En een goede prijs.
17 aug 2024
Prima aanbieding gevonden. Bestelling ging makkelijk.
28 aug 2024
Snelle levering, duidelijk site mooie aanbiedingen
23 aug 2024
Duidelijke site, retouren ook makkelijk te vinden!