TrailerPlus.nl

9.658 reviews in totaal   728 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 11 sep 2019

trailerplus.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle levering, de oplossingsgerichte service en de snelle reacties bij problemen. Ook de productkwaliteit wordt overwegend gewaardeerd. Het assortiment is breed en eenvoudig te vinden en de prijs wordt vaak als eerlijk of concurrerend ervaren. Communicatie is meestal duidelijk en retourzendingen verlopen doorgaans soepel en zonder kosten. Daarnaast waarderen klanten het deskundige advies. Toch ervaren sommige klanten vertragingen door vervoerders en onduidelijkheid bij vertragingen of retouren. Er zijn soms vragen over de verzendkosten en een aantal klanten wacht nog op terugbetaling bij retourzendingen. Niet iedereen vindt het persoonlijk contact voldoende.

ReviewsTrailerPlus.nl

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs en zeer snelle verzending.
Omdat mijn oude trailer toe was aan een opknapbeurt bestelde ik nieuwe spatborden en een verlichting set. Ik kreeg direct het bericht dat de bestelling was gesplitst. netjes. De spatborden arriveerden de volgende dag, prima, dag 1 de oude eraf, dag 2 de nieuwe erop. De verlichting liet op zich wachten. Even gebeld maar geen gehoor. (Dat nummer was trouwens goed verstopt.... ) Mailtje gestuurd waarop een vraag terugkwam. Het duurde een enkele dag maar toen werden we terug gebeld dat men de leverancier had gevraagd de set opnieuw te sturen. Uiteindelijk waren er twee sets onderweg, en konden we de tweede weigeren. Als je achteraf woont zijn niet alle vervoerders even betrouwbaar... Wij zweren bij good old PTT.. De set ziet en goed uit, was verpakt in een stevige koffer. De lichten waren opgeladen en zaten goed stevig op de trailer. De zender op de auto en de boel werkte nadat we in de gaten hadden hoe de lichten uit en aan te zetten waren. De toelichting is voor verbetering vatbaar. Ik hoop hiermee af te zijn met het eeuwige gedoe met de bekabelde verlichting van mijn trailers. De set licht nu mooi droog achter in de auto. Ik laat over een jaar of zo wel weten hoe mijn gebruikers ervaring is.
zeer snelle levering voor goede prijzen en kwaliteits onderdelen.
Snelle levering, goed verpakt. Helemaal goed. Jammer dat de wielen niet gebalanceerd zijn, dat heb ik zelf nog gedaan. Wel behoorlijk wat balanceer gewicht nodig gehad, wel beter voor de wiellagers.
In Spanje overwinteren. Hier had ik voor mijn autoambulance 2 nieuwe banden met velgen nodig. Na veel zoeken en km rijden ze in Spanje niet kunnen bemachtigen. Teneinde raad naar Trailer plus gebeld en daar de benodigde velgen en banden besteld. 7 dagen later werden ze goed verpakt op de camping afgeleverd. Velgen en banden voor een eerlijke prijs en zonder verzend kosten. Bedankt.
goede service, onderdeel dat onjuist was direct door het juiste vervangen en kosteloos nagestuurd.
Nette snelle levering, kwaliteit product zeer goed
Snelle levering uit voorraad. Had de velgen binnen 2 dagen in huis.
Gewoon altijd prima, als ik iets bestel. Goede prijs, snelle levering.
De kwaliteit is goed en snelle service Alleen jammer dat de bezorging wat langer duurde

Goede kwaliteit producten

Producten makkelijk te vinden , goede kwaliteit en niet te duur. Aanrader.
Keurig verpakt en het ziet er goed uit
Ik heb uit de hele reeks van wielen en banden de behoefte gehad hier met iemand over te spreken en advies te krijgen. Dat bleek niet mogelijk te zijn of was voor mij niet duidelijk.

Product zoals beschreven.

Product zoals beschreven en voor vragen is alles via de website te vinden.
Keurig netjes geholpen om een passende trailer as te vinden. Vragen werden snel en netjes beantwoord inclusief tips waar aa passingen van de as eventueel nodig waren.
Prima banden op velg, keurig verpakt. Fijn dat het 'n duidelijk website is Succes met de verkoop !
Zoals gewoonlijk goed geholpen bij mijn keuze voor band en velg. Snel geleverd en goed verpakt. Wel een beetje kritiek, over de verschillende bedragen waarbij geen bezorgkosten worden berekend.
Snelle levering, ook het retourneren ging op een vlotte manier.

Prima levering en goede website

Prima levering, op tijd, netjes en goed verpakt.Product is goed. Bestellen eenvoudig via website. Makkelijk door producten navigeren op de site en de beschrijvingen zijn goed bij de producten.
Ik wacht nog steeds op mijn geld van de retour zending.

TrailerPlus.nl

Welke traileronderdelen je ook kiest, of het nu gaat om traileronderdelen of boottraileronderdelen, bij TrailerPlus vind je alles wat je zoekt. Er zijn meer dan 16.000 artikelen om uit te kiezen. Verd...