TrailerPlus.nl

9.547 reviews in totaal   713 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering en vlotte afhandeling van hun bestellingen. De kwaliteit en degelijkheid van de geleverde producten worden als positief ervaren. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij het oplossen van problemen of beantwoorden van vragen. De communicatie met het bedrijf is meestal helder en prettig. Klanten vinden de prijzen scherp en concurrerend, en de website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gezien. Er zijn echter regelmatig klachten over de levering door DPD, met name over de levertijden en gebrekkige communicatie. Ook zijn er enkele opmerkingen over de bereikbaarheid of informatievoorziening van het bedrijf zelf.

ReviewsTrailerPlus.nl

Snelle levering en de wielen waren goed verpakt Ik ben blij de ik de wielen nog gebalanceerd heb, want er moest behoorlijk veel lood aan. Toch beter voor de wiellagers.

Top service en pro-actief. Je hoeft er niet om te leuren

Omdat hun chatbot niet optimaal werkte had ikzelf een verkeerde keuze gemaakt in het te bestellen product. Dit had ik aan hun uitgelegd in een mail en hier hebben zij meteen actie op ondernomen. Het verkeerd bestelde product is zonder kosten retour gegaan en het vervangende product opnieuw toegezonden zonder verzendkosten in rekening te brengen. Dit allemaal pro-actief vanuit trailerplus. Ik heb er dus niet om hoeven te leuren. TOP!!

Antwoord van TrailerPlus.nl

Fijn dat het toch naar tevredenheid is afgehandeld. Ook al ging het eerst niet vanzelf. We proberen eigenlijk ook altijd een passende oplossing te bieden. Claudia
Ondanks wat problemen met een toeleverancier is mijn bestelling alsnog binnen gekomen. Dennis van trailer plus reageerde vlot en adequaat.
Twee banden besteld voor motoraanhanger, werden snel en netjes bezorgd en passen perfect.

Snelle reactie op mijn vraag

Na een snelle reactie op mijn vraag over verlichting voor onze aanhanger heb ik deze direct besteld bij Trailer plus.
Snelheid van reageren en leveren. Vakbekwaam en behulpzaam.

Snel geleverd, goede communicatie en uitstekende prijs.

Schokbrekers werden snel geleverd, en volgens afspraak bezorgd.
A K
Ap K.
Zeer vlot verzonden van prima kwaliteit velgen superblij mee wel van extra lak voorzien ivm kleurstelling gepimpt mooi resultaat Bedankt APKlijn Terschelling .De oude kachel van gemaakt.
prima bedrijf, zowel de bestelling het op de hoogte houden, de snelheid van de levering de prijs en de kwaliteit. als ik weer iets nodig heb voor mijn caravan weet ik waar ik moet zijn.
De onderdelen waren sneller binnen dan verwacht en keurig netjes ingepakt. Ik ben zeer tevreden.
Eerlijke prijzen en vlotte service en aftersales

positieve ervaring Trailerplus

duidelijke website, bestelling keurig geleverd, goed product mooiere en beter dan verwacht. 4 sterren omdat levering 4 dagen was, indien sneller zeker 5 sterren
Prima en snel geleverd. Jammer dat de passende popnagels er niet bij zitten. Dat is kleine moeite en groot gemak
D V
Dirk V.

Prima spullen voor een goede prijs en snel geleverd

De onderdelen die ik besteld heb zien er goed en degelijk uit. De prijs was concurerend en de levering was heel snel. Zeker een aanrader!!
Goede prijs en snelen correct geleverd.echt een aanrader.
Snelle levering, geen opmerkingen!
Snelle service en goede producten
Super snel geleverd en zeer schappelijke prijs. Echt een aanrader.

Prima product, goede levering

Mooi op tijd geleverd, en goede spullen.

Heel prettig en goed bedrijf

Erg duidelijke en gebruiksvriendelijke website, prijzen zijn prima. En de service is ook goed ,kortom een prettig bedrijf.