Beste,
Op zaterdag 15-4-2023 heb ik in uw webshop 2 tubes Rough Paste besteld, 18 april had ik nog geen orderbevestiging en heb via de mail gevraagd wat de status is van mijn bestelling.
Inmiddels is het 22 april en nog steeds geen reactie op mijn vraag???
Vanmorgen zag ik een mail van DHL voorbijkomen dat vandaag de bestelde producten zouden worden geleverd.
Rond de afgesproken tijd is in de app van DHL de status van "we komen langs" naar "planning word gemaakt"???
Inmiddels heb ik het product maar bij een reguliere kapsalon gekocht.
Ik zal dan ook geen producten meer kopen bij uw webshop.
En ik vind het bijzonder dat ik een
enquête invul waarbij ik het product nog niet heb gekregen???
Ron
Ik heb een week geleden een bestelling gedaan. Ik heb nog niets ontvangen en er reageert niemand op mijn mails.
Verzending en bezorging duurt mega lang.
13 mei 2023
24 apr. 2023
Mooie website , snelle levering.
25 apr. 2023
Gewoon goed !!
22 apr. 2023
Beste,
Inmiddels is het 22 april en nog steeds geen reactie op mijn vraag???
Inmiddels heb ik het product maar bij een reguliere kapsalon gekocht.
Ik zal dan ook geen producten meer kopen bij uw webshop.
En ik vind het bijzonder dat ik een
enquête invul waarbij ik het product nog niet heb gekregen???
Ron
11 apr. 2023
Ik heb een fles shampoo van €33 besteld.
Wel een bestelbevestiging ontvangen, maar geen fles shampoo.
Op e-mail wordt niet gereageerd en het telefoonnummer dat op de website staat is niet in gebruik.
25 apr. 2023
De bestelling is niet volledig geleverd. Een artikel is na herhaaldelijk reclameren (telefonisch en via de mail) nog steeds niet ontvangen. Wil graag €29,50 retour.
10 apr. 2023
Al een evaluatie voordat het product geleverd is. Een automatische bevestiging ontvangen en verder niets meer gehoord.
12 apr. 2023
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en krijg ook geen contact.
16 mrt. 2023
Snelle levering en fijne producten.
14 mrt. 2023
3 mrt. 2023
14 feb. 2023
Beter checken of de inhoud er ook in zit, voordat de bestelling verzonden wordt. Ik kreeg een leeg doosje, wat je echt zou moeten voelen in gewicht, waar eigenlijk een shampoo bar box in zou hebben moeten zitten. Hierover gebeld en men zei er nog een aantal te hebben liggen. Helaas na 3 werkdagen nog steeds niet in huis en op een mailtje hierover na een dag nog geen reactie gehad.
Geïmporteerde beoordelingen: