evisia.nl- Logo - Beoordelingen

evisia.nlReviews

: 75Goed

4,09

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
evisia.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij evisia.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
evisia.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij evisia.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor evisia.nl

53 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

75 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 mrt. 2022
Good delivered on the third business day after ordering. Very happy to have salon sized shampoo and conditioners at home. A great money saver.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 apr. 2022
Ik heb 12 dagen op mijn pakket moeten wachten. Ik heb het vandaag gehad 20 april. Als de leverancier mij een email had gestuurd dat ze levering problemen hebt dan had ik nog begrip ervoor. Maar nu niet, ik ga morgen de shampoo en conditioner uitproberen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor evisia.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Onwijs fijne kwalitatieve producten en top service. Bedankt!
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
14 jan. 2023
Super fijn. Graag gedaan
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Super snel in huis ! Fijne merken
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
14 jan. 2023
Super fijn. Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Fijne site, snel in huis
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
14 jan. 2023
Super fijn. Graag gedaan. Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Zelfs nog een kadootje erbij gekregen.. heel leuk en lief
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Meerdere mails gestuurd die niet beantwoord zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Makkelijk te bestellen, product snel in huis!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Snelle levering in mooie verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Een week geleden besteld en nog niets ontvangen...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
Snelle service! Mijn bestelling ( 3 shampoos), zat in een mooie toilettas van hetzelfde merk . En deze was gratis. Top!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Ik kreeg verkeerd product opgestuurd en moest lang wachten op het juiste product terwijl ik het graag wilde gebruiken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Nog niet geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Niks
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
Ik heb 12 dagen op mijn pakket moeten wachten. Ik heb het vandaag gehad 20 april. Als de leverancier mij een email had gestuurd dat ze levering problemen hebt dan had ik nog begrip ervoor. Maar nu niet, ik ga morgen de shampoo en conditioner uitproberen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022
Good delivered on the third business day after ordering. Very happy to have salon sized shampoo and conditioners at home. A great money saver.
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
14 mrt. 2022
Thank you for your review! Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022 
snelle afhandeling van de bestelling. Jammer dat de bestelde zaken niet op voorraad waren.
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
2 jun. 2022
Hoi Dick, dank voor je review. We doen ons best. Vg, Team Evisia