evisia.nl- Logo - Beoordelingen

evisia.nlReviews

: 58Goed

4,21

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
evisia.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij evisia.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
evisia.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij evisia.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor evisia.nl

58 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

58 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jan. 2022
Een duidelijke site met snelle levering van de producten. Er was iets mis met mijn product, heb hierover opgebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan, kreeg tekst en uitleg over het product en de volgende dag werd mij een nieuw product toegestuurd waar ik heel blij mee ben.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 apr. 2022
Ik heb 12 dagen op mijn pakket moeten wachten. Ik heb het vandaag gehad 20 april. Als de leverancier mij een email had gestuurd dat ze levering problemen hebt dan had ik nog begrip ervoor. Maar nu niet, ik ga morgen de shampoo en conditioner uitproberen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor evisia.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Goed produkt. Deze keer pas na 7 dagen geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Goeie site , ga zo door!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Hele fijne producten van Rahua, mooi verpakt 👍🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Snelle levering ! Makkelijke site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Lang wachten op je product Geen gehoor telefonisch Nu al een mening product nog niet eens in huis! EENS EN NOOIT MEER BIJ EVISIA!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Goede producten en snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
26 jun. 2022
Dank voor je review
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Snelle levering en prima prijs!
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
18 jun. 2022
dank voor je review. Goed weekend. Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
Heb mijn product niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
21 jun. 2022
Hallo Marieke, je hebt als het goed is een email ontvangen met een update. Wellicht is onze mail in je spam beland. Ref heeft vertraging met de levering van dit product. Meerdere van onze klanten wachten op deze Curl Power Creme. Wij zijn afhankelijk van de merken die wij voeren, en gaan je bestelling uitleveren zodra je product bij ons binnen is. Kan je niet wachten, refund is ook mogelijk.
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2022
Een duidelijke site met snelle levering van de producten. Er was iets mis met mijn product, heb hierover opgebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan, kreeg tekst en uitleg over het product en de volgende dag werd mij een nieuw product toegestuurd waar ik heel blij mee ben.
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
5 jan. 2022
Willeke, dank voor je review. Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
Ik heb 12 dagen op mijn pakket moeten wachten. Ik heb het vandaag gehad 20 april. Als de leverancier mij een email had gestuurd dat ze levering problemen hebt dan had ik nog begrip ervoor. Maar nu niet, ik ga morgen de shampoo en conditioner uitproberen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022
Good delivered on the third business day after ordering. Very happy to have salon sized shampoo and conditioners at home. A great money saver.
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
14 mrt. 2022
Thank you for your review! Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022 
snelle afhandeling van de bestelling. Jammer dat de bestelde zaken niet op voorraad waren.
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
2 jun. 2022
Hoi Dick, dank voor je review. We doen ons best. Vg, Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2022
Snelle levering, prima adviezen, zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Top service👌🏼
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
10 jan. 2022
Hallo Willeke, dank voor je review. Fijne dag. Team Evisia
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2021
Fijn, makkelijk en top producten! Netjes ingepakt en snel in huis.👌🏼
Beoordeling melden
Antwoord van evisia.nl
13 dec. 2021
Hoi Demi, dank voor je mening. Blij dat je bij ons klant bent geworden. Tot snel. Vriendelijke groet, Team Evisia