Azalp.nl

855 reviews in totaal   63 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en nauwkeurige levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, en de scherpe prijs of goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de kwaliteit van het materiaal en het eindproduct wordt vaak positief genoemd, evenals de duidelijke montage-handleiding en instructies. Tegelijkertijd zijn er ook kritische geluiden over problemen met de levering, onvolledige of verwarrende instructies en communicatie, en enkele negatieve ervaringen met de klantenservice en de kwaliteit van het product.

ReviewsAzalp.nl

Slechte en late commununicatie.
Alles ging 100% , prijs goed
F Z
Frans Z.
Alles is goed geregeld ook de aflevering
Privéprofiel
Heb na heel veel heen en weer gebel en gemail . Nadat jullie voor de tweede keer een pakket verzonden. Mijn pakket ontvangen

Problemen met aflevering opgelost

Problemen met aflevering. Prima opgelost met alle medewerking van medewerker Remco. Onze dank. Wat ons betreft een aanrader.
Prima prijs kwaliteit, nette en meer dan complete levering. Volgende keer zeker weer Azalp !
Ik heb nog steeds mijn spullen niet ontvangen. 4 weken geleden àlles besteld
Nou de ervaring is simpel Het is gewoon goed en duidelijk en snel Ik heb nu 5/6 wat besteld En in de bezorging zit geen verschil Dus goed een 10

Antwoord van Azalp.nl

Wat een mooie complimenten, dank je wel! Geweldig om te horen dat je al meerdere keren bij ons besteld hebt en elke keer dezelfde vlotte en duidelijke service ervaart. Daar worden we blij van! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie 10
Heb het niet ontvangen,
Geweldige service.
Afspraken zijn zeer goed nagekomen

Goeie keuze

Vriendelijke klantenservice, overzichtelijke website en veel keus in producten. Scherpe prijzen

Antwoord van Azalp.nl

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je onze klantenservice als vriendelijk ervaart, en dat je blij bent met het aanbod, de prijzen en het gemak van onze website. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Veel plezier met je aankoop, en je bent altijd welkom voor een volgende bestelling! 😊
Kwaliteit versus prijs een 9plus!
Inge V.

Prima product blij mee

Misschien meer naamsbekendheid omdat ik het merk niet kende bijv op Facebook en Instagram

Antwoord van Azalp.nl

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop, dank je wel voor je feedback! En goede tip over de naamsbekendheid. We werken er hard aan om meer zichtbaar te zijn, ook op platforms zoals Facebook en Instagram. Fijn dat je ons toch hebt gevonden, en hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verrassen! Veel plezier met je product!
Geweldige service en snelle afhandeling. Klasse!
G A
G.A. A.
Goede verpakt snelle geleverd heel mooi product makkelijke montage aanrader

Antwoord van Azalp.nl

Wat een mooie review, dank je wel! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen: van de snelle levering tot de eenvoudige montage. Geniet van je aankoop! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
De schuur staat er alsof hij daar altijd heeft gestaan! Super formaat en prachtige kleur die precies is zoals aangegeven

Antwoord van Azalp.nl

Wat een fijne review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat de schuur zo goed tot zijn recht komt, alsof hij er altijd al stond, dat is het mooiste compliment. En helemaal top dat de kleur en het formaat precies zijn zoals verwacht. We wensen je veel plezier met je nieuwe schuur! Mocht je ooit nog iets nodig hebben, je weet ons te vinden.
Snelle levering en goud verpakt