petsplace.nl

30.578 reviews in totaal   17.300 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de snelle levering, het ruime assortiment met speciale of gezonde producten, de gebruiksvriendelijke webshop en de acceptabele tot gunstige prijzen. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren en wordt persoonlijk contact in de winkel en telefonisch gewaardeerd. Retourneren en terugbetalingen verlopen meestal snel en soepel. Tegelijkertijd melden klanten echter regelmatig vertragingen in de bezorging, onduidelijke bezorgtijden en problemen met de bezorgdienst. De klantenservice kan traag zijn, is soms slecht bereikbaar en biedt niet altijd bevredigende oplossingen. Onduidelijkheid over de voorraad en verschillen tussen het online assortiment en winkels zorgen voor teleurstelling. Daarnaast zijn er technische fouten en onduidelijkheden tijdens het bestelproces, stijgende prijzen en klachten over minimum bestelbedragen. Soms wensen klanten meer compensatie of coulance bij fouten.

Reviewspetsplace.nl

De helft van de bestelling heb ik nog niet ontvangen zonder dat daar communicatie over is. Een update zou netjes en fijn zijn.
Helaas waren de truien te groot. 1 telefoontje en de retourzending was zo geregeld en ook het geld werd vlug teruggestort.

Antwoord van petsplace.nl

Hi Regina, Wat jammer dat de truien te groot bleken te zijn, maar wat fijn dat het na een telefoontje zo snel geregeld was. We vinden het belangrijk dat het retourproces soepel verloopt en het is goed om te horen dat het geld ook weer vlug op je rekening stond. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Tevreden terugkerende klant

Nog steeds en nog altijd tevreden met de keuze aan producten en de prijzen. Snelle levering na bestelling

Antwoord van petsplace.nl

Hi Ivo, Wat een ontzettend leuk bericht om te lezen! We worden er altijd blij van om te horen dat een trouwe klant nog steeds zo tevreden is over ons assortiment, de prijzen en de snelheid van de levering. Daar doen we het voor! 🐾 Bedankt voor je complimenten en het vertrouwen in Pets Place. We kijken ernaar uit om ook je volgende bestelling weer met zorg voor je klaar te maken. met vriendelijke groet, het Pets Place team

Goede klantenservice, bezorging niet snel genoeg

Ik heb een goede ervaring met de klantenservice (5 sterren). Echter, ze werken samen met PostNL. Je kunt er gewoon niet vanuit gaan dat je pakket op tijd komt daardoor. Erg jammer.

Antwoord van petsplace.nl

Beste Esme, Bedankt voor je review en de complimenten aan onze klantenservice! ⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega's; daar doen we het voor. Tegelijkertijd spijt het ons dat de bezorging door PostNL niet zo vlot verliep als je had gehoopt. Wanneer je op je bestelling zit te wachten, is het natuurlijk erg vervelend als de bezorgbelofte niet wordt waargemaakt. Hoewel we na de overdracht aan de bezorgdienst minder invloed hebben op het proces, begrijpen we dat dit voor jou als klant één geheel is. We blijven dan ook continu met onze bezorgpartners in gesprek om de snelheid en betrouwbaarheid te waarborgen. Bedankt voor je geduld en we hopen dat je volgende pakketje weer ouderwets snel op de mat ligt! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Pets place had what I needed. The shipping was fast. But. PostNL screwed up delivery. I hope Pets Place can reship.

Antwoord van petsplace.nl

Hi Wendy, Thanks for the five stars! It's great to hear that we had exactly what you were looking for and that we got it shipped out to you quickly. I'm very sorry to hear that PostNL ran into issues with the delivery. To help you as quickly as possible, please contact our customer service team. Phone: +31 (0)318 - 759 259 (available on business days from 10:00 to 16:00) Email: service@petsplace.nl Kind regards, The Pets Place team
Fijne overzichtelijke site, alleen wat traag af en toe.

Antwoord van petsplace.nl

Beste Jennifer, Hartelijk dank voor je review en de 4 sterren! Wat fijn om te horen dat je onze website zo prettig en overzichtelijk vindt om te gebruiken. Wel jammer dat de site af en toe wat traag aanvoelt. We willen natuurlijk dat het shoppen voor je huisdier zo soepel en snel mogelijk verloopt! We geven dit direct door aan ons technische team, zodat zij de prestaties en snelheid van de website kunnen blijven verbeteren. 🐾 Nogmaals dank voor je waardevolle feedback en heel graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Pets Place

Artikel niet meer op voorraad na enkele dagen na bestelling

Het duurde veel langer dan normaal dat mijn bestelling gepicked werd. Ik kreeg een mail dat dit kwam door de drukte bij postnl. Toen mijn pakje eenmaal aan de beurt was bleek een artikel niet meer op voorraad. Ik denk omdat het enkele dagen duurde voordat deze gepicked werd in het magazijn. Hiervoor kwam een credit factuur. Hierdoor miste er wederom een artikel in mijn pakket (niet de eerste keer), die los onder het minimum bestelbedrag is, waardoor ik nu maar weer een grotere hoeveelheid heb moeten bestellen. Ik vind Pets Place echt steeds meer achteruit gaan. Nu al zo vaak kapotte/gescheurde artikelen, steeds latere levertijden.

Gebroken tl

Mijn bestelling, een tl voor het aquarium kwam gebroken aan, om eerlijk te zijn wat deze niet al te best verpakt. Ook zat er geen retourblad bij mijn bestelling. Heb toen de klantenservice gebeld en die was echt prima, na een emailtje is alles geregeld. Super service. Heb nu mn bestelling bij een winkel gedaan, leek mij toch beter voor een tl balk.
Duidelijk overzicht. Goede aanbieding en heel snel geleverd.Goed gesorteerd assortiment

Antwoord van petsplace.nl

Hi Astrid, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je ons assortiment goed gesorteerd vindt en dat je tevreden bent over het duidelijke overzicht op de site. Top dat de aanbieding en de snelle levering ook in de smaak vielen. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

uitstekende

Ruim assortiment, snelle levering, uitstekende service en kennis van zaken.

Antwoord van petsplace.nl

Hi F., Bedankt voor je mooie beoordeling van 5 sterren! Wat fijn om te horen dat ons ruime assortiment en de snelle levering in de smaak vallen. Extra bedankt voor het compliment over onze service en kennis van zaken; we vinden het ontzettend belangrijk om onze klanten van het juiste advies te voorzien. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
N G
Nel G.

Vogelvoer

Goede kwaliteit voer, snelle verzending en zorgvuldig verpakte artikelen

Antwoord van petsplace.nl

Beste Nel, Bedankt voor je mooie review! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat het vogelvoer aan de kwaliteitsverwachtingen voldoet. We besteden veel aandacht aan het zorgvuldig inpakken van onze artikelen, zodat alles netjes en onbeschadigd bij je aankomt. Goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt! Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer bij Pets Place. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
E D
Els D.
Snelle verzending, goede verpakking. Kan niet beter!

Antwoord van petsplace.nl

Beste Els, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat heerlijk om te horen dat de verzending snel was en de verpakking goed in orde was. "Kan niet beter" is een prachtig compliment waar we supertrots op zijn! We doen het met veel liefde voor de dieren en hun baasjes. 🐾 Heel graag tot de volgende keer en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Pets Place
Snelle levering van de bestelde producten

Snelle levering. Prima producten. Leuke acties.
Supersnelle verzending en scherpe prijzen !
Huisje netjes afgeleverd, zelf huisje op de paal geschroefd, ging soepel. Leuk om hiermee en de vogeltjes een plezier te doen EN product af te nemen dat gemaakt is door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Supersnelle en goede levering. Niets op aan te merken .

Antwoord van petsplace.nl

Beste Ellen, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat heerlijk om te horen dat de levering supersnel en goed is verlopen en dat er niets op aan te merken viel. Dat is precies de zorgeloze service waar we voor gaan! ⚡🐾 Heel graag tot de volgende bestelling en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Pets Place

korting webshop en winkel moet toch hetzelfde zijn?

in de winkel bestelling gedaan voor brokken hond, ik wil ze zelf ophalen om zo het milieu niet extra te belasten (mijn winkel kan ik niet kiezen in de webshop dus daarom bestel ik in de winkel). Na de bestelling ontvang ik toevallig een kortings van de webshop van 10%. Dat geeft de winkel niet. Gebeld met de winkel en zij balen er van en regelen dat ik toch de 10% ontvang, maar het is vreemd dat je online korting ontvangt en in de winkel niet. Dat is ook niet fair naar jullie winkels. Blij met de winkel die het heeft opgelost, niet handig van de webshop om korting alleen online te geven
Pets place is betrouwbaar. Producten hebben een goed kwaliteit.

Antwoord van petsplace.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te zien dat je tevreden bent met je ervaring bij Pets Place. We hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen in onze webshop of in een van onze winkels! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team