Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en tijdige levering van hun bestelling. De kwaliteit van de sieraden wordt veelvuldig geprezen; klanten zijn blij met het uiterlijk en de afwerking. Ook waarderen zij de service, vooral wanneer er wordt meegedacht, coulance wordt getoond of extra hulp wordt geboden. De verpakking wordt vaak genoemd als mooi, netjes of bijzonder, wat positief bijdraagt aan de beleving. Daarnaast zijn klanten tevreden over de communicatie, met name over de snelle en behulpzame reacties via verschillende kanalen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsAbrazi.com/nl
Top service 👌🏻
Hele mooie juwelen
Prima. Snelle levering. Precies zoals omschreven.
Super goede service
Ik ben via whatsapp geholpen voor passende oorbellen bij mijn bruidsjurk. Heel fijn! En de bestelling was binnen 24 uur geleverd.
Antwoord van Abrazi.com/nl
Hoi Linde, bedankt dat je een Abrazi-klant bent! We vinden het heel bijzonder om deel uit te maken van je bruiloft – van harte gefeliciteerd namens ons hele team! ❤️
Super!
Mooie bruidssieraden en supervriendelijke en behulpzame medewerkers! Ontzettend snel geholpen en een vlotte levering.
Hoi Yassmina, bedankt dat je een Abrazi-klant bent! 🥰
Gefeliciteerd – we hopen dat je zus heel blij zal zijn met haar cadeau! ✨
Mooie sieraden ( ketting en oorbellen)
Mooie sieraden, keurig verpakt en snel geleverd
Bedankt dat u een Abrazi-klant bent! 🤍
De bijzondere verpakking en de mail na afloop. .
Antwoord van Abrazi.com/nl
We zijn heel blij dat je zo tevreden bent met je bestelling – bedankt dat je een Abrazi-klant bent!
Nette service
Snelle correcte levering
Bedankt dat u een Abrazi-klant bent! 🤍
Snel en goed geregeld en bezorgt
Antwoord van Abrazi.com/nl
Dank je wel dat je zo’n trouwe klant bent – we vinden het geweldig om deel uit te maken van jouw speciale dag! Liefs van het Abrazi-team! 🤍
Netjes op tijd verzonden. Mooie kwaliteit sierraden
Bedankt dat je een Abrazi-klant bent! ❤️
Super mooie sieraden en hele snelle levering. De verpakking is ook echt heel fijn en mooi!
Bedankt dat je een Abrazi-klant bent! 🤍
Bedankt dat je een Abrazi-klant bent! 🤍
Super fijn en mooie producten