Gecertificeerd sinds: 8 aug 2024geldig
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. Daarnaast worden de kwaliteit, het uiterlijk en de verpakking van de sieraden gewaardeerd. De service wordt als professioneel en behulpzaam ervaren, en de communicatie met de klantenservice is duidelijk, snel en prettig.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsAbrazi.com/nl
Bedankt dat je klant bent bij Abrazi! 🤍
Product precies zoals ik het in gedachten had. Mooi verpakt.
Dank je wel dat je klant bent bij Abrazi! 🤍
Alles is keurig afgewikkeld
Antwoord van Abrazi.com/nl
Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop – we horen heel graag je feedback om te zien hoe we dit kunnen verbeteren!
Communicatie verliep correct en tijdig er werd goed meegedacht
Dank je wel dat je klant bent bij Abrazi! 🤍
Mooie ketting en oorbellen, levering kan beter
Mooie ketting en oorbellen. Qua levering: ketting zat in de knoop en gevraagde cadeauverpakking was er niet.
Antwoord van Abrazi.com/nl
Hartelijk dank voor je feedback — we waarderen je opmerking enorm en zijn bezig ons verzendproces te verbeteren, zodat we beter aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen.
Hele mooie juwelen
Top service 👌🏻
Ontvangen sieraden in de knoop
Prima. Snelle levering. Precies zoals omschreven.
Bedankt dat u een Abrazi-klant bent! 🤍
Mooie sieraden ( ketting en oorbellen)
Mooie sieraden, keurig verpakt en snel geleverd
Bedankt dat u een Abrazi-klant bent! 🤍
De bijzondere verpakking en de mail na afloop. .
Antwoord van Abrazi.com/nl
We zijn heel blij dat je zo tevreden bent met je bestelling – bedankt dat je een Abrazi-klant bent!
Nette service
Snelle correcte levering
Bedankt dat u een Abrazi-klant bent! 🤍
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
Abrazi maakt bruidssieraden zoals parel oorbellen, sieraden sets, kettingen voor de bruid, armbanden, haar accessoires en sluiers voor je trouwdag. Voor zowel de moderne als klassieke bruid, en manche...