UnderwearDistrict.nl

933 reviews in totaal

933 beoordelingen sinds 20 apr 2021

Gecertificeerd sinds: 30 apr 2021
underweardistrict.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten waarderen vooral de zeer snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en als een groot pluspunt ervaren. De pasvorm van de producten wordt meestal positief genoemd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig benoemd als aantrekkelijk en gunstig. Daarnaast zijn klanten overwegend tevreden over het ruil- en retourproces en wordt de klantenservice over het algemeen positief beoordeeld. Er zijn echter soms klachten over afwijkingen in de pasvorm van de producten. Enkele klanten ervaren traagheid bij het oplossen van problemen door de klantenservice. Daarnaast zijn er incidenteel negatieve ervaringen met het ruil- en retourproces.

ReviewsUnderwearDistrict.nl

Fijn slaapshirt!

Meerdere slaapshirts in maat L besteld. Fijn materiaal. Alleen zijn de shirts qua lengte en mouwlengte behoorlijk lang. Fijn als je dat nodig hebt maar ik had ze voor mijn vader besteld die klein en stevig is. Maar gelet op het fijne materiaal en de goede afwerking toch maar gehouden.

Sneller dan snel!

T-Shirts besteld de volgende dag al in huis, voordat ik het mailtje zag! Mooie T-shirts zachte katoen mooi gemaakt. Blijven mooi in de was. Blij met de aankoop.

sokken besteld in de verkeerde maat

Ik had sokken besteld in de verkeerde maat. Het was totaal geen probleem deze geheel zonder extra verzendkosten te ruilen voor de juiste maat. Dank jullie wel!
Voor M’n werk altijd nette witte shirts nodig als onderkleding. Grote partij gekocht voor nette prijs en zitten prima.
Mooi product gekregen. Telefonisch heel prettig contact gehad en goed geholpen.
Leuke giftset! Viel erg in de smaak bij de ontvangers. Verpakking van het cadeautje was helaas erg gekreukt (het verzendpakket eromheen was in orde).
Snelle levering maar klantenservice kan niet snel schakelen als ik ze bel. Kon via het formulier het pakketje terug sturen maar kreeg hem thuis terug gestuurd. Bel ik de klantenservice, geven ze aan dat ze me terug bellen krijg ik geen reactie. Daarna bel ik nog een keer zelfde verhaal, belt weer niemand mij terug. "Omdat ze druk zijn" word aangegeven, terwijl ik gewoon een setje van maat L wil omruilen voor M.

Antwoord van UnderwearDistrict.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We vinden het vervelend dat de afhandeling van je retourzending vervolgens niet zo soepel is verlopen als je van ons mag verwachten. We hebben eerst per e-mail contact met je gezocht, maar daarop helaas geen reactie ontvangen. Omdat je retourpakket onverwacht weer bij je thuis werd afgeleverd, wilden we eerst achterhalen wat er precies is misgegaan. Zo proberen we te voorkomen dat hetzelfde probleem zich opnieuw voordoet wanneer we de maat L omruilen voor maat M. Ondertussen zijn we hier achter de schermen al voor je mee bezig. We begrijpen daarnaast heel goed dat het vervelend is wanneer wordt aangegeven dat je wordt teruggebeld en dit vervolgens niet gebeurt. Onze excuses daarvoor. We zorgen ervoor dat je omruiling verder wordt opgepakt en hopen dit zo snel mogelijk netjes voor je op te lossen.
Enkel sokjes besteld, de vorm week nogal af van de verkoop foto's. Na het spoelen op 60 graden in de wasmachine, kwamen ze in een andere vorm. Pas toen ik ze ging dragen kwamen ze in de vorm zoals op de verkoop foto's. Ze zitten heerlijk en gaan lang mee.
Zit en draagt perfect,na een paar keer wassen blijft het mooi .
De snelle verzending is top
Zowel met de bestelling plaatsen als met verzending en ontvangen geen problemen ondervonden
G F
Gerda F.
Snelle keurige levering. Mooi zwempak.
Super snel geleverd. Kwaliteit en prijs super. Zit prima. Volgende bestelling is al onderweg ....
Snel en precies wat besteld is
Snel verzonden
Correct en snel
Niets
overzichtelijke website en correcte levering

Perfect!

Prachtige boxershorts voor een mooie prijs. Snelle bezorging.
Netjes verpakt, snelle levering. Niet verbeteren omdat het helemaal goed is.

Ontdek nu ons ruime assortiment sokken en boxershorts.