UnderwearDistrict.nl- Logo - Reviews

326 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden832 reviews in totaal

UnderwearDistrict.nl- Logo - Reviews

UnderwearDistrict.nl

326 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden832 reviews in totaal

De reviews voor UnderwearDistrict.nl zijn constant positief. Klanten zijn bijzonder tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend ervaren en voldoet aan de verwachtingen. Ook de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en betaalbaarheid worden gewaardeerd. De klantenservice wordt omschreven als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht. Daarnaast valt het brede aanbod en de ruime keuze aan producten in de smaak. Sommige klanten ondervinden echter problemen met de pasvorm en maten van de producten.

Reviews voor underweardistrict.nl

Fantastische service, ik had een Pyjama besteld in medium, deze was echter te groot. Na één telefoontje had ik binnen enkele dagen hetzelfde setje in small in huis. Geweldig, mijn fijne nw. warme pyama kwam mooi op tijd voor mijn wintersportvakantie . Dank jullie wel 👍

Helemaal tevreden!

Damesslips van Cotonella besteld en die werden al snel en keurig verpakt geleverd! Kwaliteit en prijs is prima en de maatvoering ook oké! De 10% bestelkorting heb ik helaas niet ontvangen……
Ik bestelde een nachthemd xxl ,normaal zit deze maat mij heelruim maar het maatje xxl was hier een M waarschijnlijk het zit strak om mijn lijf .dat heeft mij wel teleurgesteld dat jullie maten niet kloppen . Aangezien ik geen zin heb om terug te sturen ,hou ik hem maar .maar ben wel teleurgesteld
Bij de laatste bestelling was de maatvoering van 1 boxer niet goed. Zat waarschijnlijk per ongeluk in een verkeerde verpakking. Verder geen klachten tot op heden
Mooie kwaliteit, snelle verzending

Zitten perfect

Ze zitten perfect goede pasvorm en de pijpen krullen niet op

Goede kwaliteit

Bestellen ging makkelijk. En de bestelde artikelen zien er goed. Ook keurig ingepakt en snel verzonden en ontvangen.
Fijne kwaliteit en op tijd ontvangen

Fijne pasvorm!

Fijne pasvorm en de pijpen zijn niet te strak
Goed snel en netjes geleverd
netjes, snel en goed geleverd
Fijne sokjes, snelle levering

Goede shop, aanrader voor mij

Het aanbod is ruim dus dat is een duidelijk pluspunt, op de afrekenpagina gooit hij je er meermaals uit als je een code wilt ingeven maar na aan aantal pogingen lukt het wel
prima