UnderwearDistrict.nl- Logo - Beoordelingen

UnderwearDistrict.nl
Beoordelingen:

137 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden271 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UnderwearDistrict.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De door mij bestelde boxershorts werden keurig de volgende dag bezorgd en bevielen mij zo goed dat ik er meteen weer zes besteld heb.

de meest kritische beoordeling

21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik dacht wijde boxers XXL van DEAL tw kopen. Kreeg een ander merk, die met die maatvoering niet past. Heb ze niet teruggestuurd omdat ik na een dieet ze misschien wel ga passen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UnderwearDistrict.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Goede kwaliteit, prijzen en snelle levering.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van goed product
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat ze zeggen
Beoordeling melden
8 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Foto's geshopt en retour zelf betalen. Slechte service.

Ondergoed had een sticknaad op een vervelende plaats welke niet op de website foto aanwezig was. Voor het retourneren moest ik zelf de volle verzendkosten betalen, wat een oer slechte service voor een kleding winkel waar het meest gebruikelijk is dat er spullen retour verzonden worden.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne en zachte bamboestof die lekker draagt. Verzenden duurde even en ik vind de maat klein vallen. Ik bestel ze wellicht nog een keer, maar een maat groter, dan zitten ze perfect.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede service ben goed geholpen met alles zijn snel met leveren .. wat beter kan retour producten sneller afhandelen
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne producten voor een goede prijs hier ga ik meer bestellen binnenkort ben zeer tevreden
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is precies wat ik gehoopt had. De boxers zitten prettig en zien er mooi uit
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fast and accurately shipped. Quality comfortable products.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie fijn zittende boxershorts en snel geleverd!
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pyjamabroek zit heerlijke en goede kwaliteit
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Degelijk materiaal en snelle levering.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service en fijne afhandeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel goed contact met Robbert!!!!
Beoordeling melden
HK
H.J. K.
Nieuw-Vennep
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goed product
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
IB
Ineke B.
Genderen
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed Verpakking moeilijk
Beoordeling melden