UnderwearDistrict.nl

861 reviews in totaal   313 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De goede, fijne of mooie kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen. Ook de scherpe prijs en de goede prijs-kwaliteitverhouding vallen in de smaak. Verder zijn veel klanten positief over de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice. De verpakking wordt meestal als netjes of prima ervaren. Er zijn echter ook klachten over afwijkende of verkeerde maten, ondanks dat de pasvorm vaak goed wordt genoemd. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over het gebruik van overmatig plastic in de verpakking.

ReviewsUnderwearDistrict.nl

Enkel sokjes besteld, de vorm week nogal af van de verkoop foto's. Na het spoelen op 60 graden in de wasmachine, kwamen ze in een andere vorm. Pas toen ik ze ging dragen kwamen ze in de vorm zoals op de verkoop foto's. Ze zitten heerlijk en gaan lang mee.
Goede kwaliteit en snel geleverd. Slechts 1 minpuntje, het pakje werd in de post geleverd inlaatspruitstuk van in Bbox afhaalpunt.
Fantastische service, ik had een Pyjama besteld in medium, deze was echter te groot. Na één telefoontje had ik binnen enkele dagen hetzelfde setje in small in huis. Geweldig, mijn fijne nw. warme pyama kwam mooi op tijd voor mijn wintersportvakantie . Dank jullie wel 👍
helaas was een broekje maat L in plaats van XXL, maar mijn zoon draagt maat L dus we hebben het maar gehouden

Top

Verzending was snel en alles was duidelijk in de mail aangegeven en goede kwaliteit

Helemaal tevreden!

Damesslips van Cotonella besteld en die werden al snel en keurig verpakt geleverd! Kwaliteit en prijs is prima en de maatvoering ook oké! De 10% bestelkorting heb ik helaas niet ontvangen……

Hele fijne wijde boxers

Snelle levering en super mooie boxers!
Prima kwaliteit , spoedige verzending, ik ben heelemal tevreden.
Snelle levering en prima product
M K
Marcel K.
Snelle levering, goede kwaliteit, fijne prijs
Mooi materiaal voor een goede prijs!
Goede kwaliteit. Snelle service
Ik bestelde een nachthemd xxl ,normaal zit deze maat mij heelruim maar het maatje xxl was hier een M waarschijnlijk het zit strak om mijn lijf .dat heeft mij wel teleurgesteld dat jullie maten niet kloppen . Aangezien ik geen zin heb om terug te sturen ,hou ik hem maar .maar ben wel teleurgesteld
goede kwaliteit/prijs en snelle service
Bij de laatste bestelling was de maatvoering van 1 boxer niet goed. Zat waarschijnlijk per ongeluk in een verkeerde verpakking. Verder geen klachten tot op heden
Mooie kwaliteit, snelle verzending