BINQER.nl

1.774 reviews in totaal   191 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en stipte levering. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren. De website is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik. De kwaliteit van de producten wordt geprezen als uitstekend, stevig en functioneel. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als positief beoordeeld. Advies en begeleiding bij keuze of aankoop worden als deskundig en prettig ervaren. Er zijn incidenteel opmerkingen over vertragingen of onvolledige leveringen. Daarnaast zijn er enkele klachten over fouten of onvolledige bestellingen bij de klantenservice. Sommige klanten noemen de hoge verzendkosten als minpunt.

ReviewsBINQER.nl

Super fijne medewerkers, die mij heel goed hebben geholpen bij mijn bestelling. Ik raad iedereen aan om hier hun zaken te bestellen!
perfect

Fijne klantervaring

Goed contact met de klantenservice vooraf, fijne webshop en snel geleverd!

online bestellen

ik was online aan het bestellen en dit is misgelopen. de dag erna opgebeld om te vragen of de bestelling nod nodig is waarbij ik er vanuit ging dat het in orde was. dus merci daarvoor

Blij met m’n nieuwe afvalbak

Snel bezorgd, zorgvuldig verpakt en de bestelde afvalbak van goede kwaliteit. Kortom, heel tevreden.

Afval bakken monteren

Het monteren gaat prima, fluitje van een cent.

Antwoord van BINQER.nl

Wat goed om te horen! 😊 Mooi dat het monteren zo soepel ging en echt een fluitje van een cent was. Dank je wel voor je feedback en veel plezier met het gebruik! Kelly van team Binqer

Goed snel en volgens afspraak

Op tijd en volgens afspraak . Top .
Privéprofiel

Overzichtelijke website, mooi product met slot

Overzichtelijke website, gemakkelijke bestelprocedure, mooi product met slot. Helaas kon de bezorging beter.

Zeer goede ervaringen.

Uitstekende, persoonlijke, service en zeer oplossingsgerichte klantvriendelijkheid.
duidelijk en snel.

Antwoord van BINQER.nl

Dank je wel voor je korte en mooie review! 😊 Fijn dat alles duidelijk en snel is verlopen, precies wat we nastreven. Graag tot een volgende keer! Kelly van team Binqer

Zeer fijn en snel geholpen

Duidelijke website en zeer fijn en snel geholpen.
Ik wil jullie graag vijf sterren geven. Bin1er heeft een overzichtelijk site waaruit het goed kiezen is. De site geeft voldoende mogelijkheden voor een goede keuze Als je dan toch nog wilt wijzigen wordt dit op een klantvriendelijke manier ondersteund door Bin1er. Wij zijn tevreden met het door ons gekozen product Groet Koen van Hooft
snelle levering

Antwoord van BINQER.nl

Dank je wel voor je reactie! 😊 Fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen, daar doen we ons best voor. Graag tot een volgende keer! Kelly van team Binqer
snelle en duidelijke afhandeling
Vlotte bestelling en levering