BINQER.nl

1.797 reviews in totaal   191 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 23 okt 2019

binqer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame service, en de oplossingsgerichte houding van het personeel. Daarnaast worden de overzichtelijke website, het eenvoudige bestelproces en de duidelijke communicatie gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed ervaren en de prijs/kwaliteitsverhouding wordt vaak als gunstig genoemd. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten melden problemen met onvolledige, verkeerde of vertraagde bezorgingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over hoge verzendkosten en vinden sommige klanten dat er te veel e-mails worden gestuurd.

ReviewsBINQER.nl

Correctie levering
Al vaker naar tevredenheid besteld
M T
Marianne T.
M D
Marij d.

Supergoed af te sluiten afvalemmers

Prima goed af te sluiten afvalemmers , snel geleverd
Tevreden over de kwaliteit van onze schoonmaakspullen en prullenbakken
Spijtig genoeg kan de container niet leeggemaakt worden door de afhaaldienst in België En er wordt geen enkel oplossing aangeboden voor hen om te ruilen! Zelfs dat het nog niet gebruikt is.

Antwoord van BINQER.nl

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de door jou gekozen afvalcontainer niet wordt afgehaald in jullie regio. Echter, eerder heb je bij ons een andere afvalcontainer besteld dan dat je nu hebt gedaan. Dit is dus waarschijnlijk een klein foutje geweest bij het bestellen. Je bent vrij om de afvalcontainer te retourneren, maar omdat hier sprake is van een palletzending, gelden hiervoor wel andere tarieven. We hebben deze voorwaarden, die volgens ons fair zijn, naar je gecommuniceerd en horen graag of je hiermee akkoord gaat. met vriendelijke groet, Stijn Team BINQER
Alles op tijd geleverd prima service
Ook al waren jullie aan het verhuizen maar alles was netjes geregeld hoor een goede bezorging

Antwoord van BINQER.nl

Dank je wel voor je begrip en je fijne woorden! 😊 Ook tijdens onze verhuizing vonden we het belangrijk dat alles netjes en soepel bleef verlopen, dus het is mooi om te horen dat de bezorging gewoon goed is gegaan. We waarderen je feedback enorm en helpen je graag weer een volgende keer! Kelly van team Binqer
Goede kwaliteit zakken scheuren niet gebruik ze al jaren en altijd vlotte levering,gewoon prima

Antwoord van BINQER.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je vertrouwen al die jaren! 😊 Fijn dat de kwaliteit en de vlotte levering steeds weer goed bevallen, daar doen we het voor. We waarderen je loyaliteit en helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Kelly van team Binqer
Bestelde producten waren niet compleet, maar binnen 1 dag een reactie dat het gemiste item werdt verstuurd. Goede service
Goede en duidelijke site. Snelle verzending. Ik vond de verzendkosten wat hoog voor alleen stickers die per post verstuurd kunnen worden. En wat ik nog weet van mijn vorige bestelling is dat er vrij veel reclame mails vanuit jullie verstuurd worden. Dit vind ik hinderlijk. Verder meer dan tevreden!!
Goede service, weten waar ze het over hebben, prima prijs/kwaliteit verhouding

Antwoord van BINQER.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de service, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding goed bevallen. De waardering wordt enorm gewaardeerd en hopelijk tot een volgende keer! Kelly van team Binqer
snelle levering

BINQER.nl

BINQER biedt een ruim assortiment oplossingen voor afvalbeheer en schoonmaak voor bedrijven, overheden, zorginstellingen, scholen, horeca en sportfaciliteiten.