Intoleran- Logo - Beoordelingen

Intoleran

1.491 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 beoordelingen in totaal

30 mei 2024
Ik ben heel blij met de producten van Intoleran. Ze geven me terug vrijheid en een normaal leven. Ik vind de producten (die voor mij heel belangrijk zijn en waar ik nog geen alternatief voor gevonden heb) wel heel duur. Als ik niet continue op mijn eten wil letten en niet wil diëten, kost het mij 100 euro per maand. Ik ben voor 4 fodmaps intolerant, wat best veel is en dus mag ik heel veel producten niet eten zonder deze tabletten. Enkel de prijs is voor mij dus nog een minpuntje ...

1 jun 2024
Dag mensen van Intoleran. Ik ben blij met het product (20.000 lactase), maar de reden voor de twee sterren die ik heb gegeven, is de wijze van verzending. Ik heb een mini doosje besteld, iets waarvan ik verwachtte en hoopte op brievenbus-post. Nu via DHL belast het zo onnodig het milieu (busje die voor enkele pakjes naar adressen rijden). Ik begrijp dat het logistiek goedkoper en handiger is voor jullie. Maar ik ben bezig met bewustere keuzes maken, en dan 'knap ik af' op puur economische bedrijfskeuzes. Ik zet me in voor een duurzame maatschappij. Doen jullie mee? Vriendelijke groet, Nelleke Petit

Beoordelingen voor Intoleran

28 nov 2023
Service zeer goed. Bij ontvangen beschadigd product geen lange discussies, maar er werd meteen actie genomen om te vervangen. Zo hoort het.
26 mrt 2024

Lactase 20000

De producten worden snel geleverd en passen door de brievenbus. Ik gebruik lactase, wat snel en goed werkt. Ik ben er erg tevreden mee.
28 mrt 2024
Fijn dat je zo tevreden bent over de Lactase 20.000!
RC
Ria C.
DEN HAAG
6 feb 2024
Ik heb een tip: ik zou graag familieleden en vrienden een proefdoosje kunnen sturen. Zodat ze op mijn kosten het product kunnen proberen.
29 mei 2024
Tot nu toe zeer tevreden, snelle levering en fijne pillen in mooi doosje. Duidelijke en uitgebreide website. Ziet professioneel ui! Top!
15 dec 2023
Wat mij beviel was dat ik voor een jaar intoleran heb kunnen bestellen en dat ik daardoor een jaar lang verzekerd ben van zorgeloosheid!
14 nov 2023
Goede voorlichting en uitgebreid assortiment. Snelle levering en betrouwbaar . Bestel al enkele jaren met plezier voor een goede prijs.
MD
14 nov 2023
Lekker snelle levering! Ruime informatie op de website, goede uitleg over wat waar goed voor is en hoe het dan gebruikt dient te worden.
21 mrt 2024

Intoleran quatrase 10.000

Voor mij is het nog een beetje wennen aan hoe dat abonnement werkt. En hoeveel ik per maand van het middel gebruik. Dat varieert nogal.
12 dec 2023
Top: Intoleran tabletjes zijn eventueel zonder drinken in te nemen. Tip: doosje waar je tabletjes mee kunt doseren, net zoals zoetjes
13 dec 2023
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze tabletjes. De tip zal ik doorgeven aan de afdeling die daar over gaat!
TM
Tanja M.
Antwerpen
23 dec 2023

Quatrase geeft me mijn leven terug!

Quatrase geeft me mijn leven terug voor buitenshuis eten! Alleen, het zou wat goedkoper mogen ☺️ Levering gaat ook altijd zeer vlot.
20 jan 2024
Dat de pillen daadwerkelijk werken!! Na jaren eindelijk weer ui kunnen eten! Zoooo blij! Krijgt ze ook echt in een fijn doosje :)
22 jan 2024
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je weer lekker van eten kunt genieten.
6 jun 2024

sceptisch maar werkt echt

Ik was wat sceptisch maar lactose tabletten werken echt. Neem een half tabletje en kan gewoon een ijsje eten of milkshake nemen.
5 jan 2024
Snelle levering. Waarschijnlijk is het materiaal inhoudelijk goed, maar je weet nooit zeker wat erin zit. Lactase werkt iig wel.
16 dec 2023

Top!

Goede en snelle levering. Je wordt goed meegenomen in het proces van a tot z. De site is overzichtelijk. Kortom, helemaal prima.
27 nov 2023
Snel ,efficiënt, en nu zelfs een abonnement zodat ik er niet meer over na hoef te denken wanneer ik moet bestellen. Super fijn!.
29 nov 2023
Fijn dat je tevreden bent over Intoleran, bedankt voor je positieve review!
15 dec 2023
Je kan tablet makkelijk middendoor doen en aanpassen aan je maaltijd. Het is vlot oplosbaar. Handig doosje om mee te nemen.
12 dec 2023

Producten worden snel geleverd en werken

Producten worden snel geleverd. Gebruik de producten voor lactose en fructanen/galactanen intollerantie en heb er baat bij.
16 apr 2024

Intoleran is fijn om achter de hand te hebben!

Intoleran helpt mij echt als ik bij een etentje geen spelbreker wil zijn door met allerlei mitsen of maren aan te komen!

Lactase 50 stuks 20.000

Wij bestellen altijd het doosje van 50 stuks 20.000 sterkte. Snel geleverd en het werkt goed. Ook makkelijk te breken.
22 nov 2023
Beste Linda, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de Lactase 20.000.
WT
Willie T.
Zoetermeer
15 dec 2023

Super blij met de Onc a Day.

Ik ben super blij met de Onc a Day en de kleine pilletjes die ik slik als het een beetje fout gaat. Snelle levering!