Countrywood- Logo - Beoordelingen

Countrywood
Beoordelingen:

21 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden518 beoordelingen in totaal  

4,29
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 mrt. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Countrywood voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie afgewerkte tafel. Mooie metalen poten eronder. Helaas wel een schade aan het houten blad op de rand maar omdat ik 'm als bureau gebruik komt die aan de achterkant. Helaas waren er tekort schroeven voor de poten te bevestigen meegeleverd. Ik denk dat die er wel bij hebben gezeten maar in transport eraf gevallen zijn want zat met plakband aan de poten. Beter is om ze aan de houten tafel te bevestigen want die zat volledig beschermd en daarin hadden die zakjes er zeker ingebleven.

de meest kritische beoordeling

13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hang en sluitwerk is veel te klein en te licht. Ik zal zwaarder sluitwerk moeten kopen. Op de afbeeldingen van het tuinhuisje Hugo met de kleuren groen en geel zijn wel voorzien van beter sluitwerk. Dit is wel jammer. Verder kunnen de beschrijvingen iets gedetailleerder. Verder zijn de maten van de bijgevoegde schroeven niet op het plasticzakje vermeld, dus een heel zoekers. Dat het opzetten van dit huisje een fluitje van een cent moet zijn lijkt mij een beetje voorbarig. Mogelijk kunnen jullie hier iets aan doen. Ik vindt dit jammer te moeten constateren. Misschien krijg ik nog een feedback.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Countrywood

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle reactie en afhandeling.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie tuin kast, goede beschrijving, geweldige service dat jullie chauffeur extra moeite heeft gedaan om bij ons voor de deur te komen. Bij ons staat de kast op het balkon (sorry, beetje donkere foto)
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling en aflevering is goed verlopen. Contact met medewerkers is heel positief. Wat betreft de tuinschuur zelf kan ik niets zeggen. Deze staat nog ingepakt vanwege het slechte weer.
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fraaie tuinkast

Mooie kast, fraai hout. De schroefjes om de latjes te fixeren, die over het betumen liggen, bleken te kort. We hebben langere gekocht.
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
F-
Frank -.
Leiden
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

gezellig mooi

1 week buiten: mooie natuurlijke kleur. Relatief eenvoudig in elkaar te zetten. Blad pastte net niet lekker maar aanduwen met lijmklem en dan krijg je in elkaar. Steunt naast bankjes ook op 4 balkjes in midden. Deze vragen om plankje anders zakt weg in gras. Mgezellige uitstraling. Stevig model.
Beoordeling melden
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hang en sluitwerk is veel te klein en te licht. Ik zal zwaarder sluitwerk moeten kopen. Op de afbeeldingen van het tuinhuisje Hugo met de kleuren groen en geel zijn wel voorzien van beter sluitwerk. Dit is wel jammer. Verder kunnen de beschrijvingen iets gedetailleerder. Verder zijn de maten van de bijgevoegde schroeven niet op het plasticzakje vermeld, dus een heel zoekers. Dat het opzetten van dit huisje een fluitje van een cent moet zijn lijkt mij een beetje voorbarig. Mogelijk kunnen jullie hier iets aan doen. Ik vindt dit jammer te moeten constateren. Misschien krijg ik nog een feedback.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood
26 nov. 2023
Beste Jan, Bedankt voor je review. We nemen je feedback mee naar onze inkoop. Alle tuinkasten zijn conform montage handleiding verpakt, dus ook voor het hang en sluitwerk. We hebben foto’s bij je opgevraagd van de geleverde kast het geleverde materiaal komt overheen met onze productinformatie en foto’s online. Wij kunnen het helaas niet veranderen dat je hier zelf hogere verwachtingen aan stelt.
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie afgewerkte tafel. Mooie metalen poten eronder. Helaas wel een schade aan het houten blad op de rand maar omdat ik 'm als bureau gebruik komt die aan de achterkant. Helaas waren er tekort schroeven voor de poten te bevestigen meegeleverd. Ik denk dat die er wel bij hebben gezeten maar in transport eraf gevallen zijn want zat met plakband aan de poten. Beter is om ze aan de houten tafel te bevestigen want die zat volledig beschermd en daarin hadden die zakjes er zeker ingebleven.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood
15 nov. 2023
Goedemiddag, Vriendelijk bedankt voor je review! Betreft de schade: hier is geen melding van gemaakt bij onze klantenservice, zou je dit alsnog willen melden? De schroeven worden altijd zorgvuldig met de bestelling meegeleverd. Er zitten meer schroefgaten in de poten dan nodig zijn. Als je het aantal schroeven gebruikt die wij meeleveren, dan zit je altijd goed. We wensen je veel plezier met je bestelling!
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service was prima. Voorraadinformatie mag accurater.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood
15 nov. 2023
Goedemiddag, Dank voor je positieve review! Door de extreme groei van ons bedrijf ervaren we inderdaad wat problemen met het voorraadbeheer. We zijn druk bezig om dit te perfectioneren. We wensen je veel plezier met je bestelling.
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service

je word super snel en goed geholpen echt top.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood
15 nov. 2023
Beste Maxime, Bedankt voor je positieve review!
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het product bleek bij nader inzien voorlopig even niet leverbaar, helaas. Het geld werd netjes teruggestort.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood
10 nov. 2023
Beste Roelofs, Bedankt voor je review. Door een fout in het systeem van ons warehouse bleek het product toch niet meer op voorraad te liggen. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Kim van Countrywood
17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood
10 nov. 2023
Hi Henk, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Kim van Countrywood
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter op maat aanleveren
Beoordeling melden
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood
15 nov. 2023
Goedemiddag, Vriendelijk bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier met je bestelling.