Klanten zijn over het algemeen tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van de producten. De communicatie wordt meestal als duidelijk en behulpzaam ervaren. Bovendien wordt de klantenservice als behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht gewaardeerd. Toch melden sommige klanten vertragingen en leveringsproblemen. Er zijn ook klachten over trage of onvoldoende communicatie en het is soms lastig om telefonisch of per mail contact op te nemen. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over kleine gebreken aan de producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsCountrywood
Als je belt voor informatie krijg je ook echt iemand aan de telefoon die ergens van weet dat is heel fijn. Misschien beter vermelden hoe hoog de bezorgkosten kunnen zijn
Ik vondt de communicatie traag. Bij een vraag duurde het soms dagen alvorens ik antwoord kreeg. Had ik contact was het duidelijk en goed. Ik vermoed het vroege voorjaar als de boosdoener. Ik heb mijn producten nog niet ontvangen dus kan daar niet over oordelen
Kan op dit moment nog geen oordeel geven ,moet het tuinschuurtje nog in elkaar zetten.
We hebben onze levering nog steeds niet ontvangen. De datum is opnieuw verlaat naar 27 april
Nothing
Goed gedaan.
Transport beetje duur.
Goede service en communicatie
Tevreden
Levering was oké, het product is mooi. De deuren passen niet, zelfs niet toen alles waterpas stond (extra werken). Duurzaamheid moeten we nog afwachten. Over het algemeen ben ik tevreden.
Goed contact, luisteren goed naar onze wensen.