Countrywood Trading- Logo - Beoordelingen

Countrywood Trading
Beoordelingen:

48 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden545 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie afgewerkte tafel. Mooie metalen poten eronder. Helaas wel een schade aan het houten blad op de rand maar omdat ik 'm als bureau gebruik komt die aan de achterkant. Helaas waren er tekort schroeven voor de poten te bevestigen meegeleverd. Ik denk dat die er wel bij hebben gezeten maar in transport eraf gevallen zijn want zat met plakband aan de poten. Beter is om ze aan de houten tafel te bevestigen want die zat volledig beschermd en daarin hadden die zakjes er zeker ingebleven.

Meest relevante negatieve beoordeling

13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hang en sluitwerk is veel te klein en te licht. Ik zal zwaarder sluitwerk moeten kopen. Op de afbeeldingen van het tuinhuisje Hugo met de kleuren groen en geel zijn wel voorzien van beter sluitwerk. Dit is wel jammer. Verder kunnen de beschrijvingen iets gedetailleerder. Verder zijn de maten van de bijgevoegde schroeven niet op het plasticzakje vermeld, dus een heel zoekers. Dat het opzetten van dit huisje een fluitje van een cent moet zijn lijkt mij een beetje voorbarig. Mogelijk kunnen jullie hier iets aan doen. Ik vindt dit jammer te moeten constateren. Misschien krijg ik nog een feedback.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Countrywood Trading

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles okey.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HD
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
WV
Wim V.
Halle
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
13 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
25 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
GB
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
25 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, je kan zelf de dag bepalen van levering, mooi product en er zit een goede beschrijving bij, die duidelijk en makkelijk te lezen is.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
13 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service.

Vragen werden snel en correct behandeld, en het product is van uitstekende kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
13 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en alles was kompleet…

Snelle levering en alles was compleet en goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
13 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering op tijd die was afgesproken
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
13 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
13 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mijn picknickbank?

Ik bestel een picknickbank. Op de dag van aflevering (ik was thuis gebleven) belt men om te zeggen dat men de bank niet meer kan leveren. Dit wordt niet per email bevestigd. Ik hoor niets en bel, dan krijg ik opties voor andere picknickbanken. Die vind ik niet leuk. Ik wil mijn geld terug en bel weer. Men stuurt de credit-factuur. Na een week nog geen geld op mijn rekening te hebben ontvangen bel ik ze op. Ik sta 10 minuten in de wachtrij wanneer een stem mij zegt dat men niet telefonisch bereikbaar is, de verbinding wordt verbroken. Dan maar weer een mailtje? Volgens mij valt er wel wat te verbeteren.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

het bestelde produkt

bestelling ontvangen ben er blij mee countrywood heeft me goed verder geholpen ga in de toekomst nog een bestellen
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er was een probleem met een parasol en dit is erg netjes opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
19 apr 2024
Bedankt voor je positieve review! Dank voor je geduld en fijn dat we het naar tevredenheid voor je konden oplossen! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede en snelle service

Snelle levering en makkelijk te monteren
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
19 apr 2024
Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de montage makkelijk was! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige en praktische kast.
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
19 apr 2024
Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe tuinkast! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
19 apr 2024
Bedankt voor je 5-sterren review. Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
13 jun 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Countrywood Trading
19 apr 2024
Bedankt voor je review. Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood