549 reviews in totaal   83 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

549 reviews in totaal

Klanten waarderen de vriendelijkheid van het personeel, waardoor zij een prettige winkelervaring hebben. De medewerkers worden als behulpzaam omschreven en denken graag mee met de klant. Deskundig advies bij aankoopbeslissingen wordt vaak genoemd en de snelheid van geholpen worden wordt regelmatig positief beoordeeld. Veel klanten ervaren dat er ruim de tijd voor hen wordt genomen en dat er persoonlijke aandacht is. De deskundigheid en het vakmanschap van het personeel worden vaak als pluspunten benoemd. Ook de algemene service wordt meestal als zeer goed beoordeeld door klanten. Er zijn enkele opmerkingen over een gebrek aan ervaring bij sommige medewerkers.

ReviewsLucardi Juwelier Schagen

Degene die mij hielp was heel aardig, alleen kwam ze niet geheel klantvriendelijk over. Ze liet het een beetje afwachten allemaal

Antwoord van Lucardi Juwelier Schagen

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen. We nemen je opmerking over de afwachtende houding zeker mee, want we vinden het belangrijk dat je niet alleen aardig, maar ook actief en klantgericht wordt geholpen. Team Lucardi
verkoopster was heel vriendelijk en snel. Ik had codenummers mee, uitgezocht door degene die ze als sinterklaas cadeautje wilde. Nummers ingetypt, spullen ingepakt en afgerekend. Buiten kerk ik naar de bon omdat t duurder was dan ik dacht, zie ik iets op de bon staan wat ik niet had besteld/r gevraagd. Dus terug, werd gelijk gesteld, maar verkoopster mompelde ook iets van verkeerde code aangetikt ofzo. Verschil was ruim 10 euro.
Het was er erg warm in de winkel. En door werkzaam heden in het winkelcentrum veel geluids overlast
we zochten een leuk sieraden setje voor ons kleinkind die werd 4. super goed geholpen
Goede service Ga zo door
Super leuke ring gekocht.
Dank je wel voor ales en me mooi verjaardag kado klaar heb kunnen maken dank je wel gr Wendy
Fijn contact en behulpzaam
M V
Monique v.

Geduld/ tijd en goed advied

Er werd door de verkoopster veel tijd genomen en adviezen te geven om de juiste keus te kunnen maken voor mijn bruidssieraden
Vriendelijke en vlotte bediening.
Neus piercing laten zetten Goed geholpen en goede uitleg

Top service

Vriendelijk en goed geholpen met mijn vragen.

Zeer vriendelijk

Super aardige meid die ons heeft geholpen voor een Moederdag ring zeer vriendelijk
Vriendelijk, laagdrempelig en respectvol geholpen ongeacht wat voor aankoop vanuit de winkel.
Goed geholpen en geadviseerd, blij mee. Ga met goed gevoel naar huis.
Goed en vriendelijk geholpen.

Lucardi Juwelier Schagen

Schagen is een leuke stad in West-Friesland, door de Friezen wordt het ook wel Skagen genoemd. De stad heeft een gezellig centrum met oud Hollandse huizen en heerlijke terrasjes om in de zomer op te g...