snoozzz.com

408 reviews in totaal   85 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

snoozzz.com heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Het comfort van het kussen wordt vaak geprezen, net als de ondersteuning tijdens het slapen. Klanten waarderen daarnaast de veelzijdigheid en het flexibele gebruik van het kussen. Ook de kwaliteit en het gevoel van de hoes en stof worden veelal als positief ervaren. Aan de andere kant zijn er regelmatig klachten over de stevigheid die snel afneemt, waardoor het kussen moet worden bijgevuld. Het navullen wordt als omslachtig en rommelig ervaren, en de prijs van het kussen en de navulling wordt als hoog beschouwd in verhouding tot de geboden kwaliteit. Daarnaast zijn er opmerkingen over lange levertijden, gebrekkige communicatie rondom de levering en soms kwijtgeraakte pakketten. Enkele klanten zijn minder tevreden over de dikte van de hoes.

Reviewssnoozzz.com

Antwoord van snoozzz.com

Beste Els, Je 5 sterren maken ons blij. Heel erg bedankt voor deze mooie waardering! Groet van team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Sophie, Jouw waardering betekent veel voor ons. Dank je wel! Groet van team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Sonja, Super bedankt voor de 5 sterren. We hopen dat je lang van je aankoop geniet! Hartelijke groet, team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Jessica, Yes, 5 sterren — daar worden wij heel blij van! Veel liefs van team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Tinne, Bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent 💛 groet van team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Sarah, Wauw, 5 sterren :) daar worden wij heel blij van! Dank je wel ! groet van team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Melissa Een dikke dank je wel voor je 5 sterren. We hopen dat je lang van je Snoozzz product geniet! Groet team Snoozzz
Vulling valt tegen en voor extra vulling betaal je veel bij.

Antwoord van snoozzz.com

Beste Barbara, Bedankt voor je beoordeling en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de vulling niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. We hebben juist bewust voor deze speciale microparelvulling gekozen omdat deze licht is, uitstekend ventileert en zich perfect vormt naar het lichaam. De kleine parels zijn gevuld met lucht, waardoor ze wat kunnen inzakken bij langdurige druk. Daarom vullen we het kussen in het begin extra stevig. Het kan daardoor wat harder aanvoelen, maar dit zorgt ervoor dat het volume zich op natuurlijke wijze aanpast aan jouw gebruik. We begrijpen dat de ideale stevigheid per persoon verschilt. Daarom bieden we ook losse navulling aan, zodat je het kussen precies naar wens kunt bijvullen. Eenmaal bijgevuld blijft het volume behouden. We kiezen altijd voor hoogwaardige en veilige materialen, ook bij de navulling, zodat je jarenlang kunt genieten van je kussen. Groet van team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Monica, Wauw, 5 sterren! Dat tovert een glimlach op ons gezicht 😊 Groetjes, team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Mirte, Dank je wel voor het vertrouwen. We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent. Lieve groet van ons allemaal bij Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Cindy, Zo’n beoordeling lezen we met een grote glimlach , dank je wel! Groetjes van het hele team Snoozzz
Ruim een week geleden besteld, gehoord dat het pakket kwijt is geraakt. Er had ook een nieuwe opgestuurd kunnen worden dan had ik het nu al gehad, tevens wel voor betaald. Nogsteeds niks binnen maar wel deze mails ontvangen.

Antwoord van snoozzz.com

Beste Marlies, Bedankt voor je review en nogmaals onze excuses voor de vertraging van je bestelling. We begrijpen dat dit vervelend is en waarderen je geduld enorm. Helaas heeft jouw pakket, samen met zo’n 60 andere Snoozzz pakketten, vertraging opgelopen bij de vervoerder. Dat is heel vervelend. Weet dat als je vragen hebt over je bestelling, je ons altijd kan bellen of mailen. Ook kun je reageren op de e-mail die je van ons hebt ontvangen over de vertraging. Goed nieuws: je pakket is inmiddels in uitlevering en wordt, als het goed is, vandaag nog bezorgd. We hopen dat je er blij mee bent en wensen je veel plezier met je aankoop! Groeten van Team Snoozzz

Antwoord van snoozzz.com

Beste Emma, Je 5 sterren maken ons blij. Heel erg bedankt voor deze mooie waardering! Groeten van team Snoozzz
1.5 week geleden al besteld, helaas nog niks ontvangen! Nu is het dalijk niet meer nodig. Het was bedoeld om de overgang van inbakeren tot zonder soepel te laten verlopen..

Antwoord van snoozzz.com

Beste Carine, Dank je wel voor je review en je geduld. Wat jammer dat je pakket vertraging heeft opgelopen, we begrijpen hoe belangrijk timing is bij een product als dit. Toen we ontdekten dat het bij de vervoerder was blijven hangen (samen met 60 andere pakketten), hebben we meteen actie ondernomen en je hierover geïnformeerd per e-mail. Vandaag wordt je bestelling alsnog geleverd. We hopen dat het alsnog kan bijdragen aan een fijne overgangsfase voor je kleintje 💛 En weet: je kunt ons altijd bereiken via mail of telefoon, we helpen je graag. Groet van team Snoozzz

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.