targetmart.nl

1.870 reviews in totaal   1.024 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle levering, de stevige en zorgvuldige verpakking, het brede assortiment met unieke producten en de scherpe, eerlijke prijzen. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam omschreven, en de productkwaliteit wordt overwegend als goed tot uitstekend ervaren. Veel klanten zijn tevreden met de ruime voorraad en de positieve ervaringen met snelle communicatie dragen bij aan de klanttevredenheid. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde of onduidelijke levertijden en komt schade door transport in enkele gevallen voor. Het incidenteel ontbreken van voorraad bij bepaalde artikelen wordt als frustrerend ervaren. Daarnaast zijn er opmerkingen over trage of gebrekkige communicatie vanuit de klantenservice, en worden er soms kanttekeningen geplaatst bij de houdbaarheid of schade aan producten.

Reviewstargetmart.nl

Ben blij met de levering omdat het hier in Delfzijl niet te kopen is, dus ben super blij dat ik het bij jullie kan bestellen. Alleen een probleem de zakken waren open ik denk door het gooien van postnl denk ik maar heb het zelf netjes in andere zakken gedaan. Ik maak met dit mais een kaapverdische gerecht wat op de kaapverdische eilanden de hoofdmaaltijd is. Dit heet Cachupa.

Ging goed!

Kreeg direct een bevestiging van mijn bestelling. Las op de website dat de artikelen mits op voorraad, verstuurd zouden worden binnen 1-2 dagen. Dit heeft een paar dagen meer geduurd. Ik ging naderhand recensies lezen en maakte me zorgen ivm de vele slechte recensies. Gelukkig is het bij mij allemaal wel bezorgd en ook de juiste artikelen.
De eerste keer dat ik een product bestelde heb ik een paar dagen gewacht kreeg geen antwoord na meerdere mailtjes ik begon te twijfelen dacht heb ik iets besteld op een nep website, wat jullie kunnen doen is beter op letten en zo snel mogelijk antwoord geven ook al is het druk geef het aan in een mail Toen ik een tweede en derde product bestelde was het de volgende dag binnen en dat deed me goed de bezorger van DHL was geduldig en heel vriendelijk dat mag echt tegen hem gezegd worden een compliment is altijd leuk om te krijgen Ik ben super tevreden en de producten zijn goed. Dank jullie wel🌹
Bestelling gedaan, 1stuk van 5 bestelde ontbrak, en ik ontving ook nog 5 andere produkten die ik niet besteld had in de plaats 5 die ik bestelde, reden was dat wat ik bestelt had niet voorradig was. Ook een leveringsbon ontbrak bij de levering, zelf contact moeten opnemen mbt deze levering. Na een paar dagen pas feedback gekregen omtrent mijn vaststelling bij levering. Tevens zou het teweinig geleverde produkt (miniem bedrag weliswaar) terugbetaald worden, tot op heden nog geen betaling ontvangen. Ik heb op zich geen probleem met de aanpassing van mijn bestelling maar het was wel fijner geweest indien dit zou doorgegeven worden VOOR levering en niet op eigen initiatief. En wil ik ook nog even melden dat het nu net het ontbrekende produkt (spicy chicken rub/marinade) was dat ik eigelijk het liefste had ontvangen. Vg, Dirk Jan
Targetmart is een van de weinige aanbieders met originele Afrikaanse producten voor een goede prijs, die snel geleverd worden, maar bovenal ontzettend lekker zijn. Wij als gewezen expats uit Afrika genieten van de spullen van Targetmart en wanen ons zo af en toe terug op dat mooie continent.

goede prettige webshop met goede nazorg

Het zoeken naar Olijfolie in grotere verpakkingen tegen aantrekkelijke prijzen, daar begon het mee. Een goede, prettige webshop en het bestellen via deze E-winkel verliep prima. De "aftersales" vond ik ook professioneel , omdat een artikel dat niet geleverd kon worden (reden kan zijn geen voorraad of niet meer leverbaar) gelijk per ommegaande gecrediteerd werd.
Jullie waren niet snel, maar wel goed. Alles netjes en goed geregeld. Wat kan er nu nog beter? Niets maar dan ook echt niets. Oh, jawel! Één ding kan nog beter. Het is in een handomdraai gebeurd: maak alle (!) prijzen lager dan € 1,00. Nul euro mag ook! Maar dat kan niet want jullie moeten ook nog betaald worden. Maar de Belastingdienst krijgt in ieder geval een heel stuk minder!

Snelle bezorging en prima smaak

Snelle bezorging van een assortiment van 5 curry's. De smaak is lekker. Ik heb tikka met madras gemengd, tomatenpulp, kokosmelk, kip, prei, bloemkoolroosjes en ui erbij en er iets lekkers van gemaakt...

Grote diversiteit aan producten.

Positieve punten: Producten zijn meestal in voorraad. Grote diversiteit aan producten. Snelle levering. Vriendelijke en professionele klantenservice. Wat mag beter: Het zou fijn zijn wanneer Target Mart een APP zou hebben om het bestellen sneller te laten verlopen.
J C
j.f.r. C.
Goede producten tegen een redelijk goede prijs betrouwbare afhandeling van verzendingen en producten, altijd binnen enkele dagen voltooid en goed verpakt. Geen klachten of opmerkingen
Fantastisch aanbod, stevige verpakking, en supersnelle verzending! We zijn ook bijzonder blij dat de Goldfish Chinese Curry Paste bij jullie te verkrijgen is. Houden zo :)))

Geen klachten

Ik ging de reviews lezen nadat ik had besteld, en reviews waren negatief. Gelukkig heb ik gekregen wat ik heb besteld zonder problemen. Dus ik zou zeker nog een keer bestellen.
Noodlesoep bekers besteld. Goede prijs. Voorraad niet voldoende, direct bericht en een creditfactuur. Alles goed geregeld. Bestel zeker nog een keer bij Targetmart.nl

Redelijk goed.

Aarzelende start(geen aankoopbevestiging) maar even later toch communicatie. Produkt wel tijdig ontvangen, goede en verzorgde verpakking.
Levering moogt wat vluger zijn.en ik heb ieder keer pech dat er artikels er niet bij zijn die ik al zo lang wou jammer voor de rest alles prima
Ik heb mijn bestelling zonder problemen binnen een paar dagen ontvangen. Is nu de derde keer dat ik bestel. Tot nu toe is alles goed en snel verlopen.

Lange levertijden. Komt het uit het Buitenland?

Heb ongeveer 3 weken moeten wachten voordat ik mijn bestelling kreeg. Ik dacht in eerste instantie ook dat het om oplichting ging, wnt ze zijn niet te contacteren. Mss de levertijden vermelden, zodat klanten dat weten voordat ze bestellen..en verder wat meer updates geven.

Er was wat misgegaan (verkeerd geleverd)

Er was wat misgegaan.. Gebeld en werd meteen opgelost. Gewoon zoals het hoort. Het leven is niet zo lastig. Als je naar je klanten luistert dan is je bedrijf in orde.
super fijne ervaring, snelle levering en vriendelijke klantenservice. ik kreeg na 2 weken mijn bestelling, want een product was niet op voorraad dus kreeg ik super veel snoep als alternatief. wat een mooie invulling. ik begrijp de slechte reviews
Someone of the items were out of stock which delayed the delivery to three weeks. But considering the situation I am very satisfied how they resolved and fulfilled the order! Would shop here again but I wish they update the site better.