fitpiggy.nl

2.571 reviews in totaal   1.423 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn enthousiast over de smaak van de bars, die als bijzonder lekker en onderscheidend wordt ervaren. Daarnaast wordt er gewaardeerd dat de bars goed vullen en helpen tegen trek of overmatig snacken. De verschillende smaken worden positief ontvangen en de snelle levering en goede service worden regelmatig genoemd als pluspunten. Ook de structuur van de bars, die chewy en vullend is, wordt door veel klanten als prettig ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten: de prijs wordt vaak als aan de hoge kant beschouwd en favoriete smaken zijn regelmatig niet op voorraad of het assortiment wordt als beperkt gezien. Wat betreft de structuur geven sommige klanten aan dat de bars te taai of plakkerig zijn. Daarnaast zijn er uiteenlopende meningen over de grootte van de bars, en worden er soms klachten geuit over vertragingen of communicatieproblemen bij de levering.

Reviewsfitpiggy.nl

Niet normaal lekker echt super lekker!!!

Elke keer weer als ik een fit piggy neem, dan denk ik "Wat is dit toch heerlijk". Mijn zoon komt elke week eten en dan nemen wij samen als toetje een Fit Piggy. Elke keer weer zegt hij...Mam, dit is niet normaal lekker, echt super lekker☺ Het is best prijzig maar dat is het allemaal waard.

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je berichtje! Ah, dit zijn de leukere berichten 😍 Supertof om te lezen dat jullie er samen zo van genieten! Fijne dag en geniet van de bars 💕
Ik vind alle smaken heel lekker, maar de pure chocola met fruitsmaak zijn toch echt wel favoriet! Ik weet dat Nicky het niet met me eens is;), maar heel fijn dat de pimm’s als bites te krijgen zijn! Van mij mogen ze als standaard regular bar in het assortiment! Sowieso wat meer pure chocola zou fijn zijn.

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de smaken 😍 We nemen je feedback zeker mee en geven dit door aan het keukenteam. Fijne dag en geniet ervan 💕

Piggy bites!

Ben heel blij met de Piggy bites! Zo kun je makkelijker een kleine(re) portie (mee)nemen. Komen de smaakpoeders weer een keertje terug? Was zeer tevreden over de chocolade smaakpoeder toentertijd! Verder geen op- of aanmerkingen; altijd heel erg blij en tevreden als ik de piggy’s eet!

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Supertof dat je zo enthousiast bent over de bites 😍 De smaakpoeders staan op dit moment helaas niet op de planning, maar wie weet in de toekomst ✨ Fijne dag en geniet van de bars 💕

1 keer proberen en je bent verkocht!

Wat een heerlijke verwennerij tussen de reguliere maaltijden door. Ik kan er zo van genieten. Echt een traktatie voor de innerlijke mens. Voor elk de smaak die je graag proeft. Na 1 reep/bar wil je niet meer andere merken. En ik heb al veel merken geprobeerd.

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Supertof om te horen dat je zo enthousiast bent 💕 Fijne dag en geniet van de repen 😊
Lekkere tussendoortjes die goed vullen! Voor mij zijn ze iets te groot, dus snij ik ze door de helft en vries ik ze in. Zodoende kan ik nog langer genieten van deze lekkernijen
De fitpiggys zijn heerlijk maar misschien is het een idee om mensen met meerdere smaken kennis te laten maken door in de grote boxen wat proefjes van andere smaken te doen zodat ik die ook eens durf te bestellen. De prijs vind ik ook best aan de hoge kant. Gezien ik iedere maand een box met 18 stuks bestel.

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je ze zo lekker vindt 😊 Jammer dat het toch niet helemaal bij je past. Misschien zijn onze bites dan een betere optie voor je: die bestaan uit twee mini bars, waardoor je er eentje kunt eten en de andere op een later moment 😉
Heerlijke repen en bars! Je hoeft je niet schuldig te voelen als je echt even zin hebt in zoet! En het mooie is, dat je ook de helft kunt doen en de andere helft morgen. Want ze vullen ook echt!

Dik tevreden!

De bestelling liet wat langer op zich wachten maar omdat er twee smaken niet leverbaar waren kreeg ik wel vervanging en nog extra’s als compensatie Super nette service dus!

Heerlijke repen, korte houdbaarheidsdatum

De repen die ik besteld heb, zijn qua smaak erg lekker. Wel erg jammer dat 3 van de vers gemaakte koeken/repen nog maar 5 dagen houdbaar waren. Terwijl andere verse gemaakte koeken tot eind februari houdbaar zijn. Vind het wel prijzig om de volle mep te betalen voor koeken die aan de houdbaarheidsdatum zitten. En ook niet echt klantvriendelijk.

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Supertof om te horen dat je ze lekker vindt 😊 Wat gek! Zou je een foto kunnen maken van de bars waarvan de houdbaarheidsdatum nog maar een paar dagen is en deze kunnen sturen naar onze klantenservice: info@fitpiggy.nl? Dan kijken we graag naar een passende oplossing ❤️
De repen en cookies zijn heerlijk! Ik begrijp dat het handwerk is en dat er een prijskaartje zit aan het werk (en liefde) die eraan is besteed. Ik kan ze daarom niet elke week kopen maar zal mezelf er zeker af en toe mee verwennen!

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Supertof om te horen dat je ze heerlijk vindt 😊 Fijne dag en geniet van de bars 💕
Ik vind ze te groot! Op zich fijn van smaak, maar een slag kleiner, of de helft, zou ze voor mij beter maken! Nu eet ik soms tegen mijn zin en omdat dat onzin is, gaat zeker een kwart de prullenbak in. Zonde!

Het is een fijne vervanging van de…zoetigheden in de aupermarkt

Het is een fijne vervanging van de Oerigheden in de supermarkt. Misschien de grootes sowieso aanpassen? Een halve in een afgesloten doosje in de koelkast bewaren werkt niet echt. Goed idee maar die gaat ook op waardior ik dan weer teveel binnen krijg. Degene die chewy zijn, zijn het lekkerst. Heb je ook iets langer wat aan

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Super leuk om te horen dat je het een fijne vervanging vindt 😊 We nemen je feedback over de afmetingen zeker mee. Goed om te weten: we hebben ook andere formaten online, zoals de Regulars en Mini Bites, die passen wat beter bij je wensen ✨ Fijne dag en geniet ervan 💖
Derde keer nu al en 4e staat klaar. Soms ik ik er wel 2 op een dag omdat ze echt heeeel lekker zijn. De commentaren zijn soms... Er wordt duidelijk gezegd wat het is, stevige base. Dus chew chew. Ik had eens per ongeluk zwart gekozen, maar dit is zo'n kwaliteit chocolade dat ik die zelfs lekker vind. Favorieten zijn: cinnamon bun en roll, worteltjestaart, bueno, kinderella, oreo, birthday cake. Soms komen smaken even niet terug, maar dan kan je andere ontdekken. Niks van dit is "om in de vuilbak" te gooien. Het moet gewoon je ding zijn. Ze zien er werkelijk uit zoals de foto. Ik ben echt hele hele grote fan. En de doos om mee te nemen 😁😁

Antwoord van fitpiggy.nl

Wauw! Bedankt voor je review! Supertof om te lezen dat je zo enthousiast bent over de verschillende smaken en dat de bars zo goed bij je passen 😊 We worden hier echt heel blij van 🙌🏻 Fijne dag en geniet van de bars 🐽 💕
Heerlijke snacks die ervoor zorgen dat je ook lekker vol zit, ik ga zeker weer bestellen en de andere smaken uitproberen. Ik heb ze wel verstopt want ook de rest van de familie vond het erg lekker en dan gaan ze veel te snel op 😊

Antwoord van fitpiggy.nl

Bedankt voor je review! Supertof om te horen dat jij en je familie ze zo lekker vonden 😍 Hahaha, soms moet je gewoon doen wat nodig is! 😜 Fijne dag en geniet van de bars 😊

van Fat naar Fit😉

Servicegericht, duidelijke site en communicatie is uitermate helder. Ik ben geen fan van de zoetere smaken maar alles smaakt lekker en het vult enorm!
C H
Cindy H.
Snelle verzending, en heerlijke producten. Ik bestel eigenlijk alleen als er pure bars zijn. Daar heb ik een klein puntje van kritiek op: graag wat vaker meer smaken met pure chocolade.

Fijne webwinkel, lekkere producten

Makkelijk om te bestellen, goede omschrijving en details van de producten. Snelle, nette levering. Heerlijke smaken en mooie producten. Prijs van de producten is best pittig.

In 1 woord: heerlijk!!

In 1 woord heerlijk!! Aangezien ze wel wat aan de prijs zijn mag ik er van mezelf 1 per week, daar kijk ik iedere week weer naar uit!!

Niet een hele makkelijke site

Vind het bestellen altijd een drama. Om weer terug te gaan naar de bestelpagina. Ook de type repen etc is me niet heel duidelijk. Ik dacht een voordeelbox te nemen, maar kan dan toch niet alle smaken erin doen. En dan heb je die van 4,95 en 3,95, groot en klein etc. Leuk dat je dan af een toe een appje krijg met korting, maar die is er dan altijd wel.
Er wordt vaak dezelfde smaken aangeboden. Ik zie heel vaak speculaas als smaak. Als je daar niet dol op bent vervallen veel bars. Ik ben fan van de regular bars omdat de voedingswaarden lager zijn en ik zo eerder “budget” over heb om er één in mijn dagelijkse voedingsplanning. De smaken van de regular bars zijn nog beperkter.