tallowcosmetics.com/nl

254 reviews in totaal

254 reviews since 15 jan 2026

Gecertificeerd sinds: 15 jan 2026
tallowcosmetics.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer positief over de kwaliteit, zachtheid en werking van de producten, die als effectief, natuurlijk en prettig worden ervaren. Het gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen wordt sterk gewaardeerd. Ook de snelle en zorgvuldige levering, het prettige gebruiksgemak en de mooie uitstraling van de verpakking worden vaak genoemd. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Enkele klanten ervaren de prijs van de producten als aan de hoge kant. Daarnaast zijn er opmerkingen over vertragingen of afleverproblemen bij de levering. De textuur van sommige producten wordt soms als stug of vettig ervaren. Verder zijn er klachten over de bereikbaarheid en traagheid van de klantenservice en wordt er soms teveel verpakkingsmateriaal gebruikt of is de beleving van de verpakking afgenomen.

Reviewstallowcosmetics.com/nl

Product packaging

I am very happy with product, but believe the amount of package used is disproportionate to the size and weight of the product. In light of serious environmental concerns, could this perhaps be reassessed? I would be interested to hear your thoughts and I am happy to share photographs of the product I ordered and packaging which contained the item. Lola
V P
Verena P.

Fijne producten

Ik heb enkele producten van jullie besteld, we zijn fan van de All purpose skin Cream met sea kelp en vitamine E en ook van de Original. Nu ook de Emulixr en de sos balm besteld, benieuwd! Ik ben minder fan van de deodorant, niet de geur maar eerder de stroeve structuur, het smeert niet zo goed.

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Wat fijn om te horen dat jullie fan zijn van onze All Purpose Skin Cream en de Original! ✨ Hopelijk bevallen de Emulixr en SOS Balm net zo goed. Bedankt ook voor je feedback over de deodorant, we nemen dit zeker mee! 💛
Misschien een optie om een kleurtje in de creme te verwerken. Verder een fijn product

Super leuk idee!! 😍
Hele fijne producten! Heb bijna alles van deze lijn, zuinig in gebruik. Nadat mijn bestelling niet helemaal goed was gegaan werd het gemiste product alsnog opgestuurd. Zonder problemen! Echt top!

Heel erg bedankt! 🤎🌿
R V
Rozet v.

M’n huid voelt heerlijk!

M’n huid voelt heerlijk aan als ik de tallow crème ‘s nachts gebruik!

Super! 🤎🤗
Ik gebruik ondertussen al jaren hun producten omdat ze gewoon de beste zijn en doen wat ze moeten doen zonder chemicaliën. De service kan ik niet over opmerken, snelle verzending en altijd compleet. Het enige dat ik mis is de zonnecrème! Hopelijk komt deze nog terug!

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Wat geweldig om te horen dat je al zo lang fan bent, dank je wel! 💛 Fijn dat onze producten én service zo goed bevallen. En goed nieuws: onze zonnecrème is deze week gelanceerd! ☀️ Dank je wel voor je vertrouwen!
Deodorant is heel fijn. Het is de eerste deodorant op basis van natuurlijke producten die bij mij echt zn werk doet en ruikt superlekker. Enige minpuntje is dat het ietwat stug is om te smeren.

Dankjewel Nikki! 🤎
Voor mijn gevoelige huid nl Vitiligo is deze zalf zacht en niet irriterend.
Weldaad voor mijn (droge) huid. Trekt goed in en je voelt dat het een extra bescherming geeft.

Dankjewel! Wat fijn 🤎

Top service

Snel geleverd, producten goed verpakt, duidelijke communicatie. Wellicht onnodig om twee dezelfde mails in verschillende talen te sturen, beter bundelen in dezelfde mail.

Dankjewel! Gaan we aan werken 🤎
Ik heb heel mijn leven last van droge huis en schilfers en daar door wondjes in mijn gezicht. Maar door deze crème is mijn huid voor het eerst boter zacht en geen schilfers meer in mijn gezicht

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Dankjewel dat je dit met ons deelt. Wat bijzonder om te horen dat je huid eindelijk zo veel rustiger en zachter aanvoelt na zo’n lange tijd last te hebben gehad van droogheid en schilfers. Dat je huid nu boterzacht is en vrij van schilfers betekent echt veel en daar worden we oprecht blij van. We hopen dat dit zo goed voor je blijft werken en dat je huid deze fijne balans behoudt. 💛

Het bestellen van de producten

Heel fijn geholpen door uw medewerker. Er klopte iets niet in het systeem. Toen heeft zij het handmatig opgelost.

Wat lief! Erg bedankt 🤎
Fijn huidgevoel
Goed product Snelle levering

Dankjewel! 🤎
M P
m. p.
Producten erg prettig in gebruik.

Dankjewel!! 🤎

Top!!

Besteld voor mijn vrouw. Ze is heel blij met het product. Ze had het via via gehoord dat het een goed product is. 5/5

Wat lief!! 🤎
Hele fijne crème, het is echt een cadeau voor je huid
Gewoon heerlijke creme, lekker voedend.

Tallow Cosmetics staat voor natuurlijke, hoogwaardige huidverzorging met een focus op effectiviteit en duurzaamheid. Onze producten zijn gebaseerd op tallow, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde bota...