tallowcosmetics.com/nl

204 reviews in totaal   150 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten, die zorgen voor een zachte, gehydrateerde en verbeterde huid. Het gebruiksgemak wordt gewaardeerd en veel klanten prijzen het gebruik van natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van synthetische toevoegingen. De snelle bezorging wordt door velen als positief ervaren. Ook de klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Hoewel de producten prijzig zijn, vinden veel klanten de kwaliteit het waard. Enkele klanten ervaren echter vertragingen bij de levering en missen updates over hun bestelling. Er zijn klachten over de bereikbaarheid en trage reacties van de klantenservice. De structuur van sommige producten wordt soms als te stug of vettig ervaren. De verpakking krijgt wisselende beoordelingen; sommige klanten missen een luxe uitstraling of vinden het teveel. Tot slot wordt de website door meerdere klanten als onoverzichtelijk en onhandig ervaren, vooral op mobiel.

Reviewstallowcosmetics.com/nl

Het bestellen van de producten

Heel fijn geholpen door uw medewerker. Er klopte iets niet in het systeem. Toen heeft zij het handmatig opgelost.

Wat lief! Erg bedankt 🤎

Top!!

Besteld voor mijn vrouw. Ze is heel blij met het product. Ze had het via via gehoord dat het een goed product is. 5/5

Wat lief!! 🤎

Beetje moeilijk smeerbaar, ook erg klein potje…

Beetje stug smeerbaar en erg klein potje. Ik had meer inhoud verwacht. Wel denk ik dat mijn huid er positief op reageert.

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

De S.O.S. Repair balm is inderdaad een klein potje; 30 ml. De overige potjes hebben een inhoud van 60 ml. Dankjewel voor je review! 🤎
Super snelle levering. Ik heb de dag crème en deodorant besteld. De dagcreme bevalt mij heel goed. Hij is lekker vet maar trekt goed in de huid en voelt heel fijn aan. De deodorant is ook goed. De geur blijft lang zitten en geeft geen irritatie.

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat zowel de crème als de deodorant zo goed bevallen. Daar doen we het voor! 💛
Super producten. Je doet er veel lang mee, en het ruikt heerlijk natuurlijk. Ook snelle levering!

Dankjewel! 🤎🌿

Alles 10!

Deo top, crème top. Benieuwd naar de gel… oh en klantenservice: 10

Ontzettend bedankt Sebastiaan!! 🤎🌿
Weinig nodig van het product. Toppie!

Dankjewel! 🤎

l zachte crème

Heel zachte, aangename structuur van de creme. Huid voelt super zacht én écht gevoed

Heel erg bedankt! 🤗🤎
Heerlijke producten die ik met een gerust hart meukvrij kan gebruiken

Dankjewel voor je review! 🤎
Heerlijk! Smeert makkelijk, trekt langzaam in maar dat is fijn. Ruikt lekker. Ik gebruik nooit meer iets anders op mn gezicht en handen

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat het product zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de werking en de geur. Geweldig dat het inmiddels een vaste plek heeft gekregen in je dagelijkse routine voor zowel gezicht als handen. Veel plezier met blijven gebruiken! 😊

Superfijn voor mijn gezicht.

De Sea Kelp + Vit E-creme gebruik ik al enkele jaren 2x per week. Ik kan zeggen dat mijn gezicht er voor een 46-jarige nog steeds erg goed uitziet. Het is een superfijne creme.

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Wat fijn om te horen, dank je wel! 💛 Geweldig dat je de Sea Kelp crème al zo lang gebruikt en zo blij bent met het resultaat. Daar worden we echt blij van! Dank je wel voor je vertrouwen ✨
De huid word mooier en zachter, alleen soms vind ik het nog te vettig

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Bedankt voor je review! Een klein beetje crème is voldoende voor een zacht huidje. 🤎
Echt super fijn op je huid …..

Dankjewel 🤗🤎
Goede service en snelle levering!

🤗
Normaal altijd super snel. Inmiddels al twee weken aan het wachten.. Men krijgt geen updates over de staat van de order. Telefonisch neemt er nooit iemand op. Instagram wordt bericht gezien maar niet beantwoord. Heel jammer. Service kan 100% beter.

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Bedankt voor je review. We hebben inmiddels persoonlijk contact met elkaar gehad en de reden van de vertraging toegelicht. Deze werd veroorzaakt doordat een van de producten in je bestelling, onze Herbal Tallow Soap Bar, langer nodig had dan verwacht om gereed te zijn. Je bestelling is inmiddels verwerkt en wordt zo snel mogelijk naar je verzonden. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt voor je geduld. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jouw feedback helpt ons om onze communicatie en service verder te verbeteren. 🤎🤎
bijzonder goed smeerbaar heel aangenaam voor de huid, de huid wordt super zacht rustig en glad

Dankjewel! 🤎
Zeer tevreden over de crèmes van tallow cosmetics. Ik gebruik het al 1,5 jaar. Fijn dat het een natuurlijk product is en ik er geen uitslag van krijg.

Antwoord van tallowcosmetics.com/nl

Wat fijn om te horen, dank je wel! 💛 Geweldig dat je al 1,5 jaar tevreden bent met onze crèmes en dat ze zo goed voor je huid werken. Het doet ons goed dat je onze natuurlijke producten waardeert en er geen uitslag van krijgt! ✨
Hele goede en behulpzame klantenservice en de producten zijn van TOP kwaliteit *****

Daar doen we het voor! Dank voor je lieve woorden Greetje ☀️🤎