Beoordelingen voor boavista.store Geverifieerde beoordeling
Great team
Antwoord van boavista.store Thank you for your kind words. We hope to see you again soon. Merci pour votre gentillesse!
nuttig Beoordeling melden
Fijne webshop met een knallende service! 💪🏻
Antwoord van boavista.store Ontzettend bedankt voor deze leuke review! :)
Mooie schoenen en mooi en netjes verpakt. Blij mee!
nuttig Beoordeling melden
Antwoord van boavista.store Wij zijn blij dat jij blij bent, bedankt voor je positieve review! :)
Prima service!
nuttig Beoordeling melden
Antwoord van boavista.store Super Walter, ontzettend bedankt!
nuttig Beoordeling melden
ik zocht een jas van Stone island die ik nergens kon vinden. gelukkig was hij hier wel te koop. Aanrader !!
nuttig Beoordeling melden
Antwoord van boavista.store Bedankt voor je positieve review, veel plezier met je jas!
ik kon dit artikel nergens anders vinden en hier hadden ze hem wel. snel en netjes geleverd! Aanrader.
Antwoord van boavista.store Geverifieerde beoordeling
Fijne webshop met ruim assortiment, daarnaast was de bestelling netjes verpakt. Goed bezig!
nuttig Beoordeling melden
Antwoord van boavista.store Bedankt voor deze leuke review Monique, we hopen je snel weer terug te zien!
Goede collectie met exclusieve merken!
nuttig Beoordeling melden
Antwoord van boavista.store Thanks Ziggy, we hopen je snel weer te zien!
Ter controle van de echtheid Geverifieerde beoordelingen: Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.
Geïmporteerde beoordelingen: Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen. Alle informatie over onze verificatiemaatregelen.