Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops. Beoordelingen voor boavista.store ik zocht een jas van Stone island die ik nergens kon vinden. gelukkig was hij hier wel te koop. Aanrader !!
Meer weergeven nuttig
Antwoord van boavista.store Bedankt voor je positieve review, veel plezier met je jas!
ik kon dit artikel nergens anders vinden en hier hadden ze hem wel. snel en netjes geleverd! Aanrader.
Antwoord van boavista.store Fijne webshop met een knallende service! 💪🏻
Meer weergeven Antwoord van boavista.store Ontzettend bedankt voor deze leuke review! :)
Kind service Great team
Meer weergeven Antwoord van boavista.store Thank you for your kind words. We hope to see you again soon. Merci pour votre gentillesse!
Fijne webshop met ruim assortiment, daarnaast was de bestelling netjes verpakt. Goed bezig!
Meer weergeven nuttig
Antwoord van boavista.store Bedankt voor deze leuke review Monique, we hopen je snel weer terug te zien!
Uitstekend Mooie schoenen en mooi en netjes verpakt. Blij mee!
Meer weergeven nuttig
Antwoord van boavista.store Wij zijn blij dat jij blij bent, bedankt voor je positieve review! :)
Goede collectie met exclusieve merken!
Meer weergeven nuttig
Antwoord van boavista.store Thanks Ziggy, we hopen je snel weer te zien!
Prima service!
Meer weergeven nuttig
Antwoord van boavista.store Super Walter, ontzettend bedankt!
Geverifieerde beoordelingen Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.
Geïmporteerde beoordelingen Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.