tackmasters.nl

2.529 reviews in totaal

2.529 reviews since 31 mei 2023

Gecertificeerd sinds: 19 jun 2023
tackmasters.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering; bestellingen worden vaak sneller ontvangen dan verwacht. De verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt als zeer gunstig ervaren en vaak genoemd als reden om terug te komen. Ook prijzen klanten de uitstekende, oplossingsgerichte en persoonlijke service, vooral bij problemen of vragen. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend, duurzaam en betrouwbaar ervaren. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast waarderen klanten het brede en overzichtelijke aanbod aan producten voor verschillende toepassingen. Kleine problemen of foutieve leveringen worden snel en klantgericht opgelost, vaak met extra service.

Reviewstackmasters.nl

levering

Snelle leveringen en een verkeerde levering werd de volgende dag zonder probleem omgewisseld.

Antwoord van tackmasters.nl

Een verkeerde levering schiet niet op, dus we doen ons best om het snel op te lossen. 😁 Hartelijk dank voor de zeer fijne review.
Duidelijke site, snel product gevonden, afhandeling ging ook makkelijk en snel ontvangen.

Antwoord van tackmasters.nl

We zijn blij met deze mooie complimenten. 🥳 Dank! En graag tot een volgende. :)
Zeer goede service! Klopt er iets niet? Ze helpen je graag met een gepaste oplossing!

Antwoord van tackmasters.nl

Precies! Er kan altijd iets misgaan of minder goed bevallen en dan hopen we dan je/men gewoon even contact opneemt zodat we er wat op kunnen verzinnen. 😁 Dankjewel voor de fijne beoordeling en hopelijk zien we je snel weer terug! 🧡
Privéprofiel
Meedenken in wat nodig was toen ik een vraag over mijn bestelling had

Antwoord van tackmasters.nl

Doen we graag, dus je mag altijd even bellen of berichten. 🧡 Dank voor de fijne beoordeling!!
Zeer goede service en een goed product. Erg makkelijke internet site en goed overzichtelijk 👍 Ga zo door.

Antwoord van tackmasters.nl

Wouw, wat een mooie complimenten! Hartstikke bedankt en we blijven ons graag volle bak inzetten uiteraard. 😁🧡
Iets later geleverd, maar prijs/ kwaliteit prima. Ligt al op het dak ( goed te verwerken).

Antwoord van tackmasters.nl

Kijk, dat is goed nieuws! 🏠 Hopelijk is de volgende bestelling dan sneller binnen. 😉 Superbedankt voor je beoordeling!
P S
peter s.
goede producten en prima service, snel geleverd

Antwoord van tackmasters.nl

Vriendelijk dank voor de mooi complimenten. 👌🏼 Succes met de klussen!
Heel fijn materiaal, steeds snel en correct geleverd

Antwoord van tackmasters.nl

Hartstikke fijn! Bedankt dat je deze review achterlaat en we gaan graag zo door. 🧡
Het lijm plakt op alles ,had gebruikt met isolatie platen op ruw onder spijker rol dakbedekking echt niet los te krijgen .

Antwoord van tackmasters.nl

Haha, goed om te horen! Vast = vast. 😏 Dankjewel voor de topbeoordeling en graag tot de volgende!!
Superfijn gesprek en advies over de beste kit voor mijn project en de volgende dag in huis .👊💪👍🫶

Antwoord van tackmasters.nl

Ahhh, dat is tof om te horen! 🧡 Zet ‘m op nog met je projecten en bel gerust wanneer je meer vragen hebt. 🖐🏼
Snelle levering met duidelijke en transparante informatie

Antwoord van tackmasters.nl

Dan is onze missie zeker geslaagd. 🥳 Dank voor je fijne beoordeling en hopelijk tot een volgende bestelling. 🧡
Makkelijke site,goede prijzen en goede service

Antwoord van tackmasters.nl

Dit is top om te horen! Superbedankt en hopelijk mogen we je vaker helpen. 🧡

Bezorgd zoals beloofd

Het is heel fijn als de bezorging verloopt zoals wordt geadverteerd. Ik kon na ontvangst meteen aan de klus beginnen.

Antwoord van tackmasters.nl

Doen we ons uiterste best voor, dus tof om te horen. 👏 Hopelijk een goede klus geweest en graag tot weerziens. :)
N B
nico b.
bestellen gaat makkelijk en levering geen problemen

Antwoord van tackmasters.nl

Superfijn om te horen, want daar doen we ons best voor. 🤩 Bedankt voor je beoordeling, dat waarderen we. 🧡
Duidelijke website, redelijke prijzen, snelle verzending en goede verpakking

Antwoord van tackmasters.nl

Van zoveel mooie complimenten gaan we zeker naast onze werkschoenen lopen. 🫠 Top dat je zo tevreden bent en dank voor deze beoordeling! 🧡
J V
J v.
St Willebrord
Bestel er al een aantal jaren en hebben een groot assortiment voor goede prijs en kwaliteit en daarbij ook altijd snel geleverd Dus Tackmasters team bedankt voor de goede zorg vanmij verzending en kwaliteit produchten

Antwoord van tackmasters.nl

Wat een hartverwarmende beoordeling. 🧡 Hartelijk dank! Zo gaan we graag verder en je mag uiteraard altijd even bellen met welke vraag dan ook, dus op naar nog veel meer jaren en mooie klussen. 😉
Goed gereedschap aan een goedkope prijs. Meer moet dat niet zijn.

Antwoord van tackmasters.nl

Precies wat we willen inderdaad. 🥳 Dank voor de prettige beoordeling!

Top service

Pakje door de leverancier (Bpost) aangegeven als geleverd bij de buren. Niemand iets ontvangen bij de buren. Mail gestuurd naar tack masters om te vragen of ze een klacht wilden indienen aangezien de ontvanger dat niet zelf kan bij Bpost. Tack masters heeft onmiddelijk geantwoord dat ze de bestelling nogmaals gingen opsturen. Tweede zending spoedig ontvangen. Top service!

Antwoord van tackmasters.nl

Inderdaad, je kan wel klachten indienen maar bij het 'niet ontvangen' van je pakket moeten wij er als leverancier achteraan. 🙂 Beetje zonde als jij de dupe bent van een niet-oplettende-bezorger. Daarom sturen we graag gelijk je bestelling opnieuw. En supertof dat je er zo positief over bent. 🧡
Topproducten voor een topprijs, bovendien supersnelle levering

Antwoord van tackmasters.nl

Suuuuuper om te zien dit! Dank voor je beoordeling en vertrouwen. 🧡
Snelle levering. Ziet er straknuit!!!

Antwoord van tackmasters.nl

Kijk eens aan, dat is goed nieuws! 😁 Dank voor je enthousiaste beoordeling en graag tot de volgende klus. 🖐🏼

Tackmasters, je online bouwmarkt in professionele bevestigingsmaterialen, verwerkingsmateriaal en gereedschap. Je vindt bij ons onder andere (contact)lijmen, kitten, PU schuimen, bevestigingsmateriale...