De reviews voor BONO zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, vaak al binnen één dag na bestelling. Ook de scherpe prijzen en regelmatige kortingen worden gewaardeerd, net als de hoge kwaliteit van de producten en merken. Het ruime aanbod aan supplementen en merken zorgt ervoor dat klanten alles kunnen vinden wat ze zoeken. De klantenservice wordt als professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht voor de klant. Daarnaast worden het ontvangen van gratis cadeaus of extra's bij bestelling en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website zeer positief genoemd.
Reviews voor bono.nl
Top👍😉
Heel god
Interessante producten en snel geleverd
Snel bezorgd🙏
Snelle levering en goede aanbiedingen.
Bravo!
Snel levering
Inhoud berberine
Ik heb voor de eerste keer een supplement besteld berberine 500 ml waar uiteindelijk maar 10 ml van in zat de rest vulmiddel . Product beter van de website halen ipv verkopen met korting
Antwoord van BONO
Beste,
Dank voor je bericht. Ik begrijp je teleurstelling, maar ik wil je geruststellen: wij verkopen uitsluitend originele en authentieke producten van betrouwbare merken en distributeurs. Er zit géén “vulmiddel” in plaats van werkzame stof.
👉 Bij Berberine 500 mg gaat het om een capsule die inderdaad een hulpstof (bijv. rijstmeel, cellulose of magnesiumstearaat) kan bevatten. Dit is nodig om de capsule goed te vullen, te stabiliseren en om ervoor te zorgen dat elke capsule steeds dezelfde hoeveelheid van de werkzame stof bevat. Je vindt dit altijd terug op het etiket bij “other ingredients” of “hulpstoffen”.
Het kan lijken alsof er veel “vulmiddel” in zit, maar dat is puur omdat 500 mg berberine een relatief kleine hoeveelheid poeder is – de capsule moet wel volledig gevuld worden. Dit betekent niet dat de dosering lager is dan op het label staat.
⚠️ Belangrijk om te weten:
• Elke capsule bevat de aangegeven 500 mg berberine HCl.
• De rest zijn hulpstoffen die wettelijk toegestaan en veilig zijn.
• Alle batches worden getest door de fabrikant op inhoud en zuiverheid.
We verkopen dit product met korting omdat we regelmatig acties hebben, niet omdat het minderwaardig is.
Fijn product aanrader
Goede producten en heel snel geleverd.
Goede prijs en snelle levering