BONO- Logo - Reviews

BONO

2.412 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.095 reviews in totaal

BONO- Logo - Reviews

BONO

De reviews voor BONO zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, vaak al binnen één dag na bestelling. Ook de scherpe prijzen en regelmatige kortingen worden gewaardeerd, net als de hoge kwaliteit van de producten en merken. Het ruime aanbod aan supplementen en merken zorgt ervoor dat klanten alles kunnen vinden wat ze zoeken. De klantenservice wordt als professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht voor de klant. Daarnaast worden het ontvangen van gratis cadeaus of extra's bij bestelling en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website zeer positief genoemd.

Reviews voor bono.nl

Geven aan dat het de volgende werkdag bezorgd wordt. Ga je daarvan uit en krijg je het 3 dagen later pas. Uiteindelijk niets meer aan het bestelde product.
Antwoord van BONO
Bedankt voor je feedback. 98% van onze bestellingen wordt de volgende werkdag geleverd, maar helaas kan er soms vertraging optreden bij de vervoerder. In zulke gevallen zorgen we natuurlijk altijd voor een passende oplossing. Onze excuses dat het dit keer misging. Volgende keer heb je jouw favoriete voedingssupplementen gewoon weer de volgende dag in huis. Bedankt voor je begrip!
Levering volgende dag nog nooit nagekomen
Duurde wat langer dan de belofte volgende dag in huis
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen
Antwoord van BONO
Hallo, Bedankt voor je bericht. Volgens onze informatie is het pakket retour gekomen naar ons magazijn. Laat ons alsjeblieft weten via info@bono.nl of je graag een nieuwe zending wilt ontvangen of liever een terugbetaling ontvangt. We staan klaar om dit meteen voor je op te lossen!

mijn allereerste bestelling…

Er voor zorgen dat mijn allereerste bestelling na 4 dagen nog wordt geleverd. Of enerzijds tel bereikbaar te zijn voor vragen...Chat alleen is onvoldoende om echt service te leveren na een gedane bestelling!