Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, het ruime en unieke assortiment, en de scherpe prijzen in vergelijking met andere winkels. De producten worden als van hoge kwaliteit ervaren en klanten zijn blij met het positieve effect en de betrouwbaarheid ervan. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht beschreven en reageert snel op vragen of problemen. Daarnaast waarderen klanten de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, evenals de extraatjes zoals kleine cadeautjes, korting of handige pillendoosjes bij hun bestelling. Enkele klanten melden kleine vertragingen of problemen bij de levering en noemen dat er nog kleine verbeterpunten zijn op de website.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBONO
Eerste kennismaking, meteen 100% tevreden.
Q10 Ubiquinol van goede kwaliteit
In alles perfect!
Blij verrast
Zeer kritisch ingesteld en toch onder de indruk.
Top, top, top!
Alle supplementen die ik nodig heb voor gunstige prijzen
Snelle levering en meer
GEEN PRODUCTEN OF DIENSTEN ONTVANGEN
We bestellen geregeld bij Bono voor mens en dier
Voordelig, snel en gratis cadeau.
Top website!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- bono.nl
- Oostzaan, NLD
BONO is jouw webshop voor voedingssupplementen. ✓ Vandaag besteld, morgen in huis. ✓ Gratis verzending vanaf €35. ✓ Gratis product bij elke bestelling. ✓ Achteraf betalen met Klarna.