bono.nl- Logo - Beoordelingen

bono.nl
Beoordelingen:

662 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.549 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bono.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website met een goede omschrijving van de producten, zelfs de houdbaarheidsdatum staat vermeld wat ikzelf erg prettig vind. Verder zeer goede communicatie tijdens het hele bestel en bezorg proces. Ik had mijn bestelling al de volgende middag in huis en deze was netjes en zorgvuldig verpakt. Ik kende Bono nog niet als bedrijf maar zal zeker een terugkerende klant worden want kan ben enorm tevreden over gehele bestelproces.
SP
Saskia P.
Hendrik-Ido-Ambacht

de meest kritische beoordeling

29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
in eerste instantie kon men niet een gunst doen om de bestelling te annuleren! Terwijl ik 30 minuten na dat ik het besteld had, al meten Bonno dus webshop al op del hoogte stelde. En dan zonder dat ze bij thuis gingen bezorgen!! hebben ze 8,5 KM verder een DHL PUNT waar na het openen van de dat de potje van 100 melatonine 10 MG er niet bij zag van 35€ en kleine haar Shampoo tegen haar uitval wel!! wat en hoofdpijn online shoppen, meetstal gaat het goed! maark een pot van 100 pillen vergeten vraag ik me af!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bono.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
Antwoord van bono.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Mac Weimar Klantenservice Bono
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets
Beoordeling melden
Antwoord van bono.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bono.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bono.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Mac Weimar Klantenservice Bono
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SP
Saskia P.
Hendrik-Ido-Ambacht
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een jong bedrijf die alles goed doet.

Duidelijke website met een goede omschrijving van de producten, zelfs de houdbaarheidsdatum staat vermeld wat ikzelf erg prettig vind. Verder zeer goede communicatie tijdens het hele bestel en bezorg proces. Ik had mijn bestelling al de volgende middag in huis en deze was netjes en zorgvuldig verpakt. Ik kende Bono nog niet als bedrijf maar zal zeker een terugkerende klant worden want kan ben enorm tevreden over gehele bestelproces.
Beoordeling melden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site en gemakkelijk een bestelling te plaatsen. Via de track en trace prima op de hoogte gehouden. Had mijn bestelling de andere dag al in huis. Product voldoet aan de verwachting en nog een gratis Product erbij gekregen.
Beoordeling melden
HR
Henk R.
Vogelwaarde
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitzonderlijk goed

Er zijn Nederlandse bedrijven die er 10 dagen over doen om iets uit voorraad te leveren. Bij Bono bestellen is mijn ervaring tot nu toe, vandaag bestellen, morgen in huis!!! En de prijs/kwaliteit is ook goed, dus het kan wel.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering. Alleen de verpakking was slecht. Grote doos met potten pillen er los in. Ook was de doos open en konden de potten er zonder de doos te openen worden uitgehaald.
Beoordeling melden
Antwoord van bono.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, de grote verpakkingen en de scherpe prijzen. Uw feedback is van grote waarde voor ons en motiveert ons om onze service continu te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Mac Weimar Klantenservice Bono
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De prijsstelling was goed, ik heb er diverse vergeleken, zij waren de goedkoopste. Omdat ik al eerder klant was, kreeg ik ook nog 10% korting. Tevens hele vlotte levering.
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na een telefoontje, omdat er met het opsturen iets was mis gegaan, werd het uitstekend gecorrigeerd met extra telefonische informatie en een refund. Kon niet beter!
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen, buiten de extra gratis cadeau dat ik mocht kiezen was er niet bij, wat ik wel jammer vond. Voor de rest goede service.
Beoordeling melden
IB
I. B.
Borne
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Betaïne HCL 648mg

Het helpt mij op een natuurlijke manier tegen maagzuur, na plm. 15 jaar maagzuurremmers te hebben gebruikt.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
TOP Kwaliteit van producten. Producten dat worden verkoopt door bono zijn van goed/top Kwaliteit. Bono is ongelofelijk snel en organised met hun service en levering van producten. In mijn ogen bono is een top georganiseerd bedrijf dat ze hun beloftes nakomen/waarmaken. Veel bedrijven moeten BONO als voorbeeld nemen. als het om sterren gaat Ze zijn zelfs meer dan 5 ster waard. TOP.
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Positieve indruk! Moet product nog ervaren.

Overall een duidelijke website met veel informatie. Supersnelle levering. Eerste bestelling 10% korting. Ik had erover heen gelezen dat je ook een gratis product zou krijgen, welke ik blijkbaar zelf aan had kunnen kruisen. Niet gezien en dus ook niet gedaan; my bad. Omega 3 DHA 500 pas net in gebruik dus kijken wat het me gaat brengen!
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede webshop

Fijn dat BONO de melatonine van NOW op,voorraad heeft en ook nog in verschillende sterktes. Wat heel goed is is dat de uiterste houdbaarheidsdatum al voor je besteld erbij staat👍Klopt ook met wat er op de geleverde produkten staat. Heel vlot en duidelijk bestelproces en alles snel bezorgd. Top!
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De korting van 10% was zeer klantvriendelijk . Het assortiment * is nog indien mogelijk verder uit te bereiden. Maar het voornaamste is de kwaliteit van producten of extracten aan voor iedereen toegangkelijke prijs . * natuurmiddellen gebruikt in de Natuurgeneeskunde .
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jullie zijn heel erg klantvriendelijk. Ik voelde mij meteen thuis. Je kunt merken dat jullie hart voor de zaak hebben. Het gratis cadeautje vind ik ook een goed idee. Dus al met al, jullie hebben er een nieuwe klant bij. Een hele snelle levering. Hartelijke groet Ina.
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product dat ik had besteld bleek verkeerd te zijn,de fout lag bij mij! Toen heb ik het goede product opnieuw besteld en de volgende dag had ik het in huis. Het verkeerde product geretouneerd en het geld daar van had ik 4 werkdagen op mijn rekening👍👍
Beoordeling melden
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Betere Artikelen beschrijving

Hallo, Betere beschrijving voor jullie producten/ artikelen. Met beter bedoel ik Correct en duidelijk. Jullie artikel was helemaal verkeerd beschreven, ik heb een e-mail verstuurd naar jullie. Jullie hebben het gecorrigeerd, maar met nog steeds een fout erin.
Beoordeling melden