bono.nl- Logo - Beoordelingen

bono.nlReviews

: 1.503Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
bono.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bono.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
bono.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bono.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bono.nl

184 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.503 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Snelle levering, maar zo’n grote doos die met een smerig busje wordt besteld is niet meer van deze tijd. Geef Iig de optie om klein verpakt met de elektrische fiets te laten bezorgen. In Leiden doet Moss dat goed en gezond!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 okt. 2022
Wij hebben een bestelling geplaatst op 23/10 , en zou de volgende dag verstuurd worden , met track en trace code ,maar niets meer gehoord en geen bestelling gezien. Daarnog een berichtje verstuurd , wanneer de bestelling geleverd zou worden , maar tot heden geen antwoord. zeer droevig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bono.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Snelle bezorging 🚚
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snelle service top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
was best OK.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
❣️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Wij hebben een bestelling geplaatst op 23/10 , en zou de volgende dag verstuurd worden , met track en trace code ,maar niets meer gehoord en geen bestelling gezien. Daarnog een berichtje verstuurd , wanneer de bestelling geleverd zou worden , maar tot heden geen antwoord. zeer droevig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
I would like to receive my order BONO_62109_NL, which I paid 8 days ago
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
Bone beschikt over een zeer uitgebreid assortiment met kwaliteits producten. Levering en bestelling verlopen soepel en vlot.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022 
Goede producten die bovendien bizar snel bezorgd worden. ‘s avonds laat besteld, de volgende dag echt al in huis! Aanrader!
Beoordeling melden