De reviews voor BONO zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, vaak al binnen één dag na bestelling. Ook de scherpe prijzen en regelmatige kortingen worden gewaardeerd, net als de hoge kwaliteit van de producten en merken. Het ruime aanbod aan supplementen en merken zorgt ervoor dat klanten alles kunnen vinden wat ze zoeken. De klantenservice wordt als professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht voor de klant. Daarnaast worden het ontvangen van gratis cadeaus of extra's bij bestelling en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website zeer positief genoemd.
Reviews voor bono.nl
Top service fast shipping professional people
Snelle levering. Duidelijke website!
En ik kreeg een pillendoosje als cadeautje, wordt nu elke dag gebruikt.
Prima gegaan.snelle levering!!
snelle levering
L karnitin
De verzending verliep traag, het product was goed verpakt, het label op de doos leek niet goed te plakken en de beschermende lijm onder het deksel van de doos zat helemaal niet goed vast. Toen ik het product ontving, had ik het gevoel dat het misschien niet origineel was, maar ik weet het niet zeker.
Duidelijke website en snelle levering.
Snel in huis, goede prijs-kwaliteit en ook goede merken supplementen.
Snelle levering en goed verpakt, het product voldoetaan mijn wensen
Scherpe prijs voor Quercetin With Bromelaim
Grote pot Quercetine with Bromelain voor een zeer scherpe prijs, gratis verzending en ook nog een gratis medicijn bewaardoosje. Wat wil je nog meer!
Binnen 24 uur gratis bezorgd! Topkwaliteit supplementen voor een scherpe prijs, we zijn er zeer tevreden over.
Ben erg tevreden vanwege vriendelijkheid en snelheid van bezorgen
Excellent products. Very fast delivery.
Altijd erg tevreden, makkelijk te bestellen, goede kwaliteit verpakking en snelle levering.