De reviews voor BONO zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, vaak al binnen één dag na bestelling. Ook de scherpe prijzen en regelmatige kortingen worden gewaardeerd, net als de hoge kwaliteit van de producten en merken. Het ruime aanbod aan supplementen en merken zorgt ervoor dat klanten alles kunnen vinden wat ze zoeken. De klantenservice wordt als professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht voor de klant. Daarnaast worden het ontvangen van gratis cadeaus of extra's bij bestelling en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website zeer positief genoemd.
Reviews voor bono.nl
Accurate en snelle service
Eerst info gevraagd over bepaalde producten en ook snel gekregen.
Super
Prima webshop. Mooi aanbod, leuke aanbiedingen en snelle levering.
Kappersmerken snel bezorgd
Ik heb voor mij bekende haarproducten besteld die ik voorheen bij de kapper kocht. Snel in huis voor een goede prijs.
Snelle levering van goede producten veel keuze goede communicatie. Uitgebreide keuze en website. ❤️
Snel & goed
Snelle levering, duidelijke website
Supersnel en goede prijs
Was eerste maal en dit als voorproevertje.
Heel tevreden
Eerste kennismaking met BONO was positief. De website is duidelijk, met voldoende info over de producten.
Snelle levering.