333 reviews in totaal   67 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

333 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 11 nov 2020

veiligstappen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak snel na aankoop worden ontvangen. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen gewaardeerd en de meeste klanten zijn tevreden over de nette en goede verpakking van hun bestelling. Daarnaast wordt de website als duidelijk en prettig in gebruik ervaren, wat bijdraagt aan een positieve bestelervaring. Meningen over de klantenservice zijn verdeeld; sommige klanten ervaren snelle en behulpzame reacties, terwijl anderen klagen over het uitblijven van respons op vragen of klachten. Ook uiten sommige klanten frustratie over het niet of slechts gedeeltelijk ontvangen van hun bestelling. Een enkeling is teleurgesteld in het ontvangen product.

Reviewsveiligstappen.nl

Reageren niet op mailtjes. Bestelling nog steeds niet ontvangen. Inmiddels een week geleden besteld.

Prima tot en met de bestelling

Prima tot en met de bstelling . Nazicht vd levering leerde mij dat er een artikel ontbrak (twv ongeveer 20 euro). Ik heb contact genomen via mail (herhaalde keren) en via het contactformulier. Helaas geen enkel antwoord of reply. Er werd niet gevraagd om een compensatie,wel om een nazicht vd verzending. Echt jammer.

Goed product goede service

Prima product en service.. al had ik wel een doosje verwacht qua verzending.
Snelle levering + informatie
Snel in huis. Prima prijs
Waar voor je geld!! Goed verpakt, snelle verzending, stevige items

Helaas een slechte ervaring en wachtend op een reactie

Op 3 februari een aan mij geadresseerd pakje gekregen, maar met de bestelling van iemand anders erin. Op 4 februari gebeld en voicemail ingesproken én die dag ook een e-mail gestuurd. Op 6 februari het pakje met 'Retour afzender' teruggestuurd met een Track & trace code via PostNL. Tot op de dag van vandaag, maandag 16 februari, niets vernomen van Veiligstappen.nl. Heel spijtig en dus geen(!) aanbeveling voor deze verkoper!
Goede omschrijving op een duidelijke site. Bestelling snel en goed verzonden.
Snel geleverd en ziet er goed uit, overigens niet getest. Toch een fijn idee dat mijn vrouw iets heeft in nood
Snelle levering. Prettige website. Professionele afhandeling
Snelle verzending en prima produkt.
Snelle levering van de bestelling. Hoop het niet nodig te hebben

Postnl lang nodig gehad om tijd te hebben voor bezorgen

Allen jammerdat PostNL het pakketje zaterdag al had en dinsdags pas bezorgd heeft
Goede prijzen mooie site en alles duidelijk top bedrijf !

veiligstappen.nl

Ontdek meerdere legale zelfbeschermingsartikelen om jezelf te beschermen. Bij ons kun je diverse manieren vinden hoe jij jezelf kunt beschermen. We hebben verschillende soorten zelfverdedigingsspray's...