Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Ook wordt het gewaardeerd dat medewerkers de tijd nemen voor klanten, deskundig advies geven en actief meedenken bij het uitzoeken van sieraden. Daarnaast zijn klanten overwegend tevreden met de kwaliteit en prijs van de aangeboden sieraden. Sommige klanten ervaren echter dat het soms te druk is in de winkel en dat er te weinig personeel aanwezig is, wat leidt tot langere wachttijden. Er zijn daarnaast incidenteel negatieve ervaringen met de deskundigheid van medewerkers en niet iedereen vindt het wachten prettig.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Den Bosch
We hadden en werkelijk waar bizarre ervaring bij Lucardi Den Bosch. Het begon goed, met vriendelijke medewerkers en de aanschaf van een prachtig horloge met een schakelband voor mijn zoon van 13. Maar na een ochtendje dragen bleek het horloge toch te strak. Omdat de medewerkers hadden aangegeven dat we altijd terug konden komen om het te verstellen gingen wij terug. De vriendelijke medewerkster gaf aan geen probleem en begon met het verstellen, het lukte haar echter niet en ze gaf aan dat haar collega die even met lunchpauze was het wel kon. Aangezien we eigenlijk wel naar huis wilde gaven we nog aan dat we dan maar zo lieten en een keer in Nijmegen bij Lucardi langs zouden gaan om het te laten verstellen. Maar helaas de medewerkster had het bandje al uit elkaar liggen, dus er zat niks anders op dan wachten. We spraken af dat we na een uur terug zouden komen. Een uur later kwamen wij terug, maar helaas was de collega nog niet terug gekeerd. Na nog eens 20 minuten wachten in de winkel besloot ik de medewerkster nogmaals aan te spreken. Hier was de beste dame niet van gediend, ik kreeg de woorden: ‘daar kan ik toch niks aan doen’ in mijn gezicht en vervolgens kreeg ik een kapot horloge letterlijk toegesmeten met die tekst: ‘hier succes met uw horloge’. Ik heb haar toen vriendelijk doch inmiddels ookwel geagiteerd proberen uit te leggen, dat mijn mening was dat zij als Lucardi medewerker toch echt degene was die hier wel iets aan kon doen. Om vervolgens de zaak uit te lopen. Waar we, u raad het al tegen de collega aanliepen die met pauze was. Deze was aller vriendelijkst, verontschuldigde zichzelf voor haar lange lunch pauze en herstelde het horloge in minder dan 2 minuten.
We zijn eigenlijk vooral geschokt door de toon van de medewerkster die het niet voor elkaar kreeg om het sfhakelbandje te verstellen. Ookal denk ik wel, goh als je in een juwelierzaak werkt en je biedt deze service aan, dan is het wel handig als je jezelf deze skill toeëigent, maar ad andere kant, het zou kunnen dat ze relatief nieuw is en dit nog moet leren. Maar dat je zo’n toon aanslaat, en geloof me ik ben echt een hele vriendelijke rustig persoon, ik was samen met mij. 2 jongens in de winkel, dagje uit in Den Bosch, dat is naar mijn mening echt niet okay. Wij waren hier degenen die al 1,5 uur aan het wachten waren, om dan zo iemand een horloge dat je net gekocht hebt toe te smijten en letterlijk echt smijten! Dat is naar mijn mening echt niet okay!
Antwoord van Lucardi Juwelier Den Bosch
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je uitgebreide ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat een bezoek dat zo positief begon uiteindelijk zo teleurstellend is verlopen. We vinden het belangrijk dat klanten vriendelijk en professioneel worden geholpen, ook wanneer iets niet direct lukt of meer tijd kost. We nemen je feedback over de service en de manier van communiceren serieus en gaan dit intern bespreken.
Team Lucardi.
Het was heel druk, eigenlijk net te weinig medewerkers, niet alles op voorraad. Maar de 2 dames die er stonden waren heel vriendelijk en behulpzaam en namen wel echt de tijd voor je.
Top
Ze namen alle tijd om bij onze dochter oorbelletjes te schieten. Vriendelijke personeel
En het resultaat is prachtig
Goed advies, geduldig en vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment
Werd direct geholpen. Super lieve dame die me geholpen heeft.
Zeer attente en deskundige medewerkster!
Zeer attente, vriendelijke en deskundige medewerkster.
Prima advies en meedenkend!!
Mijn vrouw oorbellen gekocht ik een armband van staal goudkleurig heel mooi en betaalbaar en heel goede bediening door twee dames top komen zeker terug voor een mooie ring
Ontzettend vriendelijk geholpen
vriendelijke bediening heb de armband…
vriendelijke bediening heb de armband gevonden bij jullie die ik verloren was mijn dag kon niet meer stuk
Ben heel goed geholpen
Goede snelle service
Super service.
We zijn goed geholpen door Kaat. Alle tijd heeft ze genomen en konden rustig een hoop ringen passen.
Mooie prijs kwaliteit verhouding
Mooie prijs kwaliteit verhouding van de gekocht letter ketting.
In de winkel waren ze ontzettend vriendelijk
Vriendelijk personeel geen verbetering nodig
Fijn geholpen
Voor mij oogkleppen graag,kom ik in Waalwijk of Den Bosch kan ik de winkel niet voorbij lopen.
Meestal zie ik wèl weer iets leuks/ mooi.
Rustig advies
Vriendelijk geholpen, keuze was snel gemaakt.