allcam.nl

2.264 reviews in totaal   590 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022

allcam.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer positief over de bijzonder snelle, correcte en stipte levering van hun bestelling. De service wordt als uitmuntend en klantgericht ervaren, waarbij problemen snel en adequaat worden opgelost. De communicatie is duidelijk, snel en prettig, met snelle antwoorden op vragen en heldere updates. De website wordt gewaardeerd om zijn overzichtelijkheid, informativiteit en gebruiksvriendelijkheid, met duidelijke productinformatie. Klanten prijzen het deskundige en persoonlijke advies bij aankoopbeslissingen en productkeuze. Ook zijn zij tevreden over de kwaliteit en werking van de gekochte producten. Hoewel de installatie van producten vaak als eenvoudig en probleemloos wordt beschreven, zijn er enkele opmerkingen over onduidelijkheid of complexiteit bij de installatie.

Reviewsallcam.nl

Viofo A329 3CH Dashcam Review De Viofo A329 3CH is een high-end dashcam met 3 kanalen (voor, achter en interieur), ideaal voor taxi’s, ride-shares of wie alles wil vastleggen. Hij levert 4K UHD voorin, 2K achter en 1080p binnenin, met Sony Starvis 2-sensoren voor scherpe beelden dag en nacht. Beeldkwaliteit en Features Uitstekende low-light prestaties dankzij de nieuwste sensoren en HDR. Ingebouwde GPS, WiFi voor app-bediening, en parkeermodus met time-lapse. Supereenvoudige installatie met magnetische mount en compact design. Gebruikers prijzen de betrouwbare loopwerking zonder oververhitting. Service bij Allcam.nl Levering was razendsnel – besteld op werkdag, volgende dag in huis – precies zoals beloofd. De service was top: nette communicatie, duidelijke installatiehandleiding meegeleverd, en direct antwoord op mijn vragen via mail. Prijs-Kwaliteit Voor rond €400-500,- (afhankelijk van bundle) een topkeuze onder premium 3CH-dashcams. Minpuntje: SD-kaart apart kopen (aanrader: high-endurance). Absoluut een aanrader voor wie kwaliteit en service prioriteert! En hk6 aansluitingen wel geadviseerd bij draaiende parkeerstand!

Dashcam voor grotere camper

Na enige twijfel over welke dashcam het meest optimaal zou zijn in een camper heb ik na deskundig advies van Allcam gekozen voor een Wolfbox triprio bumper uitvoering. Naast dashcam kan deze ook tegelijkertijd worden gebruikt als achteruitkijkspiegel met ook een cameras voorop en achterop de bumper voor het gemakkelijker maneuvreren. Communicatie verliep vlot. Groot 12 inch scherm met zelfs mogelijkheid om de drie camera’s tegelijkertijd te zien. Bij het uitproberen reageerde hij snel op stemcommando’s. De Wolfbox zal zich in de praktijk nog moeten gaan bewijzen qua levensduur etc.
De Haakse USB-C connectoren blijven nog wel eens haken vooral in de raamstijlen had beter een rechte kunnen zijn
Goede zaak goede info en snelle verzendingen inmiddels 2 cams besteld n5 en f1 zijn gewoon goed en super en werkend
Fijne website goed overzichtelijk Mijn bestelling kwam op de aangegeven tijd aan Heb een vraag gesteld zeer snel antwoord gekregen Dus ik zou zeggen super die is een aanbeveling zeker waard
Spullen zien er goed uit en het pakketje was netjes verpakt. Jammer dat je vermeld vandaag besteld voor 23:45 de volgende dag in huis. Had besteld op vrijdag om 18:08 besteld en moest tot maandag wachten. Dit kan je natuurlijk op PostNL schuiven, maar dit is bijna normaal bij Postnl.
Top en snellen service, kanttekening ik moest naderhand meerdere artikelen los bestellen om het uiteindelijk compleet te krijgen. Was online op de site geen info over.
Wegens omstandigheden heb ik het pakket terig moeten sturen, maar het mailen mer de firma ging perfect,compliment!

Karig

Prima verstuurt, maar karige uitleg in de beschrijving. Helaas veel proberen te zoeken op YouTube hoe het echt moest.

Prima

Ik was aan het kijken naar een dashcam, en toen kwam ik via de ANWB hier uit. Besteld, en volgt de dag al mooi optijd geleverd! Dashcam doet het ook hardstikke prima
Duidelijke site en goede beschrijvingen. Ze bieden inbouwservice aan, maar helaas niet voor de motor. Dit wordt nergens vermeld. Wel achteraf netjes een mail dat motor niet ingebouwd wordt en terug betaling was snel gedaan. Over product zelf kan ik nog niets zeggen. Moet nog ingebouwd worden
De serves was uitstekend. Een verkeerd geleverde kabel werd per omgaande kostenloos vervangen.
Alles goed gegaan, snel verzonden, goed verpakt, geen klagen en wolfbox 900 pro een verademing!

Volgens de referenties heb ik een goede dashcam gekocht

Keurige camera gevonden door de uitgebreide uitleg dus dat hoeft/kan niet beter. Of de viofo goed werkt weet ik nog niet. Vast wel

Een Dashcam batterij, Merk Cobalt, kunnen kopen die elders niet verkrijgbaar is.

Geweldige service tijdens aankoop en na annulering.

Het advies mbt de aanschaf van een Dashcam was top! Niets was Allcam teveel om de juiste adviezen te geven. Na aanschaf kwamen de twijfels en besloot uiteindelijk te annuleren. Het retourneren ging heel soepel en snel. Geweldige service!!
De snelheid van bezorgen. De snelheid van de helpdesk. Het meedenken op zoek naar een oplossing voor het probleem. Het gemak van het retourneren.
Gewoon makkelijk in gebruik, simpel en duidelijk menu. Beeld is geweldig ! Prijs kwaliteit is subliem.

goede ervaring

snelle levering ,goede website ,geen problemen gehad met installatie van camera, dus goede ervaring tot dusver
Snelle levering en snel geinstalleerd door een installeur door uw aangegeven bedrijf.

allcam.nl

Allcam is al sinds 2013 één van de grootste dashcam winkels van Nederland. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 150 type dashcams hebben we voor iedereen de juiste dashcam. Bestellingen op on...