allcam.nl- Logo - Beoordelingen

allcam.nl

268 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.226 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022
allcam.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

31 jul. 2023
De levering is vlot verlopen, dashcam in goede orde ontvangen. Handleiding in het Nederlands op de site, goed geregeld. Aansluiten snel geregeld. Accu cam wel snel leeg. Wat ik jammer vind is dat duurdere camera’s van 300-400 euro, toch nog opmerkingen krijgen over slechte beeldkwaliteit, slecht nachtzicht, kentekens niet te lezen, als je meerdere camera’s aansluit de kwaliteit drastisch daalt. Duurdere camera’s van 800 euro vind ik geen optie en bij 300 -400 euro mag je ook wel een goede beeldkwaliteit verwachten, waardoor ik heb gekozen voor een cam van 99 euro, tot nu toe tevreden.

de meest kritische beoordeling

7 mrt. 2023
Bij de advertentie, van mijn bestelling, stond dat er een melding in een klein balkje dat op alle dashcams 5% korting toegepast wordt. Heb ik de bestelling gedaan en direct daarna zag dat melding, dus ik dacht, ga ik direct een bericht achteraan sturen over de 5% korting. Een hele poos heb ik niks van gehoord, heb ook geprobeerd te bellen maar zonder resultaat. Uiteindelijk kreeg ik een bericht van Carbon Weijtens waarin stond dat ik de korting binnen paar dagen zal krijgen. Op de aankoop bedrag van € 234, 5% betekende € 11,70, maar een paar dagen later kreeg ik maar € 9,95 terug gestort. Conclusie: * Bereikbaarheid = heel matig * Beloftes = niet waar gemaakt Hoop dat ik geen problemen met de bestelde dashcam zal krijgen, want dit voorspelt niet veel goeds. Trouwens, de melding dat een gemaakte bestelling binnen 24 uur zal men thuis krijgen, klopt ook niet, er werden meerdere dagen.
GB
G B.
Assen

Beoordelingen voor allcam.nl

27 okt. 2023

super service

Tot twee maal toe had ik een dashcam besteld die niet in de auto paste. Allcam heeft deze probleemloos teruggenomen en heel snel terugbetaald. Bij het vragen van advies om dan toch een goed model te vinden heb ik dit heel snel gekregen. Super service!
7 okt. 2023
In eerste wat moeilijk kunnen te bereiken via mail en mobiele telefoon maar na contact meer dan snelle en professionele medewerking. Er werd mee gedacht. Prima!
1 nov. 2023
was niet duidelijk dat er geen zekering in de kabeltjes aanwezig zijn voor dubbele aansluitingen. deze dus alsnog evtl bestellen en wederom bezorgkosten dan.
14 okt. 2023
Het bedrijf heeft een hele goede service, Had een probleem met een artikel en werd gelijk opgelost.
30 okt. 2023
Goede service en info! Bestelde goederen werden op tijd geleverd. Mede door de goede communicatie
10 okt. 2023
Snel en accuraat, zeer compleet. En NL handleiding uitzonderlijk.
18 okt. 2023
Vlotte levering. Zorgvuldige beantwoording van vragen.
27 okt. 2023
Snelle correcte levering van de bestelde artikelen.
26 okt. 2023

Snelle service

Zaterdag bestelling geplaatst maandag al ontvangen
2 nov. 2023
Snelle levering, duidelijke informatie op site.
10 okt. 2023
Heb hem nog maar net maar beeld is zeer goed
24 okt. 2023
Snelle levering en precies wat ik heb besteld
13 okt. 2023
Prompte levering van het gewenste apparaat
7 okt. 2023
29 okt. 2023
6 okt. 2023
6 okt. 2023

Geen 'next day delivery'

Bestelde product werd niet zoals belooft de volgende dag geleverd. Hier werd niet over gecommuniceerd. Achteraf netjes excuus gehad.
11 sep. 2023
De snelle verwerking van bestelling tot bezorging aan huis. Wat beter kan is een duidelijke eenvoudige handleiding, maar dat is meer voor fabrikant denk ik.
30 sep. 2023
Over het apparaat heb ik nog geen mening omdat het nog niet in gebruik is De bestelling verliep vlekkeloos 👍🏼
14 sep. 2023

Zondag besteld, maandag in huis !

Zondag besteld, maandag 11:30 in huis. Kan niet beter …