Bergzeit.nl

3.764 reviews in totaal

3.764 reviews since 19 feb 2021

Gecertificeerd sinds: 4 jun 2021
bergzeit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen, en het ruime, diverse assortiment met veel keuze in merken, maten en prijsklassen. De kwaliteit van de producten wordt hoog gewaardeerd. Ook de overzichtelijkheid van de website, het eenvoudige bestelproces en het duidelijke maatadvies vallen in de smaak. Het retourproces verloopt meestal eenvoudig en snel, met duidelijke instructies en vlotte terugbetalingen. De communicatie over bestellingen en updates wordt doorgaans als prettig en duidelijk ervaren. Toch zijn er regelmatig meldingen van vertragingen of langere levertijden. Enkele klanten ervaren het maatadvies of de productbeschrijvingen soms als onduidelijk of merken dat bepaalde maten beperkt op voorraad zijn. Daarnaast zijn er incidenteel klachten over onduidelijke communicatie of het ontvangen van te veel e-mails.

ReviewsBergzeit.nl

Prima kwaliteit en een goede prijs kwaliteits verhouding. Verbeterpuntje: Kijk hoe de verzending sneller kan dan worden, als dat lukt worden het wat mij betreft 5 sterren.
De informatie op de website was af en toe een beetje verwarrend. Het ene moment was een bepaalde schoen uitverkocht en na het verversen van de pagina was deze weer op voorraad. Op "goed geluk" de schoen die ik wilde toch besteld. Vanaf dat moment verliep alles perfect. Goed op de hoogte gesteld per mail en de schoen werd snel geleverd. Tevreden over mijn aankoop en ik bestel de volgende keer gerust weer bij Bergzeit.
G B
G B.
Artikel gekocht in uitverkoop tegen zéér scherpe prijs; top👍. En correct geleverd, zonder verzendkosten, op vakantie adres.
Keurige levering en ook netjes een mail dat mogelijk vertraging is die er uiteindelijk niet eens was.
M P
Martin P.
Amersfoort
Snelle levering goede kwaliteit geleverde outdoor producten en mooie aanbiedingen
I N
I N.
Uitgebreid assortiment (dus veel keus) in combinatie met acceptabele prijzen en een snelle verzending. Ben uitermate tevreden.
H K
hans k.
Al meerdere malen wat besteld en nooit problemen gehad. Maten komen ook altijd overeen.
2 artikelen met korting besteld, samen scheelde dat toch 100 Euro. Bestelling was een paar dagen later netjes geleverd, met beide artikelen netjes nieuw in de verpakking. Geen gebruik hoeven te maken van de retour die st, maar de meegeleverde instructie daarvoor was ook heel netjes en duidelijk. Tevreden klant dus!
Duidelijke communicatie, goede prijs, snel verzonden. Wat kan beter? Stop met verzenden via postnl
Makkelijke te bestellen, overzichtelijke website, kwalitatief goede artikelen en prima prijzen.
Weer een goede ervaring. Mooie warme jas voor een redelijke prijs. Een feest om de doos uit te pakken
Ruime keuze, maar beetje prijzig. Maar de kwaliteit is goed en er zijn regelmatig aanbiedingen. Dan sla ik mijn slag 😉
Reeds eerder schoenen gekocht. Prima zaak.Alles volgens afspraak. Zeer tevreden

Favoriete dons Parka

Fijn dat Bergzeit de Dames Snow Flake Parka verkoopt. Ik heb deze jas al in donkerblauw en goudgeel, en nu in de kleur port. Deze donsjas is een echte aanrader, niet voor niets de derde besteld. Een van de weinige donsjassen die geen donsveertjes verliezen. Daarnaast lekker warm, goede kwaliteit en is het model van de Parka erg mooi. Door de korting heb ik deze jas toch aangeschaft, ik heb een tijdje getwijfeld, echter de jas is het dubbel en dik waard.
Netjes geleverd en goede kwaliteit. Retourafhandeling prima. Levering duurt een paar dagen
Product is geleverd volgens afspraak en op tijd Laten afleveren bij een post nl punt om problemen met niet thuis zijn te voorkomen. Tussendoor netjes updates ontvangen. Dus niets te klagen. Ik bestel hier weer in de toekomst
Goede berichtgeving omtrend bestelling en verzending, zelfde artikel aanzienlijk goedkoper dan andere aanbieders en snel geleverd. Top!
Goede website,gemakkelijk om te betalen met verschillende betaalopties,goede producten en snelle verzending
Ruime keus, goede producten, goede website, mooie aanbiedingen en betrouwbare levering.
Uitgebreide selectie met veel informatie op de website en ook filters werkten goed. Afhandeling gewooon prima

• +498024902290
  • www.bergzeit.nl
  • Otterfing, DEU

Bergzeit is al meer dan 20 jaar meer dan alleen een online winkel. Het begon allemaal met een toerportaal, pas later kwam de winkel erbij. Voor ons ging het vanaf het begin niet alleen om het verkopen...