Bergzeit.nl

3.586 reviews in totaal   1.035 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.035 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 4 jun 2021

bergzeit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen vooral de hoge kwaliteit van de producten, het ruime assortiment met veel keus, en de scherpe prijzen met aantrekkelijke kortingen. De service wordt als behulpzaam en vriendelijk ervaren en de communicatie rondom bestellingen en verzendingen wordt over het algemeen gewaardeerd. Ook het retourproces verloopt meestal duidelijk en probleemloos. Er zijn echter ook verbeterpunten: sommige klanten vinden de levering langzaam of onduidelijk. Bij retouren of contact zijn er negatieve ervaringen met de service. Daarnaast wordt de communicatie soms als te veel of verwarrend ervaren en kan het retourproces in enkele gevallen vertraging of onduidelijkheid opleveren.

ReviewsBergzeit.nl

Snelle levering. Kwalitatief uitstekend product: Ortlieb fietstassen
Artikelen goed ontvangen. Ook retourneren en terugbetalen ging helemaal prima. Een tevreden klant.
Helemaal goed, goed product, goed maatadvies, goed verzonden
Fijne winkel met goede producten. Veel keus voor alle momenten wat erg fijn is. Verzending duurde wel lang. Was 1,5 week. Daar moet je even rekening mee houden
Mooie producten, goed verpakt, snelle verzending en duidelijke communicatie.
Goede variëteit aan spullen en merken, daardoor ook rui keus in verschillende prijsklassen. Wel wat meer geduld bij de verzending maar je wordt netjes op de hoogte gehouden.
Zeer snelle levering van geweldige en mooie wandelschoenen.

Liever goede levering dan heel veel mailtjes over hoe het zou moeten gaan.

Ik heb heel veel mailtjes gekregen over de bezorging maar uiteindelijk heeft PostNL niet aan huis geleverd terwijl we wel thuis waren en moest ik het pakket ergens in een automaat op gaan halen. Ik heb betaald voor levering aan huis en heb dat dus niet gekregen. Het product is prima maar de keuze van pakketbezorger is onder de maat. Uiteindelijk heeft het dus een week geduurd.

Antwoord van Bergzeit.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. Het spijt ons dat de bezorging niet is verlopen zoals verwacht, dat kan natuurlijk teleurstellend zijn. Wij vragen om uw begrip dat wij geen directe invloed hebben op hoe de bezorger de levering in individuele gevallen uitvoert. Des te meer zijn wij blij dat u tevreden bent met het product zelf. Als u nog vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, helpt onze klantenservice u graag verder. Gebruik hiervoor eenvoudig ons contactformulier. Met vriendelijke groet, Uw Bergzeit Team
Vlotte bezorging. Bezorging goed verlopen. Kwalitatief goede producten. Ook grote maten beschikbaar.

Kleurverschil

De afbeelding voor het shirt kwam qua kleuren helemaal niet overeen, en de maat was ook te groot. Op mijn mail kwam als reactie 'kleine kleurverschillen zijn geen reden om te retourneren'... maar het gaat hier over oranje/rood/geel/lichtblauw maar kreeg grijs met klein stukje donkerblauw tegen zwart aan... dat is geen klein kleurverschil. Toen ik belde, kreeg ik dat ook door en helaas stond een verkeerde afbeelding erbij. Omdat de pasvorm ook niet goed was, heb ik het teruggestuurd.

Duidelijke website en scherpe prijzen

Duidelijke website, veel keuze en scherpe prijs. Levertijd is prima, ik accepteer dat het een paar dagen duurt.
De producten zijn top, de levering zou wel iets sneller mogen. Schoenen kwamen helaas te laat.
Privéprofiel
Prima , afleveradres jammergenoeg niet volgens opgave maar aan de andere kant van de stad.
Snel en betrouwbaar, ook bij afhandeling retour.
prima bericht geving aangaande de levering
Snelle levering van prachtige schoenen!
Top winkel. Leuk assortiment en goede service. Leuke kortingen.
Heerlijke merino-spullen, zitten fijn en lopen nog beter!
Zeer betrouwbaar hoe alles verliep
R K
Rachel K.

Prima!

Je moet iets meer geduld hebben dan bij de gemiddelde webshop, maar dit wordt ook duidelijk aangegeven op hun website. Ik heb op zaterdag een bestelling geplaatst en heb het pakket op vrijdag ontvangen. Eigenlijk helemaal niets op aan te merken.

• +498024902290
  • www.bergzeit.nl
  • Otterfing, DEU

Bergzeit.nl

Bergzeit is al meer dan 20 jaar meer dan alleen een online winkel. Het begon allemaal met een toerportaal, pas later kwam de winkel erbij. Voor ons ging het vanaf het begin niet alleen om het verkopen...