Bergzeit.nl- Logo - Reviews

982 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.329 reviews in totaal

Bergzeit.nl- Logo - Reviews

Bergzeit.nl

982 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.329 reviews in totaal

De reviews voor Bergzeit.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de snelle en betrouwbare levering, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het soepele, klantvriendelijke retourproces. Ook de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice valt positief op. Het ruime assortiment met kwalitatief sterke producten en de overzichtelijke website met duidelijke productinformatie worden eveneens geprezen. Sommige klanten ervaren echter dat de levertijd langer kan zijn dan verwacht. Daarnaast worden er af en toe uitdagingen gemeld bij het retourzenden van producten. Enkele klanten hebben minder goede ervaringen met de communicatie van de klantenservice. Daarnaast worden er problemen genoemd met maatvoering en pasvorm, ondanks de duidelijke maatinformatie op de site. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over verwarring of technische onvolkomenheden op de website.

Reviews voor bergzeit.nl

storing in payment process was vervelend, maar werd wel goed op gereageerd door klantenservice. Nog wel checken of geld teruggestort is. Ervaringen klanten met schoenmaten en jullie data over retourzendingen beter gebruiken om klanten betere keuze gevlaten maken. Ondanks check en vergelijking met verschillende merken bleek mijn gebruikelijke schoenmaat bij Scarpa toch kleiner uit te vallen en moesten dus retour. Niet fijn voor mij maar ook niet voor jullie.
Antwoord van Bergzeit.nl
Hi! Hartelijk dank voor je feedback en het meedenken, dat waarderen we enorm. Wat betreft de schoenmaten: sorry voor de teleurstellend dat de maat toch niet blijkt te passen, zeker als je vooraf al hebt vergeleken. We proberen onze klanten reeds zo goed mogelijk te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze, onder andere door retourdata en klantbeoordelingen te analyseren. Die informatie ontbrak waarschijnlijk bij jouw schoenen. Jouw ervaring nemen we mee in die evaluatie, zodat we onze maatadviezen verder kunnen verbeteren. Nogmaals dank voor je terugkoppeling. We hopen je bij een volgende bestelling beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Paul
De bestelling wordt snel afgehandeld. Menu om de juiste schoenen te vinden voldoet aan mijn eisen. Alles in het Nederlands zonder vervelende vertaalfouten.

Afspraak is afspraak

Voor het eerst besteld bij Bergzeit en jullie maken ju belofte waar. Alles gebeurt volgens afspraak. Helemaal goed!!!

Goede service

Mogelijkheid tot telefonisch contact na de bestelling en voor de ontvangst.
Fijne merkkleding - in verhouding prijs en kwaliteit- te bestellen en een snelle levering

Mooie merken…enz

Mooie merken, goede prijzen, snelle verzending en afhandeling in het algemeen!👍
AA
Anoniem A.

Mooie website en goede service, Super!

Handige website met enorme keuze. Ik heb hier bergschoenen gekocht, helaas de verkeerde maat. Opnieuw besteld en andere retour gezonden, super gemakkelijk! Verzending ook zeer snel, had het in 3 werkdagen in huis. Super, ik ga hier zeker vaker bestelen.
goed geinformeerd, goed verpakt en duidelijke retourmogelijkheden

Betrouwbaar en servicegericht.

Ik heb helaas schoenen die te groot waren moeten ruilen . Zowel de levering als de retourzending is soepel verlopen. Kwaliteit van producten erg goed .
Laarsjes waren zoals foto op de site weergaf dus blij mee. Vind wel dat de levering lang op zich liet wachten Had 2 dagen later op een andere site laarsjes voor mijn man besteld en die waren nog eerder binnen. Toen die van mij kwamen was de sneeuw al weg.
WW
Wim W.
Arnhem

Vind jouw perfecte schoen

Goede website, makkelijk te navigeren. Grote keuze.

De door mij gewenste schoenen waren hier een stuk goedkoper. Bezorging duurde iets langer maar de opvolging en informatie waren uitstekend. Voor herhaling vatbaar dus. En de schoenen: op tijd in huis voor een wandelwegen. De eerste 20 km staan erop!

Het product voldoet aan de beschrijving.

Het product voldoet aan de bechrijving. De communicatie over de zending was goed.
LV
Linda v.
Prima! A.lles in orde. Ook retourproces gaat soepel.
GB
Ger B.
Nou beter is niet nodig voor mij want ik ben tevreden over alles !!
De bestelling is geheel conform de beschrijving op de site uitgevoerd en je werd geïnformeerd wanneer de bestelling verzonden was.
IK
Ingrid K.
Ik vindt dit een hele fijne website waar je mooie en leuke aanbiedingen kunt vinden. Soms is mn maat niet meer beschikbaar maar dit kun je dan aangeven en wordt je op de hoogte gehouden wanneer het er weer is.
De bestelling is niet overgedragen aan Post NL dit in tegenstelling van de bestelstatus van Bergzeit. contact daarover gaat moeizaam en kost veel tijd. Geef het nog een paar dagen.
Antwoord van Bergzeit.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat de levering vertraging heeft opgelopen en dat de verzendinformatie voor onduidelijkheid heeft gezorgd. Onze klantenservice heeft u inmiddels laten weten dat het pakket onderweg is. Voor verdere vragen staat onze klantenservice nog steeds tot uw beschikking. Met vriendelijke groeten, Uw Bergzeit-team
AH
Annie H.
Het lijkt goed, maar moet het nog in't echt ervaren.
heldere beschrijvingen van het product. snelle levering