Klanten zijn erg positief over de snelheid, stiptheid en betrouwbaarheid van de levering, evenals de overwegend goede kwaliteit van de producten. De behulpzaamheid, oplossingsgerichtheid en servicegerichtheid van het personeel worden vaak geprezen. De communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijke informatie en het snelle reageren. Ook het bestelproces en de website worden als eenvoudig en duidelijk ervaren. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen bij de levering en bezorgers. Daarnaast worden er soms technische problemen gemeld bij het retourproces.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewse-werkbroeken.nl
De goeie pasvorm. De kwaliteit van de stof en de afwerking. Echt heel goed
is perfect
Snelle respons op offerte + snelle en correcte levering
Antwoord van e-werkbroeken.nl
Goed om te horen! Veel plezier met de werkkleding voor alle collega's en graag tot de volgende keer bij e-werkbroeken.nl!
Uitstekende service en snelle levering.
Prettig contact en goede uitleg van de producten
Antwoord van e-werkbroeken.nl
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je het contact en onze uitleg als prettig hebt ervaren, daar doen we het voor. We hopen je in de toekomst snel weer van dienst te kunnen zijn!
Tevreden met product
Mooie kwaliteit goede prijs
Gemakkelijk bestellen, en snel geleverd
Eenvoudig te bestellen en goede service
Antwoord van e-werkbroeken.nl
Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u te vreden bent met onze service. We zien u graag weer eens terug in onze webshop!
geleverd volgens afspraak zoals het moet
Goede communicatie, snelle levering
Snelle levering, goede communicatie over producten die niet leverbaar waren op dit moment.
Antwoord van e-werkbroeken.nl
Wat fijn om te horen dat de snelle levering en onze communicatie over de niet-leverbare producten positief zijn ervaren! We waarderen uw 5-sterrenbeoordeling enorm. We hopen u snel weer te mogen helpen.
Het contact met de medewerker. Heel behulpzaam.
Antwoord van e-werkbroeken.nl
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service! Ook als het gaat om artikelen die niet in onze webshop staat, helpen wij graag met een snelle oplossing.
Ruime keuze, duidelijke maattabel, levertijden benoemd. Aftersale ook goed op orde.
Antwoord van e-werkbroeken.nl
Fijn om te horen! Bedankt voor de beoordeling en graag tot ziens.
Bestel hier al jaren mijn schildersbroeken snelle afhandeling en verzending.
Antwoord van e-werkbroeken.nl
Dank voor je mooi beoordeling! Het is goed om te horen dat je al zolang bij ons besteld en tevreden bent met onze service. We zien je graag terug komen voor de schildersbroeken in de toekomst, en wij zullen ze zo snel als mogelijk blijven leveren.