Barista-Essentials

1.338 reviews in totaal   739 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als hoog en betrouwbaar ervaren. De klantenservice wordt vaak geprezen vanwege vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle reacties. Problemen of fouten worden meestal snel, soepel en zonder gedoe opgelost door het supportteam. Klanten waarderen het directe, makkelijke en persoonlijke contact via bijvoorbeeld e-mail of WhatsApp. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, vooral dankzij filtermogelijkheden op type machine. Er zijn enkele klanten die minder goede ervaringen met de klantenservice hebben gemeld en bij sommige producten viel de kwaliteit tegen.

ReviewsBarista-Essentials

Tamper was kapot gegaan. Gratis nieuwe toegestuurd gekregen. Goede service!
Ha essentials, jullie geven aan iedere werkdag te reageren, dit was niet helemaal het geval, ik had van alles in mijn mandje maar met de, uiteraard drukke black friday actie raakte het eea uitverkocht. Hier heb ik toen contact over opgenomen of ik alsnog tot 100 euro bestelwaarde kon komen ivm cadeaus die dan toegevoegd werden, hier werd helaas verder niet op gereageerd. Uiteindelijk mijn bestelling aangepast naar een minder grote bestelling. Deze werd ook later verzonden dan op de website werd aangegeven. Echter ontving ik wel een 500 gram zakje koffie ipv 250 gram.

Antwoord van Barista-Essentials

Hi Lorenzo, bedankt voor je review. Ik zie inderdaad dat jouw eerste Whatsapp bericht bij ons in een verkeerde map terecht was gekomen. Onze excuses hiervoor! Vanwege de Black Friday drukte zat er inderdaad een kleine vertraging in de verzendingen. Hopelijk ben je wel tevreden met de kwaliteit van onze producten en we hopen je nog eens terug te zien in onze webshop! :)

Correcte en snelle levering, doch niet tevreden over het artikel zelf.

Correcte en snelle levering, verpakking zeer netjes en proper, super goed! Het artikel zelf valt een beetje tegen, ik kocht van het huismerk de portafilter voor mijn Sage koffiemachine. Na het doorlopen van de koffie blijft het water nog lang nadruppelen wat nogal een smosserige gedoe is, de portafilter blijft ook niet op mijn uitklopbakje liggen om te drogen omdat hij onderaan niet is afgevlakt. Zou hem niet meer opnieuw kopen.

Antwoord van Barista-Essentials

Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat je nog niet helemaal tevreden bent. Ik heb je even een mailtje gestuurd zodat we kunnen kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen 😊
Kreeg na een tijdje een storing op mijn weegschaal. Ik stuurde een mailtje en kreeg gelijk een aardig meedenkende mail terug. De weegschaal zou worden vervangen voor een nieuwe. Super klanten service en schappelijke prijzen!
Het was gewoon helemaal super, echt goed. Fantastisch
Netjes verpakt en op tijd geleverd. Er was een artikel te weinig geleverd. Kan gebeuren. Mijn mail hierover werd zeer correct beantwoord en het artikel werd dezelfde week nog bezorgd.
Ik had een verkeerde maat portafilter besteld en dit werd binnen een paar dagen supernetjes opgelost. Heel fijn! 👍
Snelle levering en het product was top!

Ik hou van jullie verhaal!

Ik hou van jullie verhaal, heb enkele jaren als barista gewerkt en heb met veel koffiesnobs moeten dealen. Nu heb ik een Gaggia thuis, en bij jullie vind ik alle producten die ik nodig heb!
Snel geleverd, goede producten, heerlijke koffie

Prima

Al mijn bestellingen waren netjes verpakt, snel geleverd en van goede kwaliteit
Mooie kopjes, zoals afgebeeld op de website. Verder een goede mail communicatie & snelle levering.

Top producten en service

Ik heb al meerdere keren producten bij Barista Essentials bestelt en ben zeer tevreden, mooie producten welke het geld waard zijn en elke keer spoedig geleverd.
Goed prof product!!!!
Goede service en contact. Er was wat verwarring in de kleur van mijn koffiemachine. Hiervoor werd netjes gebeld om de verwarring weg te werken! Ga hier zeker vaker bestellen!
Weegschaal gekocht die niet goed functioneerde werd met keerende post geruild. Helemaal top
Vooral een goede klantenservice, die snel schakelde toen er per ongeluk een verkeerd product verzonden was. Ik zou wel duidelijker bij de doseerringen vermelden dat die niet bij alle bonenmalers passen. Verder alles prima in orde!
Ge-wel-dig !!! Dit is wat ik zelf bedacht zou kunnen hebben. Precies wat ik zocht en heel blij mee. Koffie vers houden in stijl en dat van Hollandse bodem.
Super snel verstuurd. Stamper en verdeler werkt perfect, evenals de puck screen met magneetje.