greengiving.nl

2.566 reviews in totaal

2.566 reviews since 28 apr 2025

Gecertificeerd sinds: 23 mei 2025
greengiving.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van bestellingen en waarderen het makkelijke, vriendelijke contact met medewerkers. De service wordt als persoonlijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook de kwaliteit van de producten en bedrukking wordt meestal hoog beoordeeld. Veel klanten prijzen het meedenken door medewerkers en het bieden van passende oplossingen. Hoewel de communicatie overwegend positief wordt beoordeeld, geven enkele klanten aan dat zij duidelijkere informatie wensen. Daarnaast zijn er een paar opmerkingen over kleine gebreken in de producten.

Reviewsgreengiving.nl

Snelle reactie en snelle levering

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Ontzettend bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemiddag, Ontzettend bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Dank voor de 5 sterren en de prettige samenwerking. We wensen je weer veel plezier met de shoppers. Graag tot de volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
ALtijd een top ervaring!

Antwoord van greengiving.nl

Goedemiddag, Bedankt voor deze positieve review, de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons! We staan graag nog eens voor je klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Aanrader

Korte lijntjes, snelle service en kwaliteit! Wij komen zeker terug.

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je mooie woorden en de fijne samenwerking. We helpen je graag weer de volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Bedankt voor je positieve beoordeling en de prettige samenwerking. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Mooi bedrukt. Handige website

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Bedankt voor deze positieve review, de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons! We staan graag nog eens voor je klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! We wensen je veel plezier met je bestelling en helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Goed service

Snelle reactie, fijne contact en ondersteuning en precies op tijd geleverd. Bedankt!

Antwoord van greengiving.nl

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie beoordeling en de fijne samenwerking! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de levering. Graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Gaby K.

Service

hebben alles op alles gezet mijn bestelling op tijd bij mij te krijgen nadat deze per ongeluk verkeerd was aangeleverd.

Antwoord van greengiving.nl

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Maaike | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemiddag, Bedankt voor deze positieve review en het vertrouwen in ons! We wensen je veel plezier met je bestelling en staan graag nog eens voor je klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Dank voor deze 5-sterren beoordeling. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Dank voor deze beoordeling over onze service. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We wensen je veel plezier met de plantjes en staan graag nog eens voor jullie klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Wij zijn zeer tevreden! Zowel over het product als wel de service!

Antwoord van greengiving.nl

Goedemiddag, Dank voor deze prachtige beoordeling over onze service. We wensen je veel plezier met de geschenken en zien je graag terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Top service!

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We wensen je veel plezier met je bestelling en staan graag nog eens voor jullie klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
fijn contact met klantenservice en sneller levering.

Antwoord van greengiving.nl

Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving

Antwoord van greengiving.nl

Goedemiddag, Ontzettend bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling. Fijn dat we je zo goed konden helpen. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Snelle levering en mooie producten.

Antwoord van greengiving.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze levering en producten. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Snelle levering, degelijk bedrukt

Antwoord van greengiving.nl

Greengiving is dé specialist in duurzame relatiegeschenken voor de zakelijke markt. Sinds 2009 helpen wij bedrijven, overheden en organisaties in heel Europa om hun merk op een milieuvriendelijke mani...