Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. Ook wordt het product als makkelijk in gebruik ervaren dankzij de eenvoudige installatie en duidelijke instructies. De kwaliteit van het product en het resultaat na gebruik worden geprezen. Daarnaast waarderen klanten de betaalbaarheid; het product wordt als goedkoper ervaren dan alternatieven zoals de dealer of garage. Ook wordt de service meestal als klantvriendelijk ervaren. Enkele klanten hebben echter minder positieve ervaringen genoemd met betrekking tot de klachtenafhandeling. Daarnaast geven sommige klanten aan dat zij behoefte hebben aan meer duidelijke instructies, met name in het Nederlands.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewseasyklima.nl
Werkt niet heel goed
Top product, maar.....
Alles werkt zoals het wordt verondersteld te werken. Top producten.
Iets verbeteren dat al perfect werkt is moeilijk. Toch zou ik zeggen.
Blijf innoveren!
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
We zijn blij dat onze oplossing voor het bijvullen van airconditioning naar verwachting werkt. Bedankt ook voor uw suggestie – we blijven onze producten en oplossingen continu verbeteren.
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
We waarderen uw feedback. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, neem gerust contact met ons op zodat we kunnen helpen.
Antwoord van easyklima.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het vertrouwen in EasyKlima.
Mocht u nog vragen hebben over onze airco bijvulset, dan vindt u meer informatie op easyklima.com.
Wszystko w jak najlepszym porządku od zamówienia do dostarczenia i to w krótkim czasie 4dni robocze, po nabiciu obrazu klima zaczęła działać 👍 mogę polecić w 100% zdjęcia nie mam bo zapomniałem zrobić z tego wszystkiego..
gewoon weg klasse en goedkoper als de aircospecialist , en gewoon goed koud de airco , dit is de tweede keer dat ik bij EasyKlima iets bestel en de levering is ook perfect . een tevreden klant .
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat de EasyKlima oplossing voor het bijvullen van de airco goed werkt, voordelig is en dat u opnieuw tevreden bent over de levering.
Meer informatie op easyklima.com
Snel geleverd ,werkt prima het wordt weer koud in m'n campertje.
Alleen jammer dat het prikkraantje niet los te koop is bij jullie want het metersetje en slangen heb ik wel.
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat alles goed werkt. We nemen uw opmerking over het losse kraantje mee om ons aanbod te verbeteren.
Meer informatie op easyklima.com.
Heel makkelijk als je de video hebt bekeken,
En in een garage betaal je 150.- voor een vulling,
Dus de besparing is 125.-
Geweldig!!
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn dat de EasyKlima oplossing voor het bijvullen van de airconditioning zo eenvoudig was en dat u aanzienlijk heeft kunnen besparen.
Perfect product
Antwoord van easyklima.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw vertrouwen in EasyKlima.
Ontdek onze oplossingen voor het bijvullen van airconditioning op easyklima.com.
volgens mij kan het niet beter ,ik heb gekregen wat ik besteld heb, en het werkt perfect
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat onze EasyKlima oplossing perfect werkt voor het bijvullen van de airconditioning.
Antwoord van easyklima.nl
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling en voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Voor de 1e keer gebruikt.
Duidelijke handleiding via de qr code.
Zeer gemakkelijk om het zelf te doen en airco is weer heerlijk koud in de auto.
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat de eerste keer zo goed is verlopen en dat de instructies duidelijk waren en het gebruik eenvoudig.
Meer informatie op easyklima.com.
Ik wist niet dat het mogelijk was maar mijn airco is weer perfect functioneel.
Met het Youtube filmpje wat het zo voor elkaar. ideaal
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat uw airco weer perfect werkt en dat de instructievideo het gebruik eenvoudig maakte.
Airco weer ijskoud
Snel geleverd en na zelf bijvullen weer ijskoude airco. 10 minuten werk. Wel met draaiende motor en airco vol aan bijvullen.
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat uw airco met de EasyKlima oplossing weer ijskoud werkt na het bijvullen.
Meer informatie op easyklima.com
Helemaal geweldig, super snelle levering
Ben gewoon zeer tevreden
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat alles geweldig was en dat de levering super snel was. We zijn blij dat u zeer tevreden bent.
Meer informatie op easyklima.com.
In mijn ogen doet jullie tot nu toe goed.
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
We zijn blij dat u tot nu toe een positieve ervaring heeft met onze oplossing voor het bijvullen van de auto-airconditioning.
Goed werkend product
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
We zijn blij dat onze oplossing voor het bijvullen van airconditioning goed werkt en aan uw verwachtingen voldoet.
Meer informatie op easyklima.com.
Snelle levering en goede quality
Snelle levering en goede Quality
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de kwaliteit van het product.
Meer informatie op easyklima.com.
Makkelijk te gebruiken en goedkope manier om de airco te fixen.
Werkt prima om wat oudere airco bij te vullen en evt lek te dichten .
Bedankt voor uw vertrouwen in EasyKlima.
Fijn om te horen dat het gebruik eenvoudig is en dat onze oplossing een voordelige en effectieve manier is om de airco weer goed te laten werken.
Antwoord van easyklima.nl
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling en voor uw vertrouwen in EasyKlima.