Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelal als uitstekend ervaren. Het draagcomfort en de pasvorm van de schoenen worden geprezen. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Daarnaast waarderen klanten het ruime aanbod. Enkele klanten zijn teleurgesteld over recente veranderingen in de productkwaliteit. Het retourproces verloopt meestal makkelijk en snel, maar de communicatie en kosten rondom retourzendingen zorgen soms voor frustratie. Ook wordt opgemerkt dat sommige maten of items niet altijd beschikbaar zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsnubikk.com
Hele mooie, fijne sneakers.
Antwoord van nubikk.com
Dankjewel voor je 5 sterren Marianne.
Mooi om te lezen dat je blij bent met je sneakers. Veel plezier met de Ray Rush Sneakers!
Schoenen perfect, communicatie perfect, snelle levering
Antwoord van nubikk.com
Dank je wel voor je mooie review Rob! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We wensen je veel plezier met je schoenen!
Snelle service en levering, beide schoenen zijn prachtig
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor deze mooie review Michel! We wensen je veel plezier met je nieuwe sneakers!
Top kwaliteit een echte aanrader
Antwoord van nubikk.com
Wat een mooi compliment Charis, dankjewel. Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met je Billy Lou!
Prachtige sneakers, fijn service.
Antwoord van nubikk.com
Dankjewel voor je compliment Charlotte! Mooi dat de sneakers goed bevallen en dat je onze service positief hebt ervaren, veel plezier met de Billy Lou!
Ви просто чудові як і Ваше взуття
Antwoord van nubikk.com
Dankjewel Olena, daar worden wij blij van! Heel fijn dat de Riley Mio loafers zo goed bevallen.
Snelle levering en prachtige schoenen. Lopen heerlijk en mooi ontwerp!
Antwoord van nubikk.com
Wat fijn om te horen Diana! Bedankt voor je leuke review, we zijn blij dat je zo tevreden bent met de schoenen.
Veel plezier ermee!
Snel geleverd en keurig verpakt
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je mooie review Margreet! Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is aangekomen. Veel plezier met je NUBIKK’s.
Mooi en goed product
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je 5 sterren Jerry.
Mooi om te lezen dat je tevreden bent met het product.
We wensen je veel plezier met de Vick Ryan Sneakers!
Snel geleverd
Sneakers
Ik had sneakers besteld die achteraf toch niet helemaal mijn kleur waren
Ik kon makkelijk retourneren en erg snel is het bedrag weer teruggestort
Top!!
Antwoord van nubikk.com
Wat jammer om te horen dat de kleur toch niet helemaal naar wens was. We hopen dat we je in de toekomst wél kunnen helpen met een kleur en model die perfect bij je passen!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de retourverwerking, dat waarderen we enorm.
Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop. Bedankt voor je review, Ria!
Super snelle levering! Netjes verpakt en mooie schoenen.
Antwoord van nubikk.com
Dankjewel voor je 5-sterren review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de super snelle levering en dat alles netjes verpakt was. En natuurlijk leuk dat de schoenen ook in de smaak vallen!
We hopen je snel weer terug te zien Karin!
Makkelijk bestellen overzichtelijk en snelle levertijden toppie
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat het bestellen makkelijk en overzichtelijk was en dat je tevreden bent over de snelle levertijd. Daar worden we blij van, graag tot de volgende keer!
Goed en snel
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je 5-sterrenreview Ine!
Fijn om te horen dat je onze service als goed en snel hebt ervaren.
Veel plezier met de Billy Lou Sneakers. Deze groene kleur is perfect voor de zomer.
Goede service en binnen in twee dagen ga zo door vriendelijke groeten.
Goede service en binnen in tweedagen
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je review Alie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering.
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Graag tot een volgende keer!
klantenservice
goede klantenservice
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor de 5 sterren Jip!
Fijn om te horen dat je de klantenservice goed hebt ervaren.
Donderdag besteld vrijdag in huis. En top kwaliteit
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je mooie 5-sterren review!
Wat fijn om te horen dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen: donderdag besteld en vrijdag al in huis! Daar doen we het voor. Daarnaast geweldig dat je ook tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Wat één service kom je niet veel meer tegen, knap 🤩
Hi Charis,
Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om deze lieve reactie achter te laten.
We zijn blij dat je zo tevreden bent over de service! Daar doen we het voor!
Heel veel draagplezier met je gave Billy Lou sneakers!